Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

7 30.43%
  • Berabere

1 4.35%
  • Arsenal

15 65.22%
Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 273 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Arsenal | ŞL Play-Off Turu 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yalnız Aykut Kocaman savunmayı geride kuruyordu ama Aykut Kocaman'ın FB'si hücumda organize, ayağa pas yaparak olgun ataklar geliştirebiliyordu. Taraftarın beğenmediği Baroni hücumda takımı yönlendiriyordu iyi veya kötü. Aykut Kocaman ile Ersun Yanal'ın anlayışı çok farklı. Adam kendi sahasında, rakip stoperler hava toplarına hakim olmasına rağmen uzun top oynattı. Belki ileride taşlar yerine oturur ama Sow gibi bir forvetin solda oynatılması ve o adama savunma yaptırılması futbola ihanet be. 15 yaşında FM oynayan çocuk bile Sow'u solda oynatmaz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by bilmania View Post
    HAK'ı taraftarın önüne attığı için yuhalanmıştır.Kim oluyo da o hareketi yapıyor kendisi.
    Ne hareketi yaptı Emre?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ersun Yanal gibi oyun okuma özürlü bir adam olamaz Eskisehir'i yenemezsek kalacaklar mı acaba takımın basında merak ediyorum deplasmanda zaten yeniliriz Arsenal'a Allah'ın emri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emre gibi siyaseti futbola bulaştıranlara müstehak ıslıklanmak. Zaten siyasi olaylar yüzünden bu hallere düştü Türk futbolu.

Neyse en başından bu yana tahmin ettiğimiz gibi aradaki kadro, kalite, taktik, hoca, başkan farkı ortaya çıktı. Antrenman maçından daha fazla efor harcamadı Arsenal. Yıllar önceki Milan maçı aklıma geldi. Shevchenko 4 gol atmıştı. Servet vardı o zaman bizde. Çileden çıkarmıştı. Şuan ise saymakla bitmeyecek kadar çok sorun var. Aziz Yıldırım gitmeli demeye bile gerek yok artık.

Kaç yıldır ŞL'de yokuz. Avrupa Ligi, büyük takımların katılmak zorunda kaldıkları için oynadıkları önemsizleşmiş bir turnuva. Oradaki yarı final bile kimseyi tatmin etmedi. Galatasaray'ın oynamış olduğu Çeyrek final bizim oynadığımız yarı finalden daha kıymetlidir. Yani kimse geçen sezona başarılı bir sezon diyemez. Bu sezonda Avrupa Ligi benim için hiç bir önem teşkil etmiyor. Ancak kupa alındığı taktirde başarılı olmuş sayarım. Onun dışındakilerin önemi yok.

Neyse arkadaş yaz yaz bitmez.

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ne hareketi yaptı Emre?
    Şeriatçıların selamını yapmıştı 4 parmaklı birşey. Rabia selamı da deniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ramsey gol attı beyler yarın ekonomik kriz patlayacak hazır olun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2 yıldır Fenerbahçe'de ''sistem'' adı altında denenen şeylerin vahim sonucunu bu maçta görmüş olduk. Nihayet taraftar da çoğunluk olarak tepkisini koyabildi. Çok geç oldu, Fenerbahçe'nin bu noktalara geleceği 1.5 sene önceden belliydi ancak ''skor taraftarları''nı sonunda bu maç isyana çekti.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Sahada olan şey Ersun Yanal'ın devam ettiğini sanması, Aykut Kocaman taktiği bu değildi.

Biz o zamanlarda istediğimizi alıyorduk bu adam bunu da yapamıyor. Ben arıyorum Aykut Kocaman dönemini şuan da.
    Geçen yıl Gökhan Gönül diye bir gerçek vardı ama ayrıca geçen yıl Arsenal gibi bir takım karşınıza çıkmadı.Ersun Yanal'ın oynattığı oyun kesinlilkle Aykut Kocaman'ın oyunu ama onu da beceremiyor kendisi.Eskişehir'de ki taktiğini uygulamaya çalışsa hiç değilse takım top oynar.

Fenerbahçe 4-5-1 takımı Kuyt sağ,Sow sol kanat oynuyor.İkisi ne kadar iyi oynasalar da kanat oyuncuları değil.Orta sahaya laf yok zaten maşallah 11 tane orta saha oyuncusu var.Kimi seçsen muamma.Defansta evlere şenlik.Biraz dar bir görüş olacak ancak Fenerbahçe'nin ilk 11'i bu olmalıdır;

Mert-GG,Alves,Egemen,Hasan Ali-Mehmet Topal-Meireles,Alper-Salih/Holmen-Emenike,Sow

Baklava dizilişinde 4-4-2,çok da iyi çok da güzel olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk yarı 0-0 ken ikinci yarı nasıl 0-3 oluyor. Bunu sorgulamak lazım...
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Umarım hafta sonu da kaybederiz ve taraftar ile yönetim arasında gerilim artar.

Çok yanlışlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz, çok yıpranıyor Fenerbahçe.

Gökhan'ın alınmasını da anlamadım ben açıkcası, sakatlıktan yeni çıkan adamı soktu direk oyuna.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Siz böyle diyorsunuz da, kendisi Ersun Yanal tartışılacak bir isim değil diyor. Değişmesini beklemek yerine, takımın onun istediklerini uygulamasını beklemeniz lazım. Aykut Kocaman'ı sevmem, başarılı da bulmam ama onun Fenerbahçe'si bu kadar mahkum bir oyun ortaya koymuyordu.

Ha bir de şu yabancı sınırlaması özelinde kullanılan planlarımızı yaptık argümanı var ya, o söylemin ne kadar boş olduğu her seferinde daha da net anlaşılıyor. Ortada bir plan veya program benzeri bir şey görünmüyor. Fenerbahçe'nin en çok zaafiyet duyduğu bölgesi o kadar adama rağmen hala orta saha. 3 forveti ileri dizmek yerine hücumu yönlendirebilecek dikine oynayabilecek bir isim olsa herşey daha farklı olabilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aziz Yıldırım yönetimi bırakmadıkça daha çok yanarız

Nesil
    2006

@SAİT71

Onu biliyorum da Hasan Ali Kaldırım'ı taraftarın önüne atma kısmını anlayamadım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Geçen yıl Gökhan Gönül diye bir gerçek vardı ama ayrıca geçen yıl Arsenal gibi bir takım karşınıza çıkmadı.Ersun Yanal'ın oynattığı oyun kesinlilkle Aykut Kocaman'ın oyunu ama onu da beceremiyor kendisi.Eskişehir'de ki taktiğini uygulamaya çalışsa hiç değilse takım top oynar.

Fenerbahçe 4-5-1 takımı Kuyt sağ,Sow sol kanat oynuyor.İkisi ne kadar iyi oynasalar da kanat oyuncuları değil.Orta sahaya laf yok zaten maşallah 11 tane orta saha oyuncusu var.Kimi seçsen muamma.Defansta evlere şenlik.Biraz dar bir görüş olacak ancak Fenerbahçe'nin ilk 11'i bu olmalıdır;

Mert-GG,Alves,Egemen,Hasan Ali-Mehmet Topal-Meireles,Alper-Salih/Holmen-Emenike,Sow

Baklava dizilişinde 4-4-2,çok da iyi çok da güzel olur.
    Holmen yerine transfer döneminde Sivastan Aatif Chahechouhe'u alsaydık.

Çalım atan, hareketli bir orta saha ilaç olabilirdi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bence takıma topu ileriye taşıyacak, oyunu kuracak ve rakibi bozup top kazanabilecek oyuncu gerekir...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sağ bek Topuz ile başlarsak yandı gülüm keten helvası. Adamın son maçtaki vukuatları belli. Bekir'de aptalca hatalar yapıyor ama Topuz kadar sırıtmıyor. Mert ilk 11 yazılmalı. Güven duygusu ve form durumu açısından. Ayrıca bana kalırsa Alves-Kadlec stoper oynatılıp Hasan Ali sol bek yazılabilir. Caner sol açık olarak oynayabilir. Bu söylediklerimdeki tek handikap Alves ile Kadlec'in uyum sorunu olabilir. Hoş daha önce Alves'le oynayanlarda çok mu uyumluydu Son oynadığımız 4 resmi maçtada gol yedik.
    İlk sayfadaki mesajdada söylemiştim, Mert'in ilk 11 yazılması gerektiğini. Hem ona duyduğunuz güveni belirtmek için hemde formda olmasından dolayı bu maçta o olmalıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Holmen yazdığıma bakma o adam şans bile bulamaz.Cristian gibi teknik direktörlerin ön liberomsu forvet arkası yıldızı varken,Holmen kimmiş ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu takım Ersun Yanal'ın takımı değil. Ne oldum diye cok yanlış yapıp takımın başına geçti.

Bu takım Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'In ortak ürünü. Biri gitti darısı diğerinin başına.

Bu takımdan Emre Volkan Bekir gibi başkan yalakası topçular da gitmeden Fenerbahçe yine düzlüğe çıkmaz diyeyim..

Kuytla falan olacak iş değil. Birtane topla giden önde basan adam yok. Alper biraz o da daha çok tecrübesiz.

Berbat ötesi iğrenç bir takımız kısacası

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Birde sırf hızlı bi oyuncu diye Cardozo yerine Emenike'yi tercih eden taraftarlarda futbolda her şeyin hız olmadığını anlamıştır. Şu Meireles yerine Holmen oynasa orta sahada fark yaratırdı. Maç başına 13 KM koşan oyuncudan bahsediyoruz. Adama lisans bile çıkartmadılar. Her türlü iş yapardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenikeyide bir maçta yemeyin yahu. Adam daha topu ayağına 3-4 kez aldı. Emenike iş yapacaktır. Şu takımda bir Cardozo'mu eksik, o olsa bu maçı alır mıydık diye sorarak cevap ararsanız sorunun orası olmadığı anlaşılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ersun Yanal'ı eleştiremezsiniz gibi birşey dedi basın toplantısında Ersun hoca
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

holmen fenerbahçenin ortasahasındaki tüm oyunculardan daha fazla katkı sağlar bence tüm o planlara programlara rağmen lisans çıkarılmaması tamamen bi facia

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ersun Yanal'ı eleştiremezsiniz gibi birşey dedi basın toplantısında Ersun hoca
    ne dedi,ben öyle bir şey duymadım

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Emenike'ye sallayanlarda ayrı komedi resmen bana kalsa forvet yerine forvet arkası tercih ederdim ama Emenike daha 1.5 maç oynamıs sakin olun yahu ne çabuk sallıyorsunuz.Sow sol kanat devam etsin ileriye top tasıyacak adam koymaya da gerek yok orta sahaya takım süper.Futboldan soguttular resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gidersin konyada emenikeyle başlarsın weboyla başlaman lazımken. bari şu maçta kendi yarısahanda oynayacaksan emenikeyle başla 70 metrelik alanda webo ne yapıcak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çalım atabilen dikine giden tek adamımız Alper o da 0-3 iken maç 80'de giriyor, saçmalığın daniskası. Meireles ile Emre hiçbir şey veremedi takıma bugün, Alper nasıl 80'de girer aklım almıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin futbolunu ben izlerken utandım, Sanki daha önce hiç karşılaşmamış 11 adamın toplanıp rakibe karşı futbol oynamaya çalışması gibi. Fenerbahçe'yi yönetenlerde az şeref ve haysiyet varsa şu utancı yarattıkları için defolup giderler ama maç bitmek üzereyken "OoooOo Aziz Yıldırım" diye tezahüratları görünce, Azizspor'a dönmüş bu takımdan umudumuzu kesmek en iyi yol.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    ne dedi,ben öyle bir şey duymadım
    Basın toplantısında demişti "Ersun Yanal ismi tartışılacak bir isim değil" diye.

Bu da kaynak;

http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...20/story.shtml
    Last edited by Crazycat : 22.Ağustos.2013 at 01:05 Reason: Ek

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Basın toplantısında demişti "Ersun Yanal ismi tartışılacak bir isim değil" diye.

Bu da kaynak;

http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...20/story.shtml
    Onu biliyorum bu maçın toplantısında öyle bir şey demedi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    holmen fenerbahçenin ortasahasındaki tüm oyunculardan daha fazla katkı sağlar bence tüm o planlara programlara rağmen lisans çıkarılmaması tamamen bi facia
    6+0+4 e göre iyi planlanmış bir takım Fenerbahçe öyle deme.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FM'de Sow ile Webo'nun kanat mevkisinde oynama özelliği yoksa artık bu sene eklemek lazım.

Sow artık tam bir; Kendini kanat sanan forvete döndü.

[YOUTUBE="2D6jpZVLhu8"]af[/YOUTUBE]

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri