anelka icin en güzel sözü ali sen söyledi gelmesi bi hataydi hala tutmalari baska büyük hata
alex gibi hem teknik hem de kosan adam bulamayiz diyenler kiev de ki korrea ya bi daha baksin dün alex in önünden top geçio bakio sinir oldum alex e de
anelka icin en güzel sözü ali sen söyledi gelmesi bi hataydi hala tutmalari baska büyük hata
alex gibi hem teknik hem de kosan adam bulamayiz diyenler kiev de ki korrea ya bi daha baksin dün alex in önünden top geçio bakio sinir oldum alex e de
Kardeş tebrik ediyorum.. en sonunda benim gibi düşünen birini gördümOriginally Posted by celepao
![]()
hocam öyle bir futbolcu için fenerbahçe 20 milyon euro ödemeli enaz Anelka'nın gittiğini düşünürsek o parayı forvete verir Alex'den iyi bir alternatif yok şu an için.Ayrıca hem koşan hem teknik futbolcu istemişsiniz Alex gibi tekniği olup hemde koşan Kaka ve Ronaldinho var heralde buyrun onlarıda alınOriginally Posted by Kuvvetmira
![]()
Dostum illa adı duyulmuş,marka isimlere gerek yokOriginally Posted by rectangle
mutlaka bize uygun oyuncular vardır..
bence de biran evvel elden çıkarılmalı. bu oyuncunun çok sorunlu olduğunu bildikleri halde neden aldılar ki zaten...
Sol Campbell gibi bir diğer sorunlu oyuncuyu bu sene renklerimize katıyorduk, eşiğinden döndük. Hep sorunlu adamlar alıyoruz, Ortega, Anelka gibi![]()
Bana göre Anelka'dan iyi oyuncu gelecekse gitsin gelmeyecekse kalsın!
senle aynı fikirdeyim batuhan gelecekde anelka gibi hatta daha iyi bir oyuncu anelka gitsin ama anelkadan daha kötü bir oyuncu gelcekse kalsınOriginally Posted by batuhan1907
Vay be.. Bir yıldız ne kadar kolay harcanıyor. Tamam oynmıyorsa tabi gönderilecek ama daha ilk geldiği zaman ne manşet olmuştu..
adam kendi kendini harcadı isteyince nasıl oynadığını hepimiz biliyoruzOriginally Posted by ermoon
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=1348
bakın anelka gelirken ki yorumlara..
Bende bu oyuncunun ne kadar ilginç olduğuna CM de oynarken dikkat etmiştim. Sürekli sorunlu, takıma küs ilginç ilginç sorunlar yaşıyordu. Meğersem adamı biliyorlarmış heryerde aynı Arsenal'da Wenger ile atıştı daha büyük kulüp istiyorum dedi ReaL Madrid'e gitti. Orada sorunlar yaşadı PSG ye gitti.. orada aynı dertler tekrar İngiltere ve son durak Fenerbahçe ve yine aynı sorunlar.. Bu Anelka'nın karakteri arkadaşlar... Bakınız bu kadar takım değiştiren ve dahası bu takımlardan sorunlu ayrılan bir yıldızı kadroya katmak ne kadar mantıklı. Fenerbahçe yönetimi Ortega yüzünden akıllanmadı ki Anelka'yı aldı. Adamın futboluna lafım yok fakat güzide kulübümüze zararı yüzünden bugun taraftarında istemediği adam haline geldi. Kalmak istemediğini açıklamasına rağmen bu adamı kulüpte tutuyorlar ve daha bu oyuncudan verim beklenmemeli
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Anelka ilk geldiği günde sölemiştim şimdide söylüyorum.Çok yetenekli olmak büyük futbolcu olmak demek değildir..Yılmaz Vuralla bir görüşmemizde şöyle demişti bana : "Yetenekli olmak yetmez yıldızlık için..aynı zamanda sağlam birde karakteriniz olmalı.".Anelka büyük futbolcu değil..ama çok yetenekli belki dünyanın sayılı yetenekleri arasında ama büyük değil..Geldiğinde fenere yarardan çok zarar verir demiştim..işte netice..derhal gönderilmeli ki Fenerbahçenin kontenjanı açılsın ve daha kaliteli topçular alabilsin..
Anelka transferi nasıl gerçekleştiği bile belli olmayan transferlerden birisiydi yazık oldu aslında çok yetenekli tartışılmaz üstün meziyetlere sahip ama hiç bir takım nedense ona uyamıyor(!) bu Arsenalde oynarkende onun için öyleydi Fenerde oynarkende öyle sanki futboldan soğumuş bir havası var ve de futbolu soğutan bir havası