Dostum benim yükselmem adına çiğköfte aldım cips mips beklerim pompey yönetimine duyrulur.
Hocam Premier Lig tecrübelerimden yola çıkarak diyorum cüssesi olsun oyuncunun dinamik bir takım olsun parçalarsın sağlam bir forvet yeter.Yani en azından ilk 10 için diyorum kadronun kilit oyuncularını bilmiyorum o yüzden böyle yazdım.
Kiralayabilirsen Lukaku biliyorsun yardırır.
Aslına bakarsan benim alacağım adam tam sana göre.![]()
Hocam Kakutayı paylaşırsan sevinirim.
Konsantrasyon ve bitiriciliği 15 yap aksın
Konsantrasyon yap o tarz oyuncularda kararlılık ile o sıkıntı yapıyor aslına bakarsan bitiriciliği boşver konsantrasyon ve cesaret korkmadan tak tak tak tak leblebi gibi.
webster giderse iyi para bırakır arkasından
stoperine top kapma bas ağır şekilde en az bi 14e çıksın sonra standart stoper ağır basarsın prömiyer ligde 12 tpo kapmayla başını belaya sokar
hocam hedeflediğimiz yerden yukardayız 4.yle aranda 5 puan var devre arası kaliteli bi forvetle şampiyonlar ligi neden olmasın![]()
Arkadaşlar şu lanet çalışma iznine karşı bir şey yapamıyor muyuz ?2 tane bomba regen buldum ama izne takılıyor
![]()
Ab dışı oyuncu alman için oyuncunun belirli kez mili forma giymesi lazım o zaman o oyuncuyu takıma kazandırırsın bunun haicinde yapacak bişey yok rapo göndericen izin çıkmaz diyosa defteri kapat izin çıkar yada muhtemelen tamamen yer almayı deneyecek diyorsa ilk seferinde olmaz itiraz et 2.seferinde gelir dediğim gibi yapacak pek bişi yok (: