1 ile 30 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Omraniyi hangi rolde oynatıyosun bilmiyorum ama şayet çift forvet oynuyorsan buna pivot destek ver herifte boy+fizik hayvani bitiriciliğide var az çok teknik ve soğukanlıda yani sadece servis etmekle kalmaz gol olarakta yüklenir tam bir pivot destek elimde bunun gibi bi eleman olsa ligi dağa kaldırırım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Omraniyi hangi rolde oynatıyosun bilmiyorum ama şayet çift forvet oynuyorsan buna pivot destek ver herifte boy+fizik hayvani bitiriciliğide var az çok teknik ve soğukanlıda yani sadece servis etmekle kalmaz gol olarakta yüklenir tam bir pivot destek elimde bunun gibi bi eleman olsa ligi dağa kaldırırım
    Ben 2 sezondır tek forvetle oynuyorum yaratıcı ve pivot olarak değiştiriyorum adamın rolü pivot şayet her hava topuna vuruyo genelde bitiriciliği ve kafa vuruşu daha sağlam olsaydı omraninin 30 golü görürdü çok kaçırıyo

Bu sezon en etkili adamımız arjantinli solağımız olacak şayet gelişimi neredeyse tamamlandı bundan sonra gelişmeyecek çok ufak gelişimler hariç sakatlanmazsa takımı sırtlayarak 40 maçta 13-14 gol 10 asist en kötü bekliyorum.

Mesaj Yetkileri