Samed şahane.
Samed şahane.
Oyundaki en iyi kalecilerden birini almışsın. Süper transfer.
TariboWest
PSG maçı şanssızlık olmuş..
Samed Yeşil'e 2.5 m € teklif yapmışsın ama 8.5 m €'ya almışsın , yavaş yavaş taviz vermeye başladın hocam
Şaka bi yana da Samed transferi çok çok iyi olmuş hocam![]()
Samed güzel oldu forvet hattımız çok iyi oldu bide regen bulsak ora dahada güzel olacak
Çok şaşırdım önerilince hakkaten nasıl oldu halen anlamış değilim
Taviz değilde kardeşim hep bu yerli statüsü elimi ayağımı bağlıyor kaliteli isimler hep pahalı ucuza oyuncu bulmak zor o yüzden yoksa pintiliğe devam
Samed kalecimiz Salih transferleri çok güzel oldu 2 3 isimle yollarımızı ayıracaz tabiki başkada şimdilik eksik görmüyorum
Kayseri deplasmanı zor bi maçtı ama kolaya çevirdik
As oyuncularımdan 5 tanesini dinlendirdik güzel oynadık galip gelebilirdik rakip 2 kere geldi birini attı gittiler
Maça çok iyi hazırlandık çok iyi duvar ördük rakip uzaktan şutlar denedi kaleye bulmadı onlarda sağbekimizde bocalama vardı ordan geldiler orayada çözüm bulunca oradanda gelemediler bizde az atak bulduk çünkü rakibi 8 kişi ile savunuyorduk süpriz bi gol attık sevinçliyim bu maç ilk maçtaki galibiyeti anlamdırdı bundan sonra Roma yenip bi üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz
Güncellll........
Maçlar çok iyi kadronun son halini ss atar mısın
Kadromuz bu ekibe 3 yeni oyuncumuz katılacak Salih Uçan Ter Stegen Samed Yeşil
Arsenal maçı dönüşü zorlu rakibimize karşı atak çıktık ne atak yapabildik ne kalemizi koruya bildik hakketiğimiz bi mağlubiyet oldu
Takım kaç maçtır kazanamıyordu bu maç çok önemli bi maç konumuna geldi güzel oynadık kazandık
Rakip Romaydı grubun en kritik mücadelesiydi çünkü Arsenal arkamızdan sinsice geliyordu bu maçı yenerek üst tura çıkmayı garantiliyorduk güzel başlamadık ama dengeledik golü bulduk yedik 2 kırmızı kart gördüler ama o topu bi türlü sokamadık son hafta Psg deplasmanındayız
Rotasyon bi kadroyla tek gollü galibiyet aldık
Bu maçı hiç önemsemedim bundan sonraki maçımız Psg idi yani 5 6 isim oynamadı as takımdan ama müthiş bi oyun ile kazandık
Ve ölüm kalım maçı çok zor bi gruba düştük bunun farkındaydık ama biz kendi oyunumuzu oynayıp pes etmeyip bi üst tura çıkacaktık rakip Psg idi maç başladı golle başladık artık gol attık savunma zamanıydı harika bi savunma oyunu oynadık adamlar gelemiyordu uzaktan şutlar atıyordu son dakikalar hatta saniyeler Finne karşı karşıya direğe nişanlıyordu direkten dönen topun ardından uzun bi topla Falcao topla buluşuyordu ve 92.dakika geçmiş 10.saniye civarı top ağlarımızla buluşuyordu üzüldüğüm nokta gruptan lider çıkamamış olmamızdı
Gruptan 2. olarak çıktık Arsenalla aynı puanda olmamıza rağmen gruptan zar zorda olsa çıktık
Arsenal ve Roma gibi güçlü ekipleri geride bırakarak gruptan çıkmışız. Helal olsun.!
o gruptan çıktıysan kupayıda al artık
bu arada elmander hala oynuyor mu ya![]()
Çok iyi bir başarı o gruptan çıkabilmek.
rakip önemli tabii![]()
Sentugo.
ölüm grubu gibi ilk 2 ' de bitirmemiz şahane olmuş
Haa bu arada oyuncuyu daha ucuza kapatabilirdin. Bonservisinden bahsediyorum.
Eğer sen 2,5 milyon teklif ettiğinde senle direk pazarlığa oturdularsa ve 11 dedilerse;
11 + 2,5 =13,5
13,5 / 2 = 6,75
Liverpool'a "Müzakare Edilemez" bir şekilde 6, 6,25, 6,50 şeklinde teklifler yapsaydın, eninde sonunda 6,75'i kabul ederlerdi.. Ya da en kötü 7 olurdu.
Bir de taksitsiz olacak tabii bu söylediğim. Taksit işin içine girdiğinde bu sistem tutmayabilir.
-------
Haa 2,5 verdiğinde direk oturmadılar, teklifini biraz yükselttiğinde oturdularsa bilemem![]()
Sentugo.
Benim ki 2.5 peşin 6 sı 12 ay taksit oldu hocamhiç merak etme 250 bin euro 250 bin euro arttırdım hep bu fiyatta ancak anlaşabildik ve samedin profilindeki değer 4 milyon euro bunuda belirteyim
![]()
Ben demiştim bu ŞL grubundan lider çıkarız diye ama 90+2'de 2.'liğe razı oldukŞimdi kura çok önemli denk takım gelirse rahat geçeriz ama Barça,Real filan gelrse işimiz zor..
Hocam Hakan Çolhanoğlu'nu hangi pozisyonda oynatıyosun ? İstediğin verimi alabiliyo musun ?
Şimdi Hakanı amc pozisyonunda oyun kurucu olarak oynatıyorum ve de antremanda uzaktan şut çalıştırıyorum geçen sene 29 maçta 2 gol 10 asist yaparken bu sezon biraz daha Halilovicin gölgesinde kaldı 14 maçta 2 gol 4 asist yaptı genel olarak memnunum![]()
Aslında işte 100 100 arttırsan daha etkiliBen de ilk önce o yanlışa düşüyordum sonra fark ettim. 100 100 de artıyor sonuçta nakit arttırırsan..
Zaten öbür takım belli bir rakamı kabul ettikten sonra gerisi kolay. O rakamı en kötü 48 ay ile teklif edersin, biraz revize ederler vs..
Hayırlı olsunSatmazsın zaten. Ama mevcut profilini göremedim. Ekler misin bakalım neler yapmış..
Sentugo.
Samed Yeşil
Öldük öldük dirildik maçlarda bide bana sor
Aynen kardeşim
Elmander oynuyor valla adam atıyorda yanio kadarda demedik altı üstü gruptan çıktık
![]()
Teşekkür karayer yeni başlıyoruz kariyere esasında inşaatı tamamladık şimdi dekorasyondayız![]()
Adam Antep'i dünya markası yapıcak az kaldı![]()
Hedefte o 3 sezon çok çalıştık hakketen kanka teker teker oyuncuların nazını çektim durdum artık yükselme zamanı hedef yükseliyor gittikçe
Aksilik çıkmazsa süpriz transferlerimiz var
Ne diyorsunuz gençler eler miyiz
Rahat geçersin.![]()
Sende inanıyorsun demi bunlara Antepin başında olacak adam hepsini kendi hesabına şirketlerine aktardı![]()
Psg maçından sonra iki gün geçmeden yani Psg salı Alanya perşembe günü yeniden maça çıkıyorduk tffye burdan selamlar olsun
Diğer maçtan 3 gün sonra bi maça daha çıkıyorduk ama kondisyonlarımız güzeldi bazı oyuncularımız hariç onlarda yedek oturdular kırmızı kart planlarımızı bozdu saha karlı ve kötüydü hava çok soğuktu tabi bahaneler bunlar geçmiş olsun
Psg Alanya Gençler maçının yorgunluğu geçmemişken bide Elazığla kupa maçı oynadık ama hiç zorlanmadık gruplardayız
Elazığ maçından sonra Adana Demirle ligin ilk yarısının son maçını oynuyorduk ortasahada alternatifimiz kalmamıştı Taner Halilovic sakat Okayın falan kondisyonu düşüktü kazanmasını bildik Hakan sonradan sakatlanıp çıktı Allahtan bişeyi yok
Bende başta olmak üzere takımı 3 gün evlerine yolladım tatil yapsınlar azcık çok yorulduk
3 kulvardada devam diyoruz
Grubumuz daha çok oynamayan isimleri oynatıcam rahat çıkarız diye düşünüyorum