Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 677 sonuç

Konu: 1903-2013 // 110.Yıl Kutlamaları ve Yepyeni Hedefler // Beşiktaş-1.Sezon //

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Samed şahane.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyundaki en iyi kalecilerden birini almışsın. Süper transfer.
    TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

PSG maçı şanssızlık olmuş..

Samed Yeşil'e 2.5 m € teklif yapmışsın ama 8.5 m €'ya almışsın , yavaş yavaş taviz vermeye başladın hocam

Şaka bi yana da Samed transferi çok çok iyi olmuş hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Samed şahane.
    Samed güzel oldu forvet hattımız çok iyi oldu bide regen bulsak ora dahada güzel olacak

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Oyundaki en iyi kalecilerden birini almışsın. Süper transfer.
    Çok şaşırdım önerilince hakkaten nasıl oldu halen anlamış değilim

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    PSG maçı şanssızlık olmuş..

Samed Yeşil'e 2.5 m € teklif yapmışsın ama 8.5 m €'ya almışsın , yavaş yavaş taviz vermeye başladın hocam

Şaka bi yana da Samed transferi çok çok iyi olmuş hocam
    Taviz değilde kardeşim hep bu yerli statüsü elimi ayağımı bağlıyor kaliteli isimler hep pahalı ucuza oyuncu bulmak zor o yüzden yoksa pintiliğe devam

Samed kalecimiz Salih transferleri çok güzel oldu 2 3 isimle yollarımızı ayıracaz tabiki başkada şimdilik eksik görmüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kayseri deplasmanı zor bi maçtı ama kolaya çevirdik

As oyuncularımdan 5 tanesini dinlendirdik güzel oynadık galip gelebilirdik rakip 2 kere geldi birini attı gittiler

Maça çok iyi hazırlandık çok iyi duvar ördük rakip uzaktan şutlar denedi kaleye bulmadı onlarda sağbekimizde bocalama vardı ordan geldiler orayada çözüm bulunca oradanda gelemediler bizde az atak bulduk çünkü rakibi 8 kişi ile savunuyorduk süpriz bi gol attık sevinçliyim bu maç ilk maçtaki galibiyeti anlamdırdı bundan sonra Roma yenip bi üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Güncellll........

Maçlar çok iyi kadronun son halini ss atar mısın

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kadromuz bu ekibe 3 yeni oyuncumuz katılacak Salih Uçan Ter Stegen Samed Yeşil

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Arsenal maçı dönüşü zorlu rakibimize karşı atak çıktık ne atak yapabildik ne kalemizi koruya bildik hakketiğimiz bi mağlubiyet oldu

Takım kaç maçtır kazanamıyordu bu maç çok önemli bi maç konumuna geldi güzel oynadık kazandık

Rakip Romaydı grubun en kritik mücadelesiydi çünkü Arsenal arkamızdan sinsice geliyordu bu maçı yenerek üst tura çıkmayı garantiliyorduk güzel başlamadık ama dengeledik golü bulduk yedik 2 kırmızı kart gördüler ama o topu bi türlü sokamadık son hafta Psg deplasmanındayız

Rotasyon bi kadroyla tek gollü galibiyet aldık

Bu maçı hiç önemsemedim bundan sonraki maçımız Psg idi yani 5 6 isim oynamadı as takımdan ama müthiş bi oyun ile kazandık

Ve ölüm kalım maçı çok zor bi gruba düştük bunun farkındaydık ama biz kendi oyunumuzu oynayıp pes etmeyip bi üst tura çıkacaktık rakip Psg idi maç başladı golle başladık artık gol attık savunma zamanıydı harika bi savunma oyunu oynadık adamlar gelemiyordu uzaktan şutlar atıyordu son dakikalar hatta saniyeler Finne karşı karşıya direğe nişanlıyordu direkten dönen topun ardından uzun bi topla Falcao topla buluşuyordu ve 92.dakika geçmiş 10.saniye civarı top ağlarımızla buluşuyordu üzüldüğüm nokta gruptan lider çıkamamış olmamızdı

Gruptan 2. olarak çıktık Arsenalla aynı puanda olmamıza rağmen gruptan zar zorda olsa çıktık

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Arsenal ve Roma gibi güçlü ekipleri geride bırakarak gruptan çıkmışız. Helal olsun.!

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

o gruptan çıktıysan kupayıda al artık

bu arada elmander hala oynuyor mu ya

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Çok iyi bir başarı o gruptan çıkabilmek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

rakip önemli tabii
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ölüm grubu gibi ilk 2 ' de bitirmemiz şahane olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Uzun süre süren pazarlıklar sonucunda forveti tamamen yerlileştirdik pazarlıklara biz 2.5 milyon eurodan Liverpool ise 11 milyon eurodan başladı uzun süre pazarlık sonucu kulübüyle anlaştık sıra oyuncuyla anlaşmaktaydı

Oyuncu ile de anlaşmamız kolay oldu biz yıllık 1.2 verirken kendisi 1.7 istedi maç başı falan derken 1.4 de anlaştık iki tarafada hayırlı olsun

Oyuncumuz Blacburnda şu an kiralık sözleşmesi bittiği an bize imzayı atacak
    Haa bu arada oyuncuyu daha ucuza kapatabilirdin. Bonservisinden bahsediyorum.

Eğer sen 2,5 milyon teklif ettiğinde senle direk pazarlığa oturdularsa ve 11 dedilerse;

11 + 2,5 =13,5
    13,5 / 2 = 6,75

Liverpool'a "Müzakare Edilemez" bir şekilde 6, 6,25, 6,50 şeklinde teklifler yapsaydın, eninde sonunda 6,75'i kabul ederlerdi.. Ya da en kötü 7 olurdu.

Bir de taksitsiz olacak tabii bu söylediğim. Taksit işin içine girdiğinde bu sistem tutmayabilir.

-------

Haa 2,5 verdiğinde direk oturmadılar, teklifini biraz yükselttiğinde oturdularsa bilemem
    Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Benim ki 2.5 peşin 6 sı 12 ay taksit oldu hocam hiç merak etme 250 bin euro 250 bin euro arttırdım hep bu fiyatta ancak anlaşabildik ve samedin profilindeki değer 4 milyon euro bunuda belirteyim

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ben demiştim bu ŞL grubundan lider çıkarız diye ama 90+2'de 2.'liğe razı olduk Şimdi kura çok önemli denk takım gelirse rahat geçeriz ama Barça,Real filan gelrse işimiz zor..

Hocam Hakan Çolhanoğlu'nu hangi pozisyonda oynatıyosun ? İstediğin verimi alabiliyo musun ?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Şimdi Hakanı amc pozisyonunda oyun kurucu olarak oynatıyorum ve de antremanda uzaktan şut çalıştırıyorum geçen sene 29 maçta 2 gol 10 asist yaparken bu sezon biraz daha Halilovicin gölgesinde kaldı 14 maçta 2 gol 4 asist yaptı genel olarak memnunum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim ki 2.5 peşin 6 sı 12 ay taksit oldu hocam hiç merak etme 250 bin euro 250 bin euro arttırdım hep bu fiyatta ancak anlaşabildik ve samedin profilindeki değer 4 milyon euro bunuda belirteyim
    Aslında işte 100 100 arttırsan daha etkili Ben de ilk önce o yanlışa düşüyordum sonra fark ettim. 100 100 de artıyor sonuçta nakit arttırırsan..

Zaten öbür takım belli bir rakamı kabul ettikten sonra gerisi kolay. O rakamı en kötü 48 ay ile teklif edersin, biraz revize ederler vs..

Hayırlı olsun Satmazsın zaten. Ama mevcut profilini göremedim. Ekler misin bakalım neler yapmış..
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Şimdi Hakanı amc pozisyonunda oyun kurucu olarak oynatıyorum ve de antremanda uzaktan şut çalıştırıyorum geçen sene 29 maçta 2 gol 10 asist yaparken bu sezon biraz daha Halilovicin gölgesinde kaldı 14 maçta 2 gol 4 asist yaptı genel olarak memnunum
    Kariyerimde 2. Sezondayım , Ortasaha merkezde Oyun Kurucu olarak oynatıyorum ben , çok fazla verim alamıyorum , herhangi bi tavsiyen var mı ?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Kariyerimde 2. Sezondayım , Ortasaha merkezde Oyun Kurucu olarak oynatıyorum ben , çok fazla verim alamıyorum , herhangi bi tavsiyen var mı ?
    Amc kısmına çek bi bide bazı özelliklerini özel antremanla arttır derim uzaktan şut bitiricilik teknik olabilir mesela

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Samed Yeşil

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    ölüm grubu gibi ilk 2 ' de bitirmemiz şahane olmuş
    Öldük öldük dirildik maçlarda bide bana sor

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Çok iyi bir başarı o gruptan çıkabilmek.
    Aynen kardeşim

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    o gruptan çıktıysan kupayıda al artık

bu arada elmander hala oynuyor mu ya
    Elmander oynuyor valla adam atıyorda yani o kadarda demedik altı üstü gruptan çıktık

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Arsenal ve Roma gibi güçlü ekipleri geride bırakarak gruptan çıkmışız. Helal olsun.!
    Teşekkür karayer yeni başlıyoruz kariyere esasında inşaatı tamamladık şimdi dekorasyondayız

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Adam Antep'i dünya markası yapıcak az kaldı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hedefte o 3 sezon çok çalıştık hakketen kanka teker teker oyuncuların nazını çektim durdum artık yükselme zamanı hedef yükseliyor gittikçe

Aksilik çıkmazsa süpriz transferlerimiz var

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ne diyorsunuz gençler eler miyiz

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Rahat geçersin.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Ne diyorsunuz gençler eler miyiz

Az önce denk takım gelirse rahat geçeriz demiştim , sözümün arkasındayım

Gaziantepspor tüp kafa (Demirören) sayesinde ayakta durabiliyor zamanında çok yatırım yaptı Antep'e

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Sende inanıyorsun demi bunlara Antepin başında olacak adam hepsini kendi hesabına şirketlerine aktardı

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Psg maçından sonra iki gün geçmeden yani Psg salı Alanya perşembe günü yeniden maça çıkıyorduk tffye burdan selamlar olsun

Diğer maçtan 3 gün sonra bi maça daha çıkıyorduk ama kondisyonlarımız güzeldi bazı oyuncularımız hariç onlarda yedek oturdular kırmızı kart planlarımızı bozdu saha karlı ve kötüydü hava çok soğuktu tabi bahaneler bunlar geçmiş olsun

Psg Alanya Gençler maçının yorgunluğu geçmemişken bide Elazığla kupa maçı oynadık ama hiç zorlanmadık gruplardayız

Elazığ maçından sonra Adana Demirle ligin ilk yarısının son maçını oynuyorduk ortasahada alternatifimiz kalmamıştı Taner Halilovic sakat Okayın falan kondisyonu düşüktü kazanmasını bildik Hakan sonradan sakatlanıp çıktı Allahtan bişeyi yok

Bende başta olmak üzere takımı 3 gün evlerine yolladım tatil yapsınlar azcık çok yorulduk

3 kulvardada devam diyoruz

Grubumuz daha çok oynamayan isimleri oynatıcam rahat çıkarız diye düşünüyorum

Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri