-
22.Ağustos.2013, 23:15
Nihayetinde Fatih hoca sevinecekse ben 3 sevinirim.Biraz olaya onun yönünden bakmak lazım.Adam duygusal düşünüyor.Eminim milli duyguları şu anda en üst seviyededir.Bu yönden Dünya Kupası'na gitmeyelim diyen arkadaşlara pek katılmıyorum.İmparatora mucizeyi gerçekleştirip Türkiye'yi Dünya Kupası'na götürmek yakışacaktır.Gerçi ipler bizim elimizde değil.İmkansız ile karşı karşıya Fatih hoca.
Fatih hocanın bu göreve gelmekle mutlu olduğunu düşünüyorum.Ünal Aysal'da en az 3 yıllık sözleşme yapıp Galatasaray taraftarını sevindirsin.Bence sezon sonu yada sezon ortasında yapılır sözleşme.
Ünal Aysal zeki adam.Nabza göre şerbet vermeyi iyi biliyor.Sezon sonu Fatih hocayı bırakıp taraftarlarla karşı karşıya gelmez.Kalırlarsa birlikte,giderlerse birlikte giderler.Fatih hocanın en sevdiği adamlar Ünal Aysal tarafından gönderildi.O aralar Aysal ile sıkça araları açık diye konuşuluyordu.Bıraksa o zaman bırakırdı.
Ayrıca Aysal şu sözleri söyledikten sonra Fatih Terim'i her halükarda bırakmayacağına inanıyorum.
Bu arada, yanlış anlamalara mahal vermemek için, şahsen daha önce verdiğim demeçlerde de belirttiğim gibi Hocamız Sayın Fatih Terim'i uzun vadeli Galatasaray İdari Teknik Sportif Direktörü olarak görmek istediğimi belirttiğimi de burada tekrar ifade etmek isterim.
Mesaj Yetkileri