1 ile 30 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

tamam kardes bizim graveseni almamız zorrrr kendisi fazla para isterrr

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by anakonda52
    tamam kardes bizim graveseni almamız zorrrr kendisi fazla para isterrr
    Gravesen, Cimbom'a haber yolladı

Real Madrid'in kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu tecrübeli yıldız önceki akşam tribünden izlediği Kopenhag-Ajax maçında soruları yanıtladı...

Thomas Gravesen, Danimarka'dan, Galatasaray'a sıcak mesajlar gönderdi. .

Gravesen, Galatasaray'a gelmeyi istediğini belirterek bunun için yöneticilerin harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Başarılı oyuncu, "Galatasaray beni almak istiyorsa bir an önce Real Madrid ve menajerimle temas kursun" ifadesini kullandı.

Danimarkalı futbolcu, Galatasaray'ın bu konuda henüz somut bir adım atmadığını da kaydetti. Başta Newcastle olmak üzere İngiliz kulüpleriyle temasta olan Gravesen, "Galatasaray'a mesajımı iletin, beni istiyorlarsa çabuk olsunlar" diye konuştu.

Cim-Bom'un, Mlada Boleslav'ı 5-2 yendiğini öğrenince mutlu olan başarılı oyuncu, sarı - kırmızılı ekibin bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'ne girmeyi garantilediğini vurguladı.

Gravesen, Galatasaray'ın, Borussia Mönchengladbach ile sezon açılışında oynadığı maçı izlediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Milliyet
    Haber: İrfan Kurtulmuş

Tabi haklısın böylesine kendisine kendisini kanıtlamış bir futbolcu yıllık 150.000YTL'ye(Arda o kadar kazanıyor) gelmez

Mesaj Yetkileri