Sırada Avrupa Ligi var , durmak yok devam...
Sırada Avrupa Ligi var , durmak yok devam...
ÖDÜLLER
Yılın Menajeri (2.'lik)
Beni 2.'liğe layık görenler utansın.Seneye 1. olmak istiyorum..
Yılın 11'i (2 Futbolcu)
Viera ve Estigarribia'nın yanısıra stoperde Sezer Özmen'in de olması gerektiğini düşünüyorum..
En İyi Savunmacı ve En İyi Orta Saha (2.'lik)
Viera ve Estigarribia mevkilerinde 2. oldular..
En İyi Yabancı Futbolcu (2.'lik)
Estigarribia En İyi Yabancılar sıralamasında 2. oldu..
En İyi Genç Futbolcu
Okay Yokuşlu bu sezon pek iyi performans sergileyememişti..
Fair-Play Ödülü (2.'lik)
Geçen sezon birinciydik bu sezon ise ikinci..
Ankaraya yazık olmuş.![]()
Seneye Avrupaya gidecez. Başka yolu yok.
Doğru tahmin etmişiz MArcelo yanıltmadı bizi eğer forvet Kweuke olsa onun asistine en az 8 daha eklerdin en az 2 basamak da üstteydin seneye artık![]()
:Ozan Tufan Next Gökhan Gönül ala bilirsen yılın transferini yaparsın Bursa çok para istiyor
Maçı verdim ama averajla düştüler
Gidecez merak etmeyin
Marcelo ESTİgarribiaHocam Kweuke mi kaldı yaw , bizim 18'lik Souza'mız var
TR'de araştırmadığım oyuncu kalmadı , takımları didiak didiak aradım.. Ozan Tufan gelmek istemiyor , istese basıp parayı alırdım.. Sağ bekte bu sezon Şener'le idare edicem![]()
bu kariyer gerçekten entresan geçen yıl yılın yabancısı bilica bu yıl yılın teknik direktörü ersun yanalı allah allah![]()
Gerçekçilik olsun diye takıma çok şey verebilecek olan Kadir Bekmezci'yl ve Adem Koçak'ı gönderdim.. Ama oyun sürprizler yapmaya devam ediyor![]()
Ersun Yanal en iyi menajermiş peehhBu sezon iki maçta da Fener'i yendim ödülü bana vermeleri gerekir.. Ben biraz araştırsam ordaki hileyi veya şikeyi gün yüzüne çıkarırım
![]()
Ersun yanal mı peh peh![]()
Bu sene ilk 3 içindie bitirmezsin istifa et![]()
Ben ikinci senemde şampiyon olduydum![]()
Hocam hedef İlk 5 inanıyoruz.
Üstümüze Oynanan Oyunlar
Cüneyt Çakır Yılın Hakemi Seçilmiş.Bizim Maçları Yalçın Çakır Yönetse Daha İyi Yönetirdi..
Bu Hakem Bozuntusu Sık Sık Bizim Maçlara Verildi Ve Ne Hikmetse O Maçlarda Galip Gelemedik !
Transfer Bütçesi
Emeklerimizin Karşılığını Alıyoruz.Metin Başgan Gayet İyi Bi Bütçe Verdi.Bu Parayı Akıllı Kulanacağız..
Bitmedi mi transferler hala ?
Güzel bütçe var.![]()
Mahmut Boz'un profili için tıklayın
Hugo Ayala'nın profili için tıklayın
Muslu Nalbantoğlu'nun profili için tıklayın
Uğur İnceman'ın profili için tıklayın
Salih Dursun'un profili için tıklayın
Soner Aydoğdu'nun profili için tıklayın
Erkan Zengin'in profili için tıklayın
2014-2015 Sezonu Kadromuz
Daha önceden aldığım regenler Koray Yılmaz ve İlyas Canikli maça çıkmaya hazırlar , ara sıra forma şansı bulacaklar..
Hazırlık Maçları
Tüm maçları asistanım yönetti.. Hazırlık maçı diye oynadık ama sakatlık maçı oldu..
Son 3 maç lig maçı , yanlışlık olmuş kusura bakmayın..!
Bu Sene Pazubandını Kim Takacak ?
Bu Sezon Kaptanımız Sezer Özmen , Yardımcısı Marcelo Estigarribia..
1. Hafta
Ligin açılış maçında Tarzanlar'ı , yeni transferimiz Ayala'nın kafa golüyle mağlup ettik..
2. Hafta
Bu maç gerçekten iyiydik , maçı farklı kazanmamız gerekirken zar zor kazandık..
3. Hafta
Küçük takımlara karşı bir türlü galip gelmeyi öğrenemedik , bu kadroya bu mağlubiyet yakışmadı..
Puan Tablosu
Daha ligin başı , 9 puan toplamış olmak isterdim ama olmadı , önümüzdeki maçlara bakıcaz..
Transferler muhakkak faydalı olacaktır fakat adamlar çok şanssız başlamışlar sezona.
Trasnferler fena değil,güzel başlamışız.
Kadro olmuş. Şampiyonluk bekliyoruz![]()
Sentugo.
Kadromuz geniş olduğundan sakatlıklar bizi pek etkilemedi ama Ayala'nın yerine oynayacak stoperimiz bakalım neler yapacak ? Ayala-Sezer ikilisi süper ama yedeklerine güvenmiyorum..
Transferlerimiz Rize'ye göre iyi
Kadro iyi özellikle orta sahamız çok güçlü , hedefim AL'ye katılmak ama işimi riske atmamak için yönetime üst sıralarda btirmek olarak söyledimŞampiyonluk Uzak , Menemene Tuzat
![]()
menemene tuzat mı![]()
Hiç belli olmaz, takım bir havaya girer, sıraya dizersin hepsini
Sentugo.