tabi oyun bir nevi Role play olduğundan ve benim şansıma mı dır bilinmez hep benim düşüncelerime paralel gittiğinden hep olumlu geri dönüş yakaladım. Mesela Herkes İspanya Liginde 2 takım(Barca Real) İtalya'da 3(inter-Milan-Juve) İngiltere'de 3(Manu-City-Chelsea Artık Liverpool sıradanlaştı Arsenal de bu 3 nün hatasını kollayan 4. takım görüntüsünde) olduğundan müzdariptir. Oyunda da aynen böyle zaten ama olması gereken de bu çünkü futbol endistüriyelleşti yani işin içine para girdi ve böyle bütçelere sahip olan takımlara karşı macera arayıp orta sıra takımlarıyla yada Fener-Galatasaray gibi iyi bütçeli ve 2. sınıf yıldızlarla 1. sınıf takımlara karşı mücadele etmek zor bu oyunda da böyle o zman. oyundaki ana strateji güçlü takımı alıp onu en güçlü hale getirmek. Ben bu ana mantıkla oynuorum. Alt yapı oyuncularına hiç bakmam zira onun yetişmesini beklemekle uğraşmak yerine şu an da piyasada olan oyuncuları iyi tatktik anlayışla harmanlayıp başarıyı öyle yakalamaya çalısırım. Eski FM serilerinde de ne zamanki güncel oyuncular yaşlanmay başlayıp oyunu regenler sarsa kariyeri kapatır başka takım alırdım zira gerçekte adı sanı bile olmayan oyuncuyla ne kadar zewk alabilrsinki FM nin ana mantığı al sana Rooney'i Ronaldo'yu Cavani'yi Falcao'yu yönet dio işin oyun olan kısmıda bunları aynı takıma katmak oluo işte oyuna bu şekilde yaklaşıp birde yukarıda yazdığım gibi taktik ayarlamaları yaparsan oyundan zewk almaya başlarsın die düşünüorum. Madrid'te benim hucum hattımda forwette Falcao(Lewandowski) Sol kanatta Ronaldo Sağ kanatta Neymar, Forvet arkasında Özil(Ganso) orta sahanın göbeğinde Sandro vardı. Barca Atletico Madrid P.S.G gibi takımları 3-4 farkla yeniodum. Gerçek hayatta bunu Barca alt yapı oyuncularıyla yapıo ama genel perspektiften bakıldığında evet alt yapıdan Golden Army(Altın-ordu) yarattılar peki devamı geldimi? aynısını Ajax 1995 te yaptı o efsane kadroyu alt yapıdan çıkardılar sonra o kadar fazla yani altın-ordu yaratacak şekilde her sene tekrarladılar mı hayır. Çünkü bu tamamen şans işi ama büyük bütçelerle yıldızları almak bu kadar imkansız değil. Bu mantıla yaklaşıp oyunda bunu kovalarsan çok zewk alırsın kardeş