Bu sezon daha fazla çalışmam gerek forma aslanın ağzında "alttan" deli gibi oyuncu geliyo![]()
Bu sezon daha fazla çalışmam gerek forma aslanın ağzında "alttan" deli gibi oyuncu geliyo![]()
Ben yokken 2 günde neler olmuş![]()
Çekirgeler ben yokken çalışsaydınız (: Dünden beri forumdaki ilk rehberimi hazırlamakla meşguldüm yavaş yavaş tekrar kariyere dönme vakti (:
Neredeyse 2 ay önceden top başı yaptık. Yönetime en düşük hedef olan orta sıraları sunduk.
Transferde yapmadık nerden zarar ettik anlamış değilim sanırım banka kredileri falan ödüyor olmamızdan ötürü..Düzgün olmayan finansımızın bize pekde getirisi olmuyor haliyle yönetim kuruluyla ne zaman konuşsam eli boş dönüyorum
Yönetim kapı duvar. Altyapıya önem vereceğine elinde bulunan işlenmeye hazır "maden"leri işlemeye koyul bknz.sowkay![]()
Transfer yapmadığımız için bütün bütçeyi maaşa çekiyorum personel getrebilmek için. Finans olarak iyi durumda olmadığımız için yönetim seneye mevcut maaş bütçesi kadar maaş bütçesi verebilir dolayısıyla hazır para varken eldeki oyuncularla yeniden sözleşme uzatabiliriz.
Spoiler: Antrenörler
Sağ tarafta sowkayın arkasını kapamaktan kendi bölgemizle yeteri kadar ilgilenemiyoruz, 3 stoper dönüşümlü olarak her maç sowkayın arkasını kolluyoruz![]()
Juan sezon öncesi profilleri paylaşacak mısın
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Beni kim sakatladı !!!!bir!!111!!one!!1!1!![]()
Döveyim mi yönetim kadrosunu tepeden tırnağa?
takım oyunu kollayacaksınız tabi sowkayi yerden yere vurmayın hemen şuan yeni bir yeti çalıştırıyorum kazanırsa gözüme giricek
evet abi..özellikle sana ve parleoya çok iş düşüyor kaan zırt pırt sakatlanıyor..hoş seninde sakatlanma egilimn var ama uzak olsun senden (:
Sowkay komplo kurmuştur formayı vermemek için
aman çağrı sen yanımda dur çekirdek çıtlatmaya devam edek biz![]()
Birazdan güncelleme yapacam..lige başladık 4.hafta maçına giriyorum..Kısır bir başlangıç yaptık..herşeyden öte sakatlık belası yakamızı bırakmıyor ): takımda çoğu oyuncunun sakatlanma eğilimi var işin ilginç yanı eğilim olmayanlar sakatlanıyor hepten hapı yuttuk yani
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Bomboş kaleydi ama benim bi prensibim var boş kaleye atmam arkadaş ya üstüme gelmeyin yeter![]()
Bu sene forma şansı bulacak mıyım Diaz ? Ben de takıma birşeyler katmak ve boş kaleye gol kaçırmak istiyorum. Anlıyor musun !
TariboWest
Diazın taktiğini biliyorum ben. Maradona 2010 dünya kupasında Mascherano+10 diyodu, Diazda sowkay+10 anladınız siz![]()
![]()
Ben sadece antrenmanda kendimi göstermek adına canımı dişime takmış kendimi ispatlama peşindeydim futbolda böyle şeyler olur bilerek yapmış olduğum bir müdahale yoktu orada şanssız bir pozisyondu ayağımı takınca aniden topu çektin dizine geldi ayağım tamamen şanssızlık yani![]()
sowkayın dediklerinie inanmayın sowkay furkana bilerek çok sert bir şekilde daldı ama hoca oyuncusunu kolluyo![]()