geçersin SLB takımını rahat
geçersin SLB takımını rahat
Sentugo.
Transfer Bombalarımız
Sözleşmesi biraz tuzluda olsa kalemizi çok iyi koruyacak kuşkum yok
Şöyle bi sözleşmesi bitecekleri baktım aman Allahım kimler yokki listede
Alperle aslında daha ucuza anlaştık ama hem Es Es yönetimi hem Benfica kapabilir diye yükselttik fiyatı
Vet 3 müthiş isimle sözleşme imzaladık
ter stegen şahane transfer !
Transferler mükemmel. Özellikle alper ve ter stegen.
Sinan Bolatla yolları ayırdık ne yazıkki bi takımda iki kilit kaleci fazlaydı Sinanla anlaştığımızda satıldığında karın yüzde 50 si Sinana gidecek maddesi vardı 1.4 Sinanın geri kalanı bizim
Birazdan çok güzel bi inceleme ile karşınızda olacam
Beleşe iyi oyunculala anlaşmışsın hocam , Stegen varken Sinan'ın kadro da olmaması lazım zaten![]()
Gelenler harika TerStegen'e şapka çıkarılır.
Transferler bi yandan devam ederken kupa ligde devam ediyoruz
Kupada zorlu Bursa deplasmanı ile merhaba dedik rakibimize karşı kalemizi yeni transferimiz korudu maşallah diyelim ilk maçında gol yemedi hoş gol yemedği her karşılaşma kulübün kasasından gidiyor ama
Ve Es Es gibi zorlu rakibi evimizde ağırlıyorduk aslında bi bakıma Türkiye Kupası grubumuz güzel olmuş zorlu rakiplerle lig provası yapıyorduk
Diğer iki ekibe karşı daha kolay bi rakip ligde 4. olmaları biraz bizi tedirgin ediyordu ama olsun rahatça geçtik
Kalecimiz 4.resmi maçındada gol yemeyerek verilen paranın helal olduğunu gösteriyordu bize ama bu maç naptıysak gol bulamadık birazda yedek ağırlıktık ama bu bahane değil bu sonuca rağmen gruptan çıkmayı garantiledik
5.resmi maçında gol yemeyen kalecimiz tabi tek kalecimize bağlamamak gerek ortasahamızda defansımızda çok iyi organize oluyor
Hakan Çalhanoğlu akıyorBursayı görünce korkuyorum. Diğer maçlar çok iyi.
90 artı bitmek üzereyken bi yan top gol yedik üzüldüm açıkcası kalecimizde siftahı yaptı böylelikle
Ligde Bolu deplasmanından 3 puanı 3 golle aldık
Eskİşehiri kupada yeniyorduk ama
Ligde berabere kalıyorduk
Beşiktaş öne geçerek bizi korkutsada Halilovic 3 asistle resmen farka götürdü bizi
Fener deplasmanı çok zor geçti adımıza bizi takip ediyorlar ve 3 puan farkı korduk
Benfica ile şl maçına çıktık zor bi rakipti zor bi maç olacaktı geriye düştük mutlak goller kaçırdık ama öne geçmesini bildik ayrıca 90 da Dehn topuda direkten döndü orda işimiz zor avantajlı bi skorla gitmiyoruz açıkcası
benfica'yı geçersin![]()
Zor ya Kaan bakalım gruplardaki Psg Roma Arsenal deplasmanlarındaki gibi oynarsak geçeriz![]()
iyiyiz ligde puan durumu yokmudur![]()
Adım adım şampiyonluğa
Evimize avantajlı bi skoral dönüyoruz
Deplasmanda gollü bi ilkyarı ve beraberlik
Hersene böyle
Maça golle başlamamız bizi cesaretlendirdi ve turu atladık
Rakip Tottenham zor ekip ilk maç deplasmanda ama kura içinde en iyisini çektik bence
Aldığımız adam bize gol attı Allahtan maçı kurtardık
Kayseri öne geçti açıkcası tırsmadım değil ama güzel oyunla yenmesini bildik
Puan Durumu rahatız
Kariyere gene ilgi azaldi![]()
kyiv gelseymiş daha iyiymiş, bale duruyor mu tottenham da![]()
Halen Tottenham da![]()
Kötü oynadık hakkettik
2 dakıkalık uzatmanın 3.dakikasında gol yedik :@
Ligde 5 maç kaldı ve 1 puanla öndeyiz Fb Gs nin çok kötü gidiyoruz 3 maçtır
Ve buraya kadar elendik şansız iki maç fazla söze gerek yok
Özellikle bazı oyuncular beni sinir etti 4 maç sonunda bunlar kimler mi Gökhan Süzen Kemal Tokak Okay Cenk Mustafa Pektemek sene sonu revizyon gelebilir
Gökhan Süzen'den bişey olmaz zaten..
Kötü gidiyoruz nazar değirdim heralde , aman hocam ligi kaptırmayalım bu saatten sonra..![]()
Yok kardeşim ne nazarı bizim takım kaşınıyor uyarı vermem gerek ayrı ayrı toplantıya alıp kurtarıcaz inşallah Türkiye Kupasınıda Ligide kaptırmak istemiyorumSeneyede Şl de hedef yarı final Tottenhamda Bayernle eşleşti
![]()
Ligde şampiyon oluruz ama Tottenham'ı eleyebilirmişiz.![]()
Aynen eleyebilirdik ilk maçta son saniyede gol yememiz ikinci maçtaki oyun planımızı değiştirdi kısmet seneye artık![]()
Ligde derin nefes aldık ama Gsnin nefesi ensemizde
Kupada finaldeyiz rakip Sivas
Resmen maçlara korkarak çıkıyorum ama durumu düzelttik takım yeniden havaya girdi
Deplasmanda Kasımpaşayı yenerken Gs evinde Karabükle berabere kaldı puan farkı 3
Önümüzdeki maçlar
Sivas kupa finali
Gençlerbirliği evimizde
Adana Demispor deplasmanda
Veeee Türkiye Kupasını ilk defa müzemize götürdük![]()
Sıra ligde bu maçı unuttuk Gençler maçına odaklandık yenip şampiyonluğu garantilemek istiyoruz
2 Kupa ile kapatıcaz inşallah.
Zora giriyor şampiyonluk Burak ya![]()