Önceki haftalardaki aynı senaryo yaşanıyor bugün. Torku maçında Mert olağanüstü göze battı. Maçın en etkili ismiydi. Süper Kupa'da keza maçın adamı seçilmişti. Ancak takıma baktığımızda ondan çok daha aşağıdaydı. Arsenal maçından öncede demiştim. Form ve güven aşılama açısından Arsenal maçına Volkan yerine MErt ile çıkmalıyız diye. Ancak Volkan oynadı. Böyle durumlarda çok yanlış yapıyor hocalar. Arsenal maçında neden Volkan ile çıkıyorsun. Ben sana az güveniyorum bu maçta kenarda durda ligde yine oynarsın mesajı veriyorsunuz oyuncuya. Bu haftada Arsenal maçının öncesi ve ligde yine Mert göze battı. Yine harika oynadı. Yine maçın en iyi ismi kalecimiz Mert oldu. Ve yine Arsenal maçı öncesindeyiz. Yine Mert oynasın diyorum. Bari bu maçta Mert'e aşağılık duygusunu verme. Onu oynat...

Maç için hiç sevinmedim. Üzülerekte olsa yenilmemizi istedim. Ancak bu Fenerbahçe işte, bu ligde şampiyonluğun belirleneceği son maç olsa ve tüm kalbimizle kazanmayı istesek eminim önceki senelerde olduğu gibi düğüm olurdu her oyuncumuz ve kaybederdik. Bu skor önceki mesajlarımda söylediğim gibi bir takım yanlışları ertelememize ve bu ertelenen yanlışların ligin ortalarında veya sonlarında önümüze daha büyük sorunlar olarak çıkmasına yol açabilir. Allah hayırlısını versin. İnşallah hoca kendi felsefesini uygular. Eğer söylenildiği gibi Aziz Yıldırım'ın sözlerini sahaya yansıtacaksa bence kuklalık yapmasının manası yok. İmajına zarar vermemek için bir istifa mektubu yeterli olur. Zaten taraftarda anlayacaktır böyle bir durumu...