Koskoca Fenerbahçe futbol takımında Erkan Zengin gibi adam eksiltecek futbolcu var mı ?
Kötü futbola devam, Sanırım bize nazar değdi![]()
Koskoca Fenerbahçe futbol takımında Erkan Zengin gibi adam eksiltecek futbolcu var mı ?
Kötü futbola devam, Sanırım bize nazar değdi![]()
...
Selçuk Alves ve Mert maçı kurtardılar. Takımda ileriye yönelik üç pas olmadı , oyunculara bağlı konuşmak iyi olmayacak takım olarak ruh yok.
Erkan Zengin yetenekli ama çok şımarık. Özellikle büyük takımlarla oynanan maçlarda işi şova döküyor ve çok gereksiz işler yapıyor. Fenerbahçe'de ondan daha etkili olabilecek Stoch vardı, gönderildi. Erkan alınsa şimdi en fazla 3-5 maç tahammül edebilirsin bu gereksiz hareketlerine.
Volkan'ın sonu gelmeye başladı gibi,Mert çok enfes bir kaleci.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maça damgasını vuran Mert oldu. Bugünün kurtarılmasında başmimarlardan biriydi. F.Bahçe, kötü görüntüsüne devam ediyor. Arsenal maçında da böyle devam ederse, ilk maçtaki 3-0'lık yenilgi hafif bile kalabilir.
Last edited by footballer33 : 25.Ağustos.2013 at 01:09
Önceki haftalardaki aynı senaryo yaşanıyor bugün. Torku maçında Mert olağanüstü göze battı. Maçın en etkili ismiydi. Süper Kupa'da keza maçın adamı seçilmişti. Ancak takıma baktığımızda ondan çok daha aşağıdaydı. Arsenal maçından öncede demiştim. Form ve güven aşılama açısından Arsenal maçına Volkan yerine MErt ile çıkmalıyız diye. Ancak Volkan oynadı. Böyle durumlarda çok yanlış yapıyor hocalar. Arsenal maçında neden Volkan ile çıkıyorsun. Ben sana az güveniyorum bu maçta kenarda durda ligde yine oynarsın mesajı veriyorsunuz oyuncuya. Bu haftada Arsenal maçının öncesi ve ligde yine Mert göze battı. Yine harika oynadı. Yine maçın en iyi ismi kalecimiz Mert oldu. Ve yine Arsenal maçı öncesindeyiz. Yine Mert oynasın diyorum. Bari bu maçta Mert'e aşağılık duygusunu verme. Onu oynat...
Maç için hiç sevinmedim. Üzülerekte olsa yenilmemizi istedim. Ancak bu Fenerbahçe işte, bu ligde şampiyonluğun belirleneceği son maç olsa ve tüm kalbimizle kazanmayı istesek eminim önceki senelerde olduğu gibi düğüm olurdu her oyuncumuz ve kaybederdik. Bu skor önceki mesajlarımda söylediğim gibi bir takım yanlışları ertelememize ve bu ertelenen yanlışların ligin ortalarında veya sonlarında önümüze daha büyük sorunlar olarak çıkmasına yol açabilir. Allah hayırlısını versin. İnşallah hoca kendi felsefesini uygular. Eğer söylenildiği gibi Aziz Yıldırım'ın sözlerini sahaya yansıtacaksa bence kuklalık yapmasının manası yok. İmajına zarar vermemek için bir istifa mektubu yeterli olur. Zaten taraftarda anlayacaktır böyle bir durumu...
Zamanında Volkan'ı beğenmeyip eleştirirken bir çok kişiden tepki almıştım. İyi bir kaleci olmadığını söylediğimde Dünya'nın en iyi 5 kalecisi arasına giriceği konuşuluyordu. Fakat Mert ve Ertuğrul, Volkan'dan kat ve kat daha iyi kalecidir benim gözümde.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Aslında keramet Volkan veya Mert'te değil Fenerbahçe'de. Takım o kadar kötü ve mahkum oynuyor ki, oynanan futbol kalecilere şans ve daha fazla ön plana çıkma şansı doğuruyor. Bu yüzden takımın kalecisi bu kadar çok göze batıyor. Şahsen ben bu durumundan şikayetçiyim. Daha karşı takımın kalecisini maçın yıldızı yaptığımız bir karşılaşma yoksa sorun çok büyük demektir.
...
Zaman geçiyor, Fenerbahçe değişmiyor. Dejavu yaşar gibiyim. Geçen yıl da tıpkı buna benzer şeyler yaşanıyordu. Ondan önceki yılda, ondan önceki yılda; ne kadar uzağa gittiğini hatırlamıyorum.
Anlaşılan o ki Fenerbahçe için yine ilk haftalar ilk sıralardan çok uzaklaşmadan çalkantılı geçecek. Sonradan sonradan takım bir şekilde ritmini bulacak. Şampiyonluk yarışı içinde yer alacak. Diğer takımların puan kayıplarına bağlı olarak ligi ilk 3'te bir yerde bitirecek.
Fenerbahçe özellikle son 6 yıldır kötü yönetiliyor....
Her ne kadar oynadığı oyunla takımı yavaşlattığını düşünsem de bugün Kuyt'ın hakkını da teslim etmek lazım. Çok çalıştı, golünü de attı. Mert ile birlikte galibiyeti almamızı sağladılar.
Şimdi de sıra Volkan'a gelmiş. Volkan geçen sezonkinden farklı bir halde. Salzburg maçlarında maçın adamıydı. Volkan Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularındandır, bir kalemde silemezsiniz. Neyse; kalede güzel rekabet olacak anlaşılan bu sezon. [Mert için geçen sezon da kova deniyordu, böyle yanar döner bir milletiz işte.]
Selçuk'un ne işi var yea diyenlerin Selçuk'u izledikten sonra susmuşlar, neyse ki Selçuk sahada cevabı verdi.
Caner de beklediğimden iyi oynadı sol bekte. Kalan 17 takımda 11 oyuncusu olur Caner. Arda veya Nani gibi bir isim olmayacaksa Erkan'ı alıp sol kanatta Caner , Erkan rekabeti yaratmak çok iyi olur. 4-4-2 'ye de geçmiş oluruz.
Webo, bizimle değilsin.
Tebrikler Fenerbahçe.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yahu Selçuk'un ne olduğunu bilmesek tamam diyeceğiz. Allah aşkına 1-2 maçta iyi oynasın. Fenerbahçe'de oynuyor yani...
iyide oynamadıkihele bir pozisyon var ilerdeyiz yanında 3 kişi var gol pozisyonuna gircez tek pasla selçuk top geveliyip defansa pas veriyor
"Tecrübeli futbolcu, "Bugün en çok alkışı alan oyuncu sendin. Neler düşündün?" şeklindeki soruya, "Çok mutlu oldum. Taraftarlar, maç öncesi ve maç sırasında destek oldular. Uzun yılardır buradayım. İsediğim açıkçası bugünkü görüntülerdi. Herkese teşekkür ederim. Böyle olunca sanırım oyunuma da yansımıştır. Özgüvenli oluyorsunuz. Arkanızda itici bir güç var. Böyle olunca her şey çok daha güzel. 10-11 yıl sonra belki biraz geç oldu, ama yine de teşekkür ediyorum. Ben hata yapma lüksünü yakalayamadım. Hata yapmaktan korkarak oynamak gerçekten zor. Buna da alıştım. Zaman zaman eleştirildim, ama elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım" ifadelerini kullandı..."
Devamı.
Selçuk Şahin maçtan sonra açıklamalarda bulunmuş, defansta fena değildi ama yine çok pas hatası yaptı bu maçta.
Last edited by Crazycat : 25.Ağustos.2013 at 02:05
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe daha çok böyle maçlar oynar. İstediğini alır ama oyun anlamında sıfır, skora endeksli bir takım oluverir. Fenerbahçe çok savruk ve dengesiz oynuyor. Top paylaşımı denen şey Fenerbahçe'de hiç yok. Ataklarda dönen topları orta saha elemanları toplayamıyor. Ayrıca kanat transferi gerekli evet ama ilk önce kadro boşaltılmalı. Habire oyuncu alındı ama hiç oyuncu satılmadı. Sırf kadroyu geniş tutmak için o kadar oyuncu alındı ama gereksiz yere. 24 kişilik kadro yeterde artardı bile. Şimdi ise otuzu aşkın oyuncu var sanırım kadroda çok şişirdiler.
Fenerbahçeli arkadaşlara bir sorum olacak.Bu sene Ersun Yanal'ın oynattığı futbolu beğenen var mı takım çok mu uyumlu acaba hayır Ersun Yanal'daki özgüven patlamasının sebebini merak ettim Arsenal'den 3 yiyip rezil futbol oynanan maç sonrası Ersun Yanal'ı kimse eleştiremez dedi.Şimdi de çok kısır geçen ve Mert'in penaltı kurtarması sonucu 1-0 kazanılan bir maç sonrası daha 2.haftadan kesin şampiyon olacağız gibisinden açıklamalar.Takdire şayan doğrusu.
Penaltı pozisyonu gol olsa 1-1 olacak. Bence rezalet ötesi bir futbol var takımda ve bunun düzeleceğini sanmıyorum. Bence son derece yanlış transferler yapıldı. Ben Kadlec ve Emenike'nin alınmasını doğru bulmuyorum. Emenike ve Kadlec'i alacağıma gider iki tane kanat oyuncusu alırdım. Sow gibi bir forvetide kanatta harcamazdım. Kuyt Sow ikilisi forvette olup iki tane kanat oyuncusuylada oyuncular beslerdim. Kanat oyuncusu oyuna her daim hareketlilik kazandırır gol atar, attırır. Bunun sıkıntısını hem GS hem FB çekiyor. Yanlış transfer politikası...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe, tarihinin en korkak dönemlerinden birini yaşıyor.
Her şeyin başında olduğu gibi, bizim de başımızda bir adam var. Bu adam futboldan pek anlamayan, anladığı işlerin daha çok futbolun gidişatını ve doğasını illegal yöntemlerle değiştirmek olduğu bir adam. Bu adam, yıllardır Türkiye'de kendi görüşüne destek olmayan hiçbir yönetici ve futbol adamını sevmez, kendisinin yanında olmayan kimseyle iyi geçinemezdi. Sevdiği tek şey Fenerbahçe camiası diye düşünüyorduk, Fenerbahçe taraftarları olarak. Ve biz de onu seviyorduk. İstifa etti, kapısında yattık; hapse girdi, duruşmasına gittik. Gerçekten sevdik onu.
Bu adam, 3 yıl önce son maçta şampiyonluğu kaçırmanın faturasını yine teknik direktöre kesti ve mevcut teknik direktörü kovdu. Olsun, dedik, bize teknik direktör mü yoktu? Sevgilimiz Zico da bu yüzden kovulmuştu zaten. Başkanımızdır dedik, sindirdik. Sineye çektik.
Ancak bu adam, yeni teknik direktör seçiminde önündeki en az 3 yılı -ileride ne olur bilinmez- etkileyecek büyük bir hata yaptı ve bu koltuğa Aykut Kocaman'ı getirdi. Kocaman'ın sistemi yoktu, Kocaman'ın tecrübesi, vizyonu yoktu. Başkanımız en iyisini bilir dedik, destekledik.
Büyük başkan, ''haksız'' bir şekilde hapse atıldı(gözlerimizi o kadar büyük bir sevgi bürümüştü ki, objektiflikle yollarımızı tamamen ayırdık, başkanımız haklıydı ve kimse onu suçlu bulamazdı). Başkanımız bozuk adalet sisteminin kurbanıdır dedik, destek verdik, hapisten çıktı, işimizi gücümüzü bırakıp karşılamaya gittik, ''öl de ölelim'' dedik, ''büyük başkan'' dedik. Mutluyduk, başımıza geleceklerden haberimiz yoktu.
Ancak bu adam, eski adam değildi. Tesislere gitti, herkes gözünün içine baktı. Stada geldi, taraftar adına methiyeler düzdü. Bu adam artık bir toplum lideriydi.
O gece yatağına yattı ve herkesin ona ne kadar abartılı bir şekilde iyi davrandığını düşündü. Kendisini adeta bir padişah, bir lider yerine koyuyordu. Yönettiği organizasyonun her fırsatta önüne ''büyük'' kelimesini koyduğu sevdalılarına hizmet etme görevini unuttu. Bu adam savaşta esir düşmüştü ve ülkesine geri döndüğünde bütün vatandaşları ''padişahım çok yaşa'' diyordu.
Ertesi günden itibaren kulüp onun olmuştu. Kendi istediği hamleleri yapıyor, kendi futbolcularını alıp kendi futbolunu oynatıyordu. Ancak unuttuğu bir şey vardı, bu onun ne göreviydi, ne de yapabileceği bir şeydi. Haddine olmayan işlere soyundu. Özgürlüğünün tadını başkalarının uykularını mahvederek çıkarıyordu.
Yutturamadı. Taraftar, sorular sordu. Sorulara cevap veremeyince agresifleşti, mikrofonu alıp stadyumdaki taraftara bağırdı. Kameralarla kayıt altına alınamayan kimbilir daha neler yaptı. Ancak yutturamadı. Yutturamayacak da.
Fenerbahçe, kulüp bazında tarihinin en korkak dönemini geçiriyor. Başka bir adam bu adamdan korka korka kulübü son yılların en kötü dönemine getirdi. Bu başka bir adamın bu adamdan korktuğunu gören, bu başka bir adamın yardımcıları, kendilerine bile yardım edemezken başka adamlara yardım etmeye çalıştılar. Yardım alamayan bu başka adamlar, hem bu adamdan korktu, hem bu başka bir adamdan korktu, hem de bu başka bir adamın yardımcılarından korktu. Korktular ve sahaya çıktıklarında akıllarında hiçbir zaman birinci planda futbol olmadı.
Bu adam, Fenerbahçe kulübünü korkuttu. Ama Fenerbahçe'yi korkutamayacak. Kulübü korkutabilir, ancak Fenerbahçe'nin gerçek sahibi, BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI, bir daha ne bu adama, ne bu adamın yalanlarına ve diktatörlüğüne, ne başka bir adama, ne başka bir adamın yerini alan başka bir adama, ne de diğer başka bir adamın yardımcılarına kanmayacak, inanmayacak. Fenerbahçe'nin kaybettiği itibarı ve profesyonellik anlayışı, ''bu adam'' valizini toplayıp kulüp binasından ayrılınca Fenerbahçe marşları altında tekrar, eskisinden de daha güçlü bir şekilde yerine gelecek. Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe olacak, ancak Fenerbahçe kulübü ''bu adam'' gidince FENERBAHÇE ismini hak edecek.
*
Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkan, yöneticiler, teknik direktör ve teknik kadro gitmeden dünyanın en iyi kadrosu bile kurulsa bu saatten sonra hedeflenen başarıları kazanmak mümkün olmayacaktır. Ancak bu işlemler yapılırsa sahada oynanan veya oynanmaya hazırlanan teknik konular hakkında konuşmamız fayda edecektir. Eğer bu insanların kulüple ilişiği kesilirse, mevcut kadroyla Fenerbahçe birçok sistem deneyebilir. Ancak 4-3-3'le mevcut kadronun başarılı olma ihtimali yoktur. 4-2-3-1 denenebilir, 4-5-1 denenebilir, 4-4-2 denenebilir, 3'lü defans denenebilir ancak 4-3-3 denenemez.
Benim görüşüme göre en etkili futbol ve sonuçlar 4-4-2 dizilişiyle kazanılır. Müthiş bir form grafiği yakalayan ve takımdan ayrılmazsa önümüzdeki 10 sene boyunca Fenerbahçe kalesini koruyabilecek kapasiteye gelen Mert bundan sonra mutlaka ve mutlaka kalede oynatılmalıdır. Defansın sağında her hareketiyle hayranlık uyandıran Gökhan Gönül, ortasında çok iyi bir ikili olacaklarına inandığım Bruno Alves ve Egemen, solunda ise her kötü sonuçtan sonra ''Kadrodan kimi keseyim? Hmm Hasan Ali'yi keseyim'' denilerek bir türlü oranın vazgeçilmezi olamamış Hasan Ali ile defans hattı duvar olacaktır. Orta sahanın sağında Kuyt kesinlikle oynamamalıdır. Kuyt'a birazdan değineceğim. Bu mevkide, 1 senedir maçları tribünden izlemesine rağmen Mert penaltı kurtarınca hâlâ sevinebilen, bu ruhta bir oyuncu olan Milos Krasic artık mutlaka ve mutlaka denenmelidir. Devamlı bir periyottan sonra Krasic'ten yine istenilen performans alınmazsa burada Alper de Mehmet Topuz da pekala oynar. Orta sahanın ortasında, 2'li göbekle yaşayacağınız defansif sıkıntıyı çözmek adına, tam bir emniyet kemeri olan Mehmet Topal mutlaka oynatılmalıdır. Mehmet'in yanında da ilk tercih, artık lisansının çıkması için türbelerde yatıp kalktığım Samuel Holmen olmalıdır. 1 maça ilk 11 başlasa Holmen'in takımın çehresini nasıl değiştirdiği direkt farkedilecektir zaten. Bu oyuncuların yedeği olarak da Salih, Meireles, Selçuk, zorda kalınırsa Alper ve Mehmet Topuz, hatta Kuyt bile düşünülebilir. Hiçbir işe yaramadığı artık tescillenen Baroni, Holmen'in lisansı için satılmalıdır. Orta sahanın solunda ise Alper, Caner gibi dikine gidebilen oyuncular bu seneyi şöyle ya da böyle idare edebilirler. Forvette ise Kuyt'ın yeri garanti olmalıdır, partneri konusunda Emenike ve Sow çekişmelidir. Çünkü futbolda sadece tek bir sistemle hücum etmezsiniz. Ayağa pas yaparsınız, arapaslarla defansın arkasına sarkarsınız, dribbling'le rakibin üstüne üstüne giderek ceza alanına girersiniz, orta yaparsınız, defanstan uzun oynarsınız, vs... Ve bunlar için forvette en az 1 tane kafa topu alabilen oyuncu şart. Mevcut kadroda da bunun en iyi örneği Kuyt olduğu için Hollandalı takımın vazgeçilmezi olacak. Hızlı ve yırtıcı forvet tiplerinden Sow ve Emenike de Kuyt'ın yanında değişmeli oynayacak. Webo'nun ne tarz bir forvet olduğunu siz tarif edebiliyor musunuz? Ben edemiyorum. Webo'nun neden Fenerbahçe'nin değişmez uç santraforu olduğunu da açıklayamıyorum. Bu nedenle Webo, kesinlikle 4. forvetimiz olmalıdır.
Fenerbahçe'nin eski günlerine dönebilmesi için hem idari, hem sosyal, hem de taktiksel değişiklikler yapılması gerekiyor ve üçünün de tamamlanması çok uzun sürecekmiş gibi duruyor. Bunlar gerçekleşene kadar, Fenerbahçeli kardeşlerime sabır diliyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Son 3 maçını kaybeden takımın bu 3 maçın herhangi birinden iyi oynamasını beklemiyodum zaten. bugün önemli olan 3 puan almaktı, bunu da bir şekilde başardık. umarım ilerleyen haftalarda da bi şekilde toparlanıp daha iyi oynamayı başarırız.
Ben sistemde büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dünya futbolunun yarısından çoğu şu anda bu sistemi oynuyor, ben sistemin işleyişinde, oyuncu tercihlerinde, oyuncuların fizik güçlerinde-öz güvenlerinde, transfer tercihlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Krasic eskisi gibi olup bekleneni verebilseydi bu sistemde çok iyi iş yapardı, aynı tarzda birde sol kanada oyuncu alsaydıkta tadından yenmezdi. Ama olmuyor daha da zorlamanın bir mantığı yok. Yolla Krasic'i, yolla Cristian'ı, yolla Webo'yu, al iki tane yetenekli, çalım atabilen, hızlı kanat oyuncusu, çok maliyete gerek yok git Brezilya'ya bir sürü bunlardan, ya Hurşut ve Erkan Zengin'i alsan bile yeterdi. Yap bunları al sana istediğin tempolu oyun gelsin. Sow'un fazla kiloları var gibi yada başka birşey bilmiyorum eskisi gibi hızlı, çevik değil, kendisini toparlaması lazım. Diğer bir çok oyuncumuzun da fizik gücü olarak düştüğünü düşünüyorum, kondisyoner, mondisyoner ne gerekiyorsa getir arkadaş, 60'tan sonra yürüyecek dermanı kalmıyor oyuncuların. Bunların hepsi olduktan sonra ben güzel futbol ve galibiyetlerin gelmemesi için bir neden görmüyorum.
Burak
Para + oyuncu karşılığında Erkan transfer edilebilir. ESES bu transfere yanaşır mı bilinmez. Ama birileri gitmedikçe FB'de kimse alınmamalı.
Erkan Zengin veya Jimmy Durmaz'ı almamız lazım transfer sezonu bitene kadar. Krasic gönderilip, Holmen'in lisansının da çıkarılması gerek artık.
yanlış yere atmışım , silinebilir
@Sheriff
Abi sorun da o ya. Sistemin kötülüğünden ziyade zerre sisteme uygun olmayan oyunculara sahip olmak. Takımda adam eksiltebilecek ve Orta Atma kabiliyeti yüksek kanat oyuncusu yok. Attacking Midfielder Center dediğimiz AMC yani Ofansif orta saha rolünde oynayacak oyuncu da yok. Durum böyle olunca Tek forvetli sistem fazlasıyla tek kalıyor. Bugün maçlara tek forvet çıktığı zaman, Madrid Özil'i, Arsenal Rosicky'i, Chelsea Mata veya Oscar'ı, Dortmund -takımdayken- Götze'yi, Galatasaray Sneijder'i, Bursaspor Batalla'yı boşuna mı kullanıyor ? Orta alan ve Hücum arasındaki kombinasyonu sağlamak ve hücuma zenginlik katmak için modern 10 numaralar dediğimiz bu oyuncular Büyük-Küçük kulüp demeden bu sistemde kullanılıyor.
Peki sen bu pozisyonda kimi kullanıyosun ? Cristian Baroni (!)
Arsenal ve Es Es maçlarında Ofansif Orta Saha tercih etmedik, Ön Libero ve 2 Merkez Ortasaha ile oynadık. Böyle bir düzende istediğini yapabilmeniz için 2 merkez ortasahanın ileriye ve geriye mekik dokuması, kanatların ise tamamen oyunu götüren oyuncular olması gerekiyor. Zaten böyle bir düzende üst düzey başarı gösteren ender takımlar var biri Barcelona. Eh sen de Barcelona olmadığına göre ve bu sisteme uygun oyuncuların olmadığına göre futbol olarak sahada madara oluyorsun.
Dün Bursa-Gs maçını izliyorum. Her iki takımında maçın her anına göre farklı taktik varyasyonları var, tamamen bir taktik savaşıydı. Böyle takımları görünce imreniyorum, zira bizde ne olursa olsun takım iyi oynasa da kötü oynasa da sistem değişmez. Bu kadar aciz bir takımız işte çünkü bu basireti gösterebilecek bir hocaya 2-3 sezondur sahip değiliz. İşimiz kalecilerimizin gününde olmasına bakıyor, Taktiksel müdahaleymiş, B planıymış hikaye.
...
Herşey bir yana hoca Sow'u küstürürse tüm taraftarı da karşısına alır. Sow öyle kolay kolay kenara çekilecek bir adam değil. İsterse bütün hafta idmanlarda kaytarsın ne bileyim barlardan çıkmasın falan,her türlü oynatacaksın çünkü o adamın herşeyi yapmaya hakkı var. 2 yıldır takımı Sow kurtarıyor, o oynarsa kazanıyoruz, oynayamazsa kaybediyoruz. 2 yıldır adamın önüne adam gibi top atılmıyor, pozisyona sokamıyoruz, gidiyo rövaşata atıyor, alakasız bir gol atıyor yine atıyor. Sağlam bir ortasahası olan hucümcu takımda Sow en az 20 golle oynar