Ben sistemde büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum dünya futbolunun yarısından çoğu şu anda bu sistemi oynuyor, ben sistemin işleyişinde, oyuncu tercihlerinde, oyuncuların fizik güçlerinde-öz güvenlerinde, transfer tercihlerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Krasic eskisi gibi olup bekleneni verebilseydi bu sistemde çok iyi iş yapardı, aynı tarzda birde sol kanada oyuncu alsaydıkta tadından yenmezdi. Ama olmuyor daha da zorlamanın bir mantığı yok. Yolla Krasic'i, yolla Cristian'ı, yolla Webo'yu, al iki tane yetenekli, çalım atabilen, hızlı kanat oyuncusu, çok maliyete gerek yok git Brezilya'ya bir sürü bunlardan, ya Hurşut ve Erkan Zengin'i alsan bile yeterdi. Yap bunları al sana istediğin tempolu oyun gelsin. Sow'un fazla kiloları var gibi yada başka birşey bilmiyorum eskisi gibi hızlı, çevik değil, kendisini toparlaması lazım. Diğer bir çok oyuncumuzun da fizik gücü olarak düştüğünü düşünüyorum, kondisyoner, mondisyoner ne gerekiyorsa getir arkadaş, 60'tan sonra yürüyecek dermanı kalmıyor oyuncuların. Bunların hepsi olduktan sonra ben güzel futbol ve galibiyetlerin gelmemesi için bir neden görmüyorum.