-
25.Ağustos.2013, 15:55
Cehennem Maçları 2: Chelsea - S'hampton : 2-0
Stamford Bridge'in kralı belli...
Hırvat teknik adam maç sonrası SkySports mikrofonlarına maçı değerlendirdi, "Maç için aslında söylenecek herşeyi, maç öncesi basın toplantısında dile getirdim. Chelsea şuan City'nin ardından 2. sırada ve 4 mağlubiyet ile ligin en az yenilgi alan takımı. Kendi sahalarında yenilgileri olmayan bir takım, bunları göze alarak maç öncesi sorulan bir soruda Chelsea'yi "şampiyonluğun en büyük adayı" olarak gösterdim... Böyle bir rakip karşısında zaten bizden galibiyet hele ki Stamford Bridge'de beklenmiyordu... Yinede tedbirli başladık maça, çalışkanlığıyla sevilen tecrübeli oyuncumuz Lambert'i hemen Osvaldo'nun arkasında görevlendirdik ki savunma direncimiz artsın diye. İlk yarı çok iyi oynadık savunmada açık vermedik ve 0-0 kapattık devreyi. İkinci yarıya Chelsea tabi hızlı başladı, üst üste kornerler, ortalar vesaire derken 60. dakikaya kadar dayanabildik, Torres'i ön direk çok boş bırakınca kornerden gelen topa iyi bir kafa vuruşu yaptı. Bu dakikadan sonra kendi oyunumuza dönmek istedik, hemen değişikliklerle daha yaratıcı oyuncularımızı oyuna aldık, daha da hareketlendik ama rakip tabi Chelsea olunca yapacak pek bir şey kalmıyor... Bugün bizi izleyen taraftarlar her zamanki gibi sahadaki savaşma ruhumuzdan enstanteneler gördü, biz buyuz işte! Sahada savaşanlar! 90+'da gelen golü ben pek önemsemiyorum, Chelsea ve Mourinho'ya başarılar diliyorum.
Mesaj Yetkileri