Şuanda 35 milyon maaş bütçesi ile transfer bütçesi kullanılabilir bakiyem var. Guillaume 15 milyona gideceğini hesaba katarsak bu paranın %90'ı yine transfer ve maaş'a ayrılmış bir şekilde döneceğini hesaba katarsak hemen hemen şuanda 48 milyon euro gibi bir bütçemiz var bunu 37-38 milyon euro transfere 10-12 milyon eurosunun gelecek oyuncuların maaşlarına ayırırsak transfer bütçemiz bu şekilde olur. Gidecek oyuncular olacaktır yine transfer bütçemiz artacaktır. Bu sezon her kupaya talibiz. Her sezon dahada güçleniyoruz.
Birde şuna değinmek istiyorum mantova kulübüne çok kırgınım sevilen kişilerdeyken bianda silinmiş olmam ve sadce 1 sezon kulüpte top oynayıp benim yerime sevilen kişilere oyuncuları sokan mantovaya kalbimin ne kadar kırgın olduğunu belirtmek istiyorum, çok kırgınım. Evet bu sezon Şampiyonlar Ligi için mücadele edeceğiz hernekadar "simgeler" e girmiş olsamda sevilen kişilerden aniden silinmem kalbimde kapanmaz yaralara sebep olmuştur. Mantovayı seviyorum, taraftarımızıi şehri sevdiğim doğrudur fakat kalbimdeki yaraların kapanmayacak boyutta olduğunu basın aracılığı ile bütün çizmenin duymasını istiyorum.