Basın Toplantısı

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve Teknik Direktörü Lesandro Parleo
Basın Toplantısı Düzenliyor.Bu toplantıyı yayını ile izleyebilirsiniz..

Fanatik Muhabiri : Benim sorum Sayın Kalkavan'a , yönetim kurulunda hangi konular konuşuldu ve ne sonuca bağlandı ?

Kalkavan : Toplantıda futbol takımımızın son zamanlardaki performansı ve geleceği hakkında konuştuk.Bu sezon yaşadığımız sakatlıklardan dolayı Fizyoterapist'imiz Turgay Şahin ile yollarımızı ayırdık.Ayrıca görevinin gereklerini yerine getirmeyen Asistan Menajer'imiz Cemil Lütfi Manavoğlu'nunda sözleşmesini feshettik.

Fanatik Muhabiri : Ligteki son maçlarda yönetime ve Parleo'ya büyük bir tepki vardı.Parleo ile yolları ayırmayı düşündünüz mü ?

Kalkavan : Bizim Teknik Direktörümüz'e olan güvenimiz tam.Yaşanan sakatlıklar neticesinde takımımız belki beklenileni verememiş olabilir ama daha önümüzde 16 maçlık bir periyot daha var.16'da 16 yapıp şampiyonluk iddaasında bulunmak istiyoruz.

AMK Muhabiri : Sayın Parleo bu transfer döneminde hangi mevkilere transfer yapmayı düşünüyorsunuz ?

Parleo : Daha önceden anlaştığımız Muhammed Sissoko takımımıza bir kaç gün içinde katılacak.Ayrıca yönetim kurulu toplantısında sol açığımız Marcelo Estigarribia'nın takımdan gönderilmesine karar verilmiş.Ben Marcelo'nun takımda kalmasını isterdim açıkçası ama yönetimin aldığı bu karara da saygı duyuyorum.Marcelo'nun yerine bir sol açık alıp transfer dönemini iki transferle kapamayı düşünüyorum.

AMK Muhabiri : Estigarribia konusunda yönetimle anlaşmazlığa düştünüz.Bu durumla ilk mi karşılaşıyorsunuz ?

Parleo : 2.5 Yıldır görevdeyim , yönetimle zaman zaman fikir ayrılıklarına düştük ama her zaman orta yolu bulup konuyu kapatıyoruz.

NTVSpor Muhabiri : Parleo , yardımcınız görevden alındı bunu siz mi istediniz yoksa yönetimin aldığı bir karar mı ?

Parleo : Yardımcım Lütfi Canalıoğlu'yla bazı anlaşmazlıklarım vardı , yönetime gönderilmesini söyledim , yönetim de Canalıoğlu ile tazminat konusunda anlaşıp gönderdi.

Lig Tv Muhabiri : Rize taraftarı bazı maçlarda sizi istifaya davet etti , hiç istifayı düşündünüz mü ?

Parleo : 2.5 Yıldır görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum , takım 2-3 maç kötü gitti diye istifa etmemi kimse bekleyemez.Ayrıca daha 3.5 yıllık sözleşmem var ve bu süre zarfında takımın başında olmayı düşünüyorum.Başka soru yoksa basın toplantısını sonlandırabiliriz.Teşekkürler.