Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Kayseri Erciyesspor kazanır

3 17.65%
  • Berabere

2 11.76%
  • Beşiktaş kazanır

12 70.59%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş | STSL 2. Hafta

Quote Originally Posted by byariff View Post
    pozisyonlari 1 kez izledim banami oyle geldi bilmiyorum ama besiktasin attigi 3. ve 4. golu ofsaytti diye gordum tebrikler bu arada guzel mucadele etti besiktas daha iyi olacaklar gibi..
    3.gol ofsayt.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beşiktaş bu sene bomba gibi geliyor valla.Bilic'i zaten çok severim onunla birlikte Beşiktaş'ta futbol anlamında büyük değişme olmuş.Hazırlık maçlarında pek iyi bir görüntü çizmemişlerdi ama lige fırtına gibi girdiler.Gökhan Töre bu ligde daha çok gol atar nokta atışı yaptı Beşiktaş onu alarak.Oğuzhan son golde güzel asist yapmış bu arada oda her geçen gün daha iyiye gidiyor.Bu arada 144 hafta sonra lider olmuş Beşiktaş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Oğuzhan, kimi kesersen kes oynatılması lazım. O pası verecek oyuncu çok yok bu dünyada. 20 tanedir 20 tanedir, sayılıdır.

Sol bek aldıkmı tamam bu takım.

Almeida her hareketiyle atın beni kulüpten diyor. Bir dakika barındırmazdım ben. Quaresma'ya yaptığımın 10 katını ona yapardım. Böyle olmaz Beşiktaş'ın oyuncusu. Ruhumuza ters.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Erciyes yeni bir takım. Fena transfer yapmadılar ama açılmaları 3,4 hafta sürer. Ama kesinlikle çok can yakarlar diye düşünüyorum önümüzdeki haftalarda. Trabzonspor maçında olduğu gibi sakin oynayalım, Fernandes de istesin üç puanı kazanan taraf oluruz. En kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Henüz takımlar oturmamışken ligin ilk haftalarında Erciyes, Bursa ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara çıkacak olmamız iyi. Ligin ortasında oynamak yerine ilk haftalarda oynamamız daha iyi bu rakiplerle. 10.haftadan sonra fix. daha zayıf gözüküyor.
    Adam üç puanı o kadar çok istedi ki sahada yapmadığı iş kalmadı. İyi yoldayız gibi. Acilen bir sol bek alınması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saglam bir sol bek alindigi takdirde cok buyuk isler yapariz.. guzel galibiyet oldu, su bireysel hatalara ve hakemlerin sacma sapan penaltilarina care bulabilirsek cok zor gol yeriz bu sene.

Tebrikler Besiktasim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maça kötü başladık ve nitekim saçmasapan bir penaltıdan da olsa, geriye düştük. 2 maçtır zaten haksız penaltılar ve bireysel hatalardan yiyoruz golleri. Bugün de, Ersan yaptı o hatayı. O bölgeye bir adam şart. Haftalardır sol bek diye yırtıyoruz kendimizi, alsınlar artık o sol beki.

2. yarıya daha sağlam ve iyi başladık, nitekim golü de hemen bulduk. 2. golden sonra da, iyi oynamaya devam edince galibiyet golleri geldi. 3. gol ofsayt gibi geldi bana; ama 4. golün ofsaytla hiçbir alakası yoktu.

Sonradan oyuna giren Oğuzhan ve Muhammed'i beğendim. Özellikle Oğuzhan'ın asisti mükemmeldi. Veli'nin yerine sahada görmeyi çok isterim. Ersan'ın yerine de bir sol bek alındığında, çok daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz.

Almeida'nın gol atması, düşüncemi hiçbir şekilde değiştirmedi. Sanırım, artık takımda kalacak; hiç değilse yedek dursun ve o ruhsuz görüntüsüne şahit olmayalım daha fazla. Eneramo ya da Pektemek'in oynaması taraftarıyım. Attığı gol çok basitti, zaten atamasaydı Oğuzhan döverdi herhalde Almeida'yı.

Uzun sözün özü, galibiyet ve liderlik için tebrikler Beşiktaş'ıma.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BiLmem kaç küsür hafta sonra lider olmuşuz.

O kadar olmuşmu yahu. Vay be...
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    BiLmem kaç küsür hafta sonra lider olmuşuz.

O kadar olmuşmu yahu. Vay be...
    144 hafta sonra!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu an her şey güllük gülistanlık. Kimse sesini çıkarmıyor ama bir kötü gidişte herkes söylenmeye başlayacak. Şu güzel takıma yazık olmadan hemen bi sol bek ve forvet lazım. Hatta devre arasına kadar dayanıp, devre arasında da sol açık lazım. Serdar'ın ileriye katkı yapması şart. Çok defansif kalıyor. Şimdi orada Hilbert olacaktı, patika yapardı orayı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Şu an her şey güllük gülistanlık. Kimse sesini çıkarmıyor ama bir kötü gidişte herkes söylenmeye başlayacak. Şu güzel takıma yazık olmadan hemen bi sol bek ve forvet lazım. Hatta devre arasına kadar dayanıp, devre arasında da sol açık lazım. Serdar'ın ileriye katkı yapması şart. Çok defansif kalıyor. Şimdi orada Hilbert olacaktı, patika yapardı orayı.
    Hilbert ileriyi patika yapıyorken geride de bizi patika yapıyorlardı. Bu sezon daha Serdarın tarafından gol yemedik. Hilbert olsaydı 1-2 tane kesin yemiştik.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri