MAÇ SONUCU: Chelsea FC 3 - Southampton FC 2
[YOUTUBE="qQMKE4atbsQ"]FA CUP Finali Golleri[/YOUTUBE]
MAÇ YORUMU
Maç sonu SkySports mikrofonlarına konuşan Boban şu yorumlarda bulundu, "Evet maç bitti ve ben oyuncularımla gurur duydum, bir kez daha! Yenildik ama ezilmedik derler ya, hakikaten öyle bir maç oldu. Buradan Osvaldo'ya da selam olsun, daha 2. dakikada attı 1-0 öne geçirdi bizi. İlk yarı müthiş bir hırsla başladık çok iyi oynadık ilk yarı üst üste pozisyonlar yani 2-0 yapabilseydik devre arasında bu işin bittiğini söyleyecektim. 1-1 bitirdik devreyi. İkinci yarının ilk 20 dakikası biraz koptk nedense, 2-1'de geriye düştük e tabi rakipte son Avrupa Şampiyonu... 2-2'yi yakaladık yine Osvaldo takipçiliğini konuşturdu orada. O golle gazı aldık ve agresifleştik ancak bu agresiflik bize hiç beklemediğimiz bir anda penaltı olarak döndü... Artık yapacak birşey yok maç bitti, maçtan önce dediğim gibi değişik ama yeni sezonun temelini atacağımız bir taktik ile çıktık, daha ofansif ama daha çok basıp top kapan bir taktik ile, burada tabi kondisyonları da önemliyid oyuncularımın. Hepsine teşekkür ediyorum, takımın başına geldiğimiz günden bu yana müthiş işler başardık, düşecek denilen Southampton'ı geçen hafta itibariyle lig kalmasını garantiledik, oyunculara ruh verdik, hırs kazandırdık, ManU'yu Liverpool'u devirerek FA CUP'ta finale yükseldik... Yani saymakla bitiremem şimdi daha sonra daha uzun bir basın toplantısı yaparız, herkese teşekkür ediyorum, hafta içi de son maçımızı oynayıp ligi tamamlayacağız, ondan sonrasına da bakacağız..."