Shakhter Soligosk mu seribaşıydı sen mi oarayı çözemedim ama heralde sendin![]()
Shakhter Soligosk mu seribaşıydı sen mi oarayı çözemedim ama heralde sendin![]()
Olimpiyakos ile eşleşip Panathinakos ile oynayan ilk takım oldun kanka![]()
İlk Maç
Gol atmayı çok istemiştik ama olmadı..
Rövanş Maçı
Resmen Shakter maçının rövanşını aldı oyun.Buraya kadarmış..
Takıma Tepki
Bate Borisov ile oynanan Play Off rövanş maçında son dakilarda yenilen golden sonra
taraftar sahaya yabancı madde attı.UEFA gözlemcinin bunları uzun uzun not ettiği
gözlemlendi.UEFA'den Çaykur Rizespor'a para cezası gelmesi bekleniyor..
Furkan İstifa !
1. Hafta
İki takımında orta sahası çok zayıftı Fener'e 4 atmak güzel ama 6 yemek berbat..
Kuyt Resital Verdi
Dün akşam Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda Kuyt rüzgarı esti.Fenerbahçe'nin 6-4'lük
galibiyetinin mimari şüphesiz Kuyt'tı.Dakika 6'da gol perdisini açtı , 48'de penaltıdan skoru
2-0'a taşıdı ve 56. dakikada attığı golle tekrar farkı 2'ye çıkarark Rize'nin temposunu düşürdü.
Kuyt , ilerleyen yaşına rağmen bu sezonda müthiş bir futbol oynayacağının sinyallerini verdi.
2. Hafta
Kötü futbol oynadık , bu futbola 1 puan çok bile..
İlginç bir maç olmuş Fenerbahçe maçı.
3. Hafta
Baş belalımız Sivasspor'u bu kez mağlup etmeyi başardık..
Büyü Bozuldu
Lesandro Parleo dün akşama kadar Sivasspor'la karşılaştığı hiçbir maçı kazanamamıştı
fakat dün akşam Çaykur Rizespor sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve bu büyü bozuldu.
Daha önceki 7 karşılaşmada 6 maç Sivasspor'un galibiyle 1 maç ise bareberlikle sona
ermişti.İki takım arasındaki en farklı skor 2013-2014 sezonunda 4-0'lık Sivasspor
galibiyetidir.Şimdiye kadar ki en çok rastlanan skor ise 2-1 , tam 5 maç 2-1 bitti..
4. Hafta
Tarzanlar'ı zorlanmadan yendik , maçın ilk dakikasında Cruz ceza
sahası dışından voleyle harika bir gol attı.Bu çocuk çok yetenekli..
2. Tur
İlk 11'imizin tümü yedekti , zorlanmadık 3. turdayız , rakip Sivasspor..
Son maçlarda toparlamışız.![]()
Hurşut ve Avrupa kötü olmuş![]()
7. Hafta
Souza sezona hazır olduğunu attığı golle gösterdi ve 3 puanı aldık..
Puan Durumu
GS bu sezon da aldı başını gidiyor belki bu sezon 2. olabiliriz umudum o yönde..
Genç Pivotumuz
Souza çok çok iyi bir profile sahip ama tek forvette iş yapmıyor.Çift forvet oynayınca da
orta sahamzda açıklar veriyoruz.Sizce antrenmanlarda bu çocuğa ne çalıştırmalıyım ?
hızlanma çalıştır,masallah gücü kuvveti yerinde![]()
o hızlanma ne öyle harbiden direk yüklen bi de hangi rolde oynatıyon trequista mi yoksa poacher mi
Her türlü tek forvet oynar bu adam. Target Man oynat kanatlardan orta yağdırıcaksın bu adama zaten gerisini o halleder.
Galatasaray'dan fark yemeseydik güzel olurmuş.![]()
Batalla 2.kez penaltı kaçırıyor yalnız.![]()
Oy oy bende geldim fena zevkle okudum la![]()