Sayfa 1045 / 1204 İlkİlk ... 45545945995103510431044104510461047105510951145 ... SonSon
31,321 ile 31,350 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Gelirler gecen yıl değişti diye biliyorum bende yanı para akar yine bize solbek transferi lazım uzerıne arda gelirse zaten ligi kapatın gidelim

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sol bek + Arda lazım.Riera satılmalı yalnız...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma diyorum baskada birsey demiyorum az kaldi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bruma'yı bonservissiz almak istedik, haberlere göre alamıyoruz 2014 yılına kadar sözleşmesi var.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yekta'nın Rize'ye kiralanma muhabbeti nedir?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yekta'dan önce Hamit kiralanmalı.Az kendine gelsin,adam olsun efendi olsun,milyon dolarları,euroları götürüyor,sahada kıçını kaldırmaktan aciz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

di maria galatasaray haberleri var dogru bir haber ve serdar aziz dany takasi olabilir gibi.. ayrica riera ile katardan ilgilenen varmis satarsak coentrea ya teklif vs goturulcekmis..
    Last edited by byariff : 27.Ağustos.2013 at 14:01

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

byariff senin Galatasaray'a getirmediğin futbolcu kalmadı ayaklı fotomaç'a döndün duyumcuları dinleye dinleye

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transfer dönemi kapanmadan bomba bir transfer olabilir.

Arda olmaz ama,bu senelik bende kestim umudumu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak galiba Lazio'ya gitti gidecek.Bülent Tulun,Lazio ile pazarlık için gitmiş İtalya'ya.Burak için üzülürüm.Lazio hedef bir kulüp değil.Avrupa kupalarında bile yoklar.Bence Lazio'ya giderse 2 sene sonra yine bize yada Fenerbahçe'ye gelir.
    Burak'ın satılması gol yollarında bizi çok etkiler.Yerli sıkıntısı çekilen bir ortamda Burak gibi bir forvet daha yok.Trabzon'a verilecek %25 payı düşünürsek bize bu transferden en az 15 milyon euro gelmeli.Piyasada ne adamlar ne paralara gidiyor.Aşşağası olursa satılmasına karşıyım.

Burak'tan gelicek parayla Arda alınır diye ümit ediyorum.Yada bizim yönetim AB için yapılan başvurulardan çok ümitli.Yoksa Burak'ın satılmasında başka aklıma sebep gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda için paraya ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Almak isteseydik illaki alırdık. Fenerden de para kaldı şimdi vs. Ardanın alınacağına ihtimal vermiyorum bu sene.

Burak gitmez inşallah.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda Atletico'da böyle formdayken gitse bile Avrupa'da başka bir takıma gider bence.Burak'ı pek sevmem ama adam atıyor her türlü eğer daha iyisini bulduysak satalım tabi o da artık Avrupa'ya gidecek yaşa geldi orada da atar her türlü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Arda için paraya ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Almak isteseydik illaki alırdık. Fenerden de para kaldı şimdi vs. Ardanın alınacağına ihtimal vermiyorum bu sene.

Burak gitmez inşallah.
    Madrid 24 milyon euro istiyormuş Arda için.Bir oyuncuya o kadar para verebilirmiyiz tartışılır.Bu sene Arda bencede zor.Seneye gelirse daha ucuza gelebilir.Çünkü sözleşmesi diğer yıl bitiyor.Zaten Arda bu sene Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadıktan sonra başka bir hedefi kalmıyor.İnşallah über bir performasn gösterip Chelsea gibi takımların radarına girmez.

Zaten tranfer dönemi 1 Eylül'de bitmiyor mu?3-5 güne belli olur her şey.Ayrıca Aysal kesin sol açığa transfer yapıcağız demiş.Bakalım neler olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Burak Yılmaz gitmez çok açık bir şekilde daha iyi bir yerli forvet var mı yok 4-5-1 oynayıp emre çolak'ı mı izleyeceğiz gündem değiştirmek için yapılan şeyler bunlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Madrid 24 milyon euro istiyormuş Arda için.Bir oyuncuya o kadar para verebilirmiyiz tartışılır.Bu sene Arda bencede zor.Seneye gelirse daha ucuza gelebilir.Çünkü sözleşmesi diğer yıl bitiyor.Zaten Arda bu sene Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadıktan sonra başka bir hedefi kalmıyor.İnşallah über bir performasn gösterip Chelsea gibi takımların radarına girmez.

Zaten tranfer dönemi 1 Eylül'de bitmiyor mu?3-5 güne belli olur her şey.Ayrıca Aysal kesin sol açığa transfer yapıcağız demiş.Bakalım neler olacak.
    24 müü Haberim yoktu valla
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sabah bulent tulun soyledi lazio 13 veriyor biz 20 istiyoruz verirlerse buragi satabiliriz dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    24 müü Haberim yoktu valla
    Hatta ona yakın gelen bir kaç teklifi Madrid reddetmiş.Menajeri söyledi.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sabah bulent tulun soyledi lazio 13 veriyor biz 20 istiyoruz verirlerse buragi satabiliriz dedi...
    Arada ciddi fark var.Lazio'nun 20 milyon vericeğini sanmıyorum.
    20'ye satarsak 15 milyon geliyor bize.Tatmin edici bir rakam olsada Burak takımda kalmalıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

20 milyona satarsak 24 e Arda gelir diye düşünüyorum. Biz para tutmayı pek bilmeyiz
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hiç düşünmeden Burak 17 ye falan satılmalıdır. Çok ciddi bi para gelir ki Muhammet Demir ve bi sol kanat için kaynak olur artar bile.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

24 verince zaten serbest kalıyor adam,bu yıl satmasalar bile gelecek yıl sözleşme uzatmadığı halde paşa paşa satacaklar.

Nesil
    2007

Yabancı sınırı kalkmadan Burak'ı satmak intihar olur. O sınır varken Burak 20 değil 30 bile eder hatta paha biçilemez Şu anki kadroyu Burak'sız düşünemiyorum. Ligde 3 gol attık 2 haftada. İkisi onun birinde de asist yaptı. Penaltıdan attığını da kendi penaltı yaptırıp attı(Sneijder de iyi pas attı tabi ama koşuyu yapan oydu). Onsuz çok gol sıkıntısı çekeriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak'ı satan davayı satar. Burak'ın yarısı kadar yerli forvet yok şu an piyasada. Belki gelişirse Mustafa Pektemek ve Muhammet Demir, onlarında ciddi zamana ihtiyacı var. Şampiyonlar Liginde ciddi pozisyonlar hedefleyen bir takım Burak'ı satamaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rahat olun beyler,Burak gitmez.Ha gelipte Arsenal Chelsea veya başka bir kulüp acil forvete ihtiyaç duyarsa 20-30 arası bir paraya olabilir,yerine Arda'yı alır 4-2-3-1 e döneriz.O da dediğim gibi 20-30 milyon bonservisle satılırsa.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

takas olsa keske candreva ile tabi uzerinede para vermeleri lazim 10m euro gibi..

Quote Originally Posted by byariff View Post
    takas olsa keske candreva ile tabi uzerinede para vermeleri lazim 10m euro gibi..
    Biz Burak + 10m euro verirsek Candreva'yı alırız belki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Lazio 2 futbolcu + 12 Milyon Eur teklif etmiş Burak için (Ntvspor)

bulent timurlenke gorede birisi Stankevicius oburude Pereirinha...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence GS satabilir Burak'ı. Satmalı da. FB tarafında şampiyonluk için motivasyon yok, BJK'nin kadrosu iyi ama yeterli değil yarış için. Burak olsa da olmasa da şampiyon olur GS. Bu kadar para teklif ediliyorsa satılması lazım bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bence GS satabilir Burak'ı. Satmalı da. FB tarafında şampiyonluk için motivasyon yok, BJK'nin kadrosu iyi ama yeterli değil yarış için. Burak olsa da olmasa da şampiyon olur GS. Bu kadar para teklif ediliyorsa satılması lazım bence
    O zaman hiç mücadeleye girmeyelim, direk verelim kupayı G.Saray'a. Hiç kimse de yorulmamış olur hem. Tek futbolcuyla şampiyonluk kazanılmayacağı gibi, kaybedilmez de. Yerini doldurabiliyorsan eğer ya da sistemi değiştirip o sistem üzerinde başarıyı yakalayabiliyorsan, bir futbolcu o kadar büyük öneme sahip olamaz. En fazla, takıma vereceği + katkıdan olursun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O zaman hiç mücadeleye girmeyelim, direk verelim kupayı G.Saray'a. Hiç kimse de yorulmamış olur hem. Tek futbolcuyla şampiyonluk kazanılmayacağı gibi, kaybedilmez de. Yerini doldurabiliyorsan eğer ya da sistemi değiştirip o sistem üzerinde başarıyı yakalayabiliyorsan, bir futbolcu o kadar büyük öneme sahip olamaz. En fazla, takıma vereceği + katkıdan olursun.
    Ben de onu diyorum iste. Burak olsa da olur olmasa da, cok sey farketmez

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Burak'ın yerine yerli olarak alabileceğimiz kim var? Muhammet Demir ya da Cenk Tosun demeyin ikiside Burak'ın yerini doldurabilecek kapasitede değil. Eren Derdiyok içinde aynı şey geçerli.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri