Gelirler gecen yıl değişti diye biliyorum bende yanı para akar yine bize solbek transferi lazım uzerıne arda gelirse zaten ligi kapatın gidelim
Gelirler gecen yıl değişti diye biliyorum bende yanı para akar yine bize solbek transferi lazım uzerıne arda gelirse zaten ligi kapatın gidelim
sol bek + Arda lazım.Riera satılmalı yalnız...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bruma diyorum baskada birsey demiyorum az kaldi![]()
Bruma'yı bonservissiz almak istedik, haberlere göre alamıyoruz 2014 yılına kadar sözleşmesi var.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yekta'nın Rize'ye kiralanma muhabbeti nedir?
Yekta'dan önce Hamit kiralanmalı.Az kendine gelsin,adam olsun efendi olsun,milyon dolarları,euroları götürüyor,sahada kıçını kaldırmaktan aciz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
di maria galatasaray haberleri var dogru bir haber ve serdar aziz dany takasi olabilir gibi.. ayrica riera ile katardan ilgilenen varmis satarsak coentrea ya teklif vs goturulcekmis..
Last edited by byariff : 27.Ağustos.2013 at 14:01
byariff senin Galatasaray'a getirmediğin futbolcu kalmadıayaklı fotomaç'a döndün duyumcuları dinleye dinleye
![]()
Transfer dönemi kapanmadan bomba bir transfer olabilir.
Arda olmaz ama,bu senelik bende kestim umudumu.
Burak galiba Lazio'ya gitti gidecek.Bülent Tulun,Lazio ile pazarlık için gitmiş İtalya'ya.Burak için üzülürüm.Lazio hedef bir kulüp değil.Avrupa kupalarında bile yoklar.Bence Lazio'ya giderse 2 sene sonra yine bize yada Fenerbahçe'ye gelir.
Burak'ın satılması gol yollarında bizi çok etkiler.Yerli sıkıntısı çekilen bir ortamda Burak gibi bir forvet daha yok.Trabzon'a verilecek %25 payı düşünürsek bize bu transferden en az 15 milyon euro gelmeli.Piyasada ne adamlar ne paralara gidiyor.Aşşağası olursa satılmasına karşıyım.
Burak'tan gelicek parayla Arda alınır diye ümit ediyorum.Yada bizim yönetim AB için yapılan başvurulardan çok ümitli.Yoksa Burak'ın satılmasında başka aklıma sebep gelmiyor.
Arda için paraya ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Almak isteseydik illaki alırdık. Fenerden de para kaldı şimdi vs. Ardanın alınacağına ihtimal vermiyorum bu sene.
Burak gitmez inşallah.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arda Atletico'da böyle formdayken gitse bile Avrupa'da başka bir takıma gider bence.Burak'ı pek sevmem ama adam atıyor her türlü eğer daha iyisini bulduysak satalım tabi o da artık Avrupa'ya gidecek yaşa geldi orada da atar her türlü.
Madrid 24 milyon euro istiyormuş Arda için.Bir oyuncuya o kadar para verebilirmiyiz tartışılır.Bu sene Arda bencede zor.Seneye gelirse daha ucuza gelebilir.Çünkü sözleşmesi diğer yıl bitiyor.Zaten Arda bu sene Madrid ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadıktan sonra başka bir hedefi kalmıyor.İnşallah über bir performasn gösterip Chelsea gibi takımların radarına girmez.
Zaten tranfer dönemi 1 Eylül'de bitmiyor mu?3-5 güne belli olur her şey.Ayrıca Aysal kesin sol açığa transfer yapıcağız demiş.Bakalım neler olacak.
Burak Yılmaz gitmez çok açık bir şekilde daha iyi bir yerli forvet var mı yok 4-5-1 oynayıp emre çolak'ı mı izleyeceğiz gündem değiştirmek için yapılan şeyler bunlar
sabah bulent tulun soyledi lazio 13 veriyor biz 20 istiyoruz verirlerse buragi satabiliriz dedi...
20 milyona satarsak 24 e Arda gelir diye düşünüyorum. Biz para tutmayı pek bilmeyiz
Football is simple,but Football Manager is not
Hiç düşünmeden Burak 17 ye falan satılmalıdır. Çok ciddi bi para gelir ki Muhammet Demir ve bi sol kanat için kaynak olur artar bile.
24 verince zaten serbest kalıyor adam,bu yıl satmasalar bile gelecek yıl sözleşme uzatmadığı halde paşa paşa satacaklar.
Yabancı sınırı kalkmadan Burak'ı satmak intihar olur. O sınır varken Burak 20 değil 30 bile eder hatta paha biçilemezŞu anki kadroyu Burak'sız düşünemiyorum. Ligde 3 gol attık 2 haftada. İkisi onun birinde de asist yaptı. Penaltıdan attığını da kendi penaltı yaptırıp attı(Sneijder de iyi pas attı tabi ama koşuyu yapan oydu). Onsuz çok gol sıkıntısı çekeriz.
Burak'ı satan davayı satar. Burak'ın yarısı kadar yerli forvet yok şu an piyasada. Belki gelişirse Mustafa Pektemek ve Muhammet Demir, onlarında ciddi zamana ihtiyacı var. Şampiyonlar Liginde ciddi pozisyonlar hedefleyen bir takım Burak'ı satamaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Rahat olun beyler,Burak gitmez.Ha gelipte Arsenal Chelsea veya başka bir kulüp acil forvete ihtiyaç duyarsa 20-30 arası bir paraya olabilir,yerine Arda'yı alır 4-2-3-1 e döneriz.O da dediğim gibi 20-30 milyon bonservisle satılırsa.
takas olsa keske candreva ile tabi uzerinede para vermeleri lazim 10m euro gibi..
Lazio 2 futbolcu + 12 Milyon Eur teklif etmiş Burak için (Ntvspor)
bulent timurlenke gorede birisi Stankevicius oburude Pereirinha...
Bence GS satabilir Burak'ı. Satmalı da. FB tarafında şampiyonluk için motivasyon yok, BJK'nin kadrosu iyi ama yeterli değil yarış için. Burak olsa da olmasa da şampiyon olur GS. Bu kadar para teklif ediliyorsa satılması lazım bence
O zaman hiç mücadeleye girmeyelim, direk verelim kupayı G.Saray'a. Hiç kimse de yorulmamış olur hem.Tek futbolcuyla şampiyonluk kazanılmayacağı gibi, kaybedilmez de. Yerini doldurabiliyorsan eğer ya da sistemi değiştirip o sistem üzerinde başarıyı yakalayabiliyorsan, bir futbolcu o kadar büyük öneme sahip olamaz. En fazla, takıma vereceği + katkıdan olursun.
Burak'ın yerine yerli olarak alabileceğimiz kim var? Muhammet Demir ya da Cenk Tosun demeyin ikiside Burak'ın yerini doldurabilecek kapasitede değil. Eren Derdiyok içinde aynı şey geçerli.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern