Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

9 69.23%
  • Berabere

2 15.38%
  • Çaykur Rizespor kazanır

2 15.38%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 56 arası toplam 56 sonuç

Konu: Trabzonspor - Çaykur Rizespor | STSL 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hoca'nin mac sonrasi aciklamalarini okumustum ama izleyince bir hayli sinirli gordum kendisini Volkan konusundan dolayi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baskan haberturkte Volkanin ayrilacagini soylemis galiba

MRA tam tersini soyledi, Volkani harcatmam diye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yazık oyuncu kötü oynuyorsa satar gönderirsin.Ne gerek var bunları yaşamaya.Ne yaparsa yapsın Volkan orda küfür yemeyi haketmedi.Kimbilir neler dediler adama burdan konuşması çok kolay.Tabi ki her maçta oluyor bunlar ama zaten bir süredir kötü oynadığının kendide farkında bu stres altında normal bir insanın dayanması zaten zor üstüne bu olay yaşanınca oda duygusal olarak patlama yaşadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Volkan'a hak veriyorum. Yaptığı belki doğru bir şey değil ama o anda nasıl bir psikolojide olduğunu bilemiyoruz. Belki duygusal bir çöküş yaşadı. Değişmek istese muhtemelen devam et denecekti. Oyuncunun böyle birşey yapması için baya çökmesi lazım. Bence konuşulmalı. Hemen göndermek yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan Demirel ve Emre Belozogluna milli takim formasi altinda bir ton kufur ediliyor. Onlar ben oynamiyorum diyip birakip gittimi ?

Tribunde kufur herzaman olacaktir, herkesi egitemiyorsun.

Hami bu stad da 3 gol attı 4.yü atamadı pas vermedi diye ana avrat sövdü bu seyirci o gitti yine boş mukaveleye imza attı.!!

Volkan gitmek istiyor, zorla kazanmaya calistilar ama olmadi. Senol Gunes kazanmak istedi olmadi, Tolunay hoca sabir gosterdi sahip cikti olmadi ve simdide MRA okadar kotu olmasina ragmen eski Volkani yakalamaya calisti ama o arkadaslarini hocasini sahada birakti ve iceri gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu durum kişiden kişiye değişir.

Hami takmadı diye Volkan'dan da aynısı bekleyemeyiz, ya da Volkan ve Emre umursamadı diye Volkan Şen sende umursama diyemeyiz.

Bence oyuncu karakterini değiştirmek yerine tribün kafasını değiştirmek gerek. Küfür edersin, ne bileyim en ufağından halı sahada bile karşı karşıya kaçırınca direk sövüyorlar.

Küfürünü etmek istiyosan şahısa et, aile karıştırmak nedir ?

Volkan ve Emre umursamıyor gibi gözüküyor ancak en ufak bir küfür sonrası özellikle Emre taraftarı ettiğine resmen pişman ediyo, başlıyo çirkeflik yapmaya ne bileyim zıtlaşmaya. Hakkı mıdır ?

-Evet.

Volkan'ın da bugün yaptığı şeyin kulübe bir tavır olmadığı ortada adam resmen çocuk gibi ağlayarak çıkmış sahadan kocaman bir adamı o şekilde o hale sokanlardan almak lazım hırsı. Bence en iyisini de yaptı biraz düşününce karşılık vermek ya da moralini bozmak yerine direk çıkıp başkasını oyuna aldırdı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tribundeki kafa degismezki

Trt'de Arif Erdemi dinledim.

O stadda 30 bin kisi varsa

30 bini senden iyi futbolcu
    30 bini senden iyi teknik adam
    30 bini senden iyi hakem

kafa yapisi bu

Arifin oynadigi zaman ile bu zaman arasinda en az 10 sene var. Ne degisti ?

Volkan'a cok sahip cikildi. Daha gecen hafta Malouda ile tartistilar, Malouda Arnavut deplasmanina goturulmedi Volkan goturuldu.

Onceki hocalari sahip cikti, oynatmaya calistilar ama Bursadaki Volkan olamadi. Bu olay bugun olmassa yarin olacakti. Volkan Trabzonda futbol oyniyamaz, kafasi Trabzonda olmayi kabulenemedi. Ilk geldiginden beri rahat gozukmedi.

Gitmesi onun icin iyi olacaktir, yeni cocuk sahibi oldu biraz kafasini toparlar yeni takiminda basarili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Malouda'nın Çaykur Rizespor'a attığı golün hızı: 134 km/sa. Türkiye liglerinde Piero ile ölçülen en hızlı şut!

Hami zamaninda 157km'lik bir sut cekmis
    Last edited by Bordo61Mavi : 27.Ağustos.2013 at 03:21

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

volkanin sozlesmesini fesh etselerde biz alsak yerli kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var, terim volkandan birseyler cikartabilir tabi volkan kafasini futbola verirse

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac sonrasi Bursali bir yoneticiyi aramis Volkan ben geri donmek istiyorum demis iddialari var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence Volkan haklı, ben olsam futbolu bile bırakırdım. Hacıosmanoğlu bu kadar mı değer veriyor insanlara? Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Çocuğu olmuştu sanırım Volkan'ın daha yeni. Çocuğuna küfür edilmiş olabilir diye bir şeyler de okudum ben. Yoksa hoş olmasada ana bacı küfür etmesine tribünlerin futbolculuk kariyeri boyunca alışmıştır.

Trabzon'un delikanlı başkanı da kendi delikanlılığına yakışan açıklamayı yapmış. Yuvasına döner umarım,son tercihler haricinde çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum Volkan'ın. Daum onu adam eder.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor aşırı derecede antipatik bir başkan edindi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Trabzonspor aşırı derecede antipatik bir başkan edindi.
    Aynen, her hareketiyle bu antipatikliği besliyor adam, çok garip.

Diğer yandan Reşit Akçay'ın oyuncusunun arkasında duruşu, maçtan sonra yaptığı açıklamalar falan çok güzel. Kendisine sempati duydum
    Last edited by ForsakeN : 27.Ağustos.2013 at 14:19

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Taraftarlarin roportaji var, anneye felan kufur ettikleri yok.

Kullanilan kufur

"Sizin oynadigizin topun ..."

Volkan buna tepki gostermis. Mac sonu gidip Bursali yonetici aramasida ayri bir olay zaten. Baskan fevri davrandi ama dogru olani yapti bana gore. 4-5 kere kazanilmaya calisan oyuncuya bir sans daha verilmez

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bugüne kadar çoğu maçta oyuncuya "senin oynadığın topun"dan daha ağır küfürler edilmiştir,Volkan da bunun içinde bu bu kadar basit bir küfür olamaz bir oyuncu buna ağlayıp da soyunma odasına gitmez;İfade yalan,çok açık

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle katılıyorum;

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bugüne kadar çoğu maçta oyuncuya "senin oynadığın topun"dan daha ağır küfürler edilmiştir,Volkan da bunun içinde bu bu kadar basit bir küfür olamaz bir oyuncu buna ağlayıp da soyunma odasına gitmez;İfade yalan,çok açık

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tek bir insandan o kufur gelse Volkan aglamadan tepki gosterilir.

Annesine kufur edildigini dusunmuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bi tane akıllı başkan gelsede şu kulübün başına evet bu olur işte desek. Her gelen kafayı yemiş olmak zorunda mı arkadaş. Yeter ya vallaha sıkıldım şu herifler yüzünden takımdan soğudum ya !!!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

@Bordo61Mavi

Kusura bakma Trabzonsporlu olduğun için o taraftar grubunu koruduğunu düşünüyorum.Dün küfür olmadı diyorsun peki neden taraftarlar arasında kavga çıktı bir ara ? Volkan'ın da kendini yalan ifade ettiği ne kadar belli.Ben şöyle söyleyim hangi platformda olursa olsun herhangi bir aile ferdime böyle bir küfür edilse tepki vermeden duramam.Belki de bu yüzden böyle işlerin içinde değilim
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kufur olmadi dedigimi nerden cikardin ?
    (DHA KAYNAK)

Yukarida yazdim adamin dedigini. Taraftar arasinda olay herzaman cikiyor, ufacik seyde ortam gerilir daha once sahit oldum.

Volkan'in ruh hali iyi degil ve bana gore buyuk bir yanlis yapti, her sartta o sahayi terk etmemeliydi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yalnız o mantıkla düşünürsek,Zokora - Emre olayıda maç esnası olan birşey dava edecek bir durum değil ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Belki de duygusal bir dönemden geçiyordur.

Afedersiniz ama kocaman bir adamın milyonların izlediği bir şeyde çocuk gibi ağlamasının sebebi gururunu incitecek bir şey söylenmesinden başka bir sebebi olamaz.

Bunların başında da küfür gelir. Küfür olmadığına kesinlikle inanmıyorum..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun profesyonellik derecesini sınamak isterdim doğrusu.Dediği kadar var mı yani ? Volkan'a yapılanlar ayıptır.Başkanın futbolcusuna destek çıkmaması daha büyük ayıptır.Bazı arkadaşlar yok annesine küfredilmemiş çocuğuna küfredilmemiş falan konuşmuş ama burada hakaret söz konusu kime edildiğinin ne önemi var ki.Futbolu önce namusu haline getirene kadar abartıp sonra karşısındakinin de insan olduğunu unutarak küfür etmek ne olursa olsun yanlıştır hatadır.Futbolcu profesyonel olmalıdır ama insan olduğu unutulmamalıdır.Profesyonel adam ettiğim her küfürü çekmek zorunda deyip ana avrat dümdüz gitmeye kimsenin hakkı yoktur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri