Şampiyonluk parolasıyla başladığımız sezon öncesinde bazı takviyelerle takımı güçlendirmeye çalıştık.
Gelenler ve Gidenler şu şekilde;
Ligde devre arasına dayandık aldığımız sonuçları ve puan durumlarınıda paylaşalım.
İstifa dilekçem odamın çekmecesinde duruyor şuanda mayıs ayını gördüğümüz günlerde şampiyonluk kutlamalarıyla beraber dilekçeyi başkana vermeyi düşünüyorum.
Ayrıca 13 yıldır beraberliğimiz olan başkanın kızıyla son yıllarda takımın üzerine çok düşmemden dolayı ilişkimiz sarsıntıda. İstifa dilekçesini bşakanın ofisine bıraktıktan sonra hatunun yanına gidip artık buralardan gidiyorum meleğim diyerekten bir ayrılık konuşması bile hazırladım biliyorumki gözlerimdeki yaşla hem yıllarımı verdiğim mantovaya hemde sevgilime veda etmenin ne kadar zor olduğunu söylememe gerek yok.
Bu yola başlamadan önce güzel günler yaşayacağımızı fakat birgün aşığı olduğum bu kentten, bu şahane taraftardan gözlerimin yaşla dolup ayrılık vaktininde geleceğini biliyordum.
Az kaldı, Mantova taraftarlarına yıllar önce verdiğim lig şampiyonluğunu armağan edip Danilo Martelli stadının çimlerini öperek ayrılma zamanımıza az kaldı..