Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hacı bence ......

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gerçekçiliği bozdun, yapmasaydın keşke.

4 22.22%
  • Teknik Direktörleri abartmasaydın daha iyi olurdu.

4 22.22%
  • Çok yerinde bir hamle olmuş, böylece oyunu daha keyifli hale getirdin. Helal olsun

10 55.56%
1 ile 30 arası toplam 788 sonuç

Konu: Yaramaz Çocuklar Büyüdü, Türkiye Ligi Şenlendi. | Galatasaray 7.Sezon

Hybrid View

ŞL yi 2 seneye Kadar Alabilirsin Gibi ... Harika Gidiyosun , Kişiliginde Çok İyi , Bi Soru Sorucam ; Sıkılıyomusun Oyundan ? Sıkılmama Sebebin Nedir ? Ben 2 Sezona Kadar Sıkılıyorum Koyu Bi Gs li Olmama Rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    ŞL yi 2 seneye Kadar Alabilirsin Gibi ... Harika Gidiyosun , Kişiliginde Çok İyi , Bi Soru Sorucam ; Sıkılıyomusun Oyundan ? Sıkılmama Sebebin Nedir ? Ben 2 Sezona Kadar Sıkılıyorum Koyu Bi Gs li Olmama Rağmen
    Güzel yorumun için teşekkür ediyorum. Sorularına gelince ise, sıkılmıyorum valla. Çünkü gün içerisinde pek oynamıyorum oyunu çalıştığımdan dolayı. Boş vakitlerimde stres atma amaçlı oynuyorum. Tadında kalıyor böylelikle oyun. Sürekleşen herşey monotonlaşır, monotonluk da sıkar insanı, tıpkı gerçek yaşantıdaki gibi Bir de şu var; alt yapıdan çıkartacağım 2-3 oyuncunun itibarını '' Dünya Çapında '' yapma gibi bir hevesim var, o yüzden de ufak ufak hırscıklar var içimde Bu sebeplerden dolayı pek sıkılmıyorum

Mesaj Yetkileri