Originally Posted by
Ralf
Benim söylediğim, ne geçmişte kimin ne şike yaptığı, ne de kime mal edildiği. Ben belirgin bir şey söylüyorum.
Tabi ki sözüm gezi olaylarında gezi parkına destek veren kesime. Destek veren GS'lilere. Diğerleri için zaten problem yok çünkü savundukları belli. Onlar bana karşı çıksa zaten lafım olmaz. Hiç değilse tutarlılar onlarda Rasim Ozan gibi. Helal olsun derim hatta. Ama benim dediğim şey çok açık bir önceki mesajda

Kendi içlerinde çeliştiklerinden bile haberleri yok. Biraz farkındalık.
Yahu gezi parkını destekleyen Galatasaraylılar' ın çoğu benim dediğimi söylüyorlar zaten. Burada tutarsızlık mı var anlamadım ?
Senin dediğinden anladığım; şike var diyen geziyi de destekliyorsa tutarsızdır. Eğer böyleyse, bence yanlış düşünüyorsun. Evet şike var ortada. Ancak hükumet, her zaman olduğu gibi sevmediği kesimi biçmek adına bunu ortaya çıkarmaya çalıştı, yeri geldi bu olayları daha kolay gün yüzüne çıkarmak için sahte belge bastı. Her türlü hile hurdayı yaptı. Bunu da kabul ediyorum. Ancak yine de orada şike olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz. Her nasıl biz Gezi' de hakkımızı aramak için çok masum şekilde oradayken, provakatörler de gelip sağı solu yakmaya çalıştıysa aynı mantık. Orada da hükumet provakatörlere biraz da kendi adamlarını ekleyerek olayları büyütüp tüm herkesi terörist olarak gösterdi. Evet % 99 masum insanlardı. Ancak Burada da o %1 in terörist olduğu gerçeğini kabulleniyoruz. Şike olayı da aynı %99 temiz maçlar var % 1 şikeli olaylar var. O %1 i büyütüp kendi işlerini görüyor hükumet
Football is simple,but Football Manager is not