Şampiyonlar Ligi İlk Hafta
Galatasaray 1 - 0 Standard Liege
Genç yeteneğimizin gol attığı karşılaşmayı baştan sona üstün götürdük. Rakibi küçümsemeseler sonuç çok daha farklı olurdu gerçi. 3 puanı aldık, iyi başladık.
![]()
Şampiyonlar Ligi İlk Hafta
Galatasaray 1 - 0 Standard Liege
Genç yeteneğimizin gol attığı karşılaşmayı baştan sona üstün götürdük. Rakibi küçümsemeseler sonuç çok daha farklı olurdu gerçi. 3 puanı aldık, iyi başladık.
![]()
Ya ilk 11'de 4 yabancı var. Sağ bekide yabancılaştırsak veya daha iyi bir alternatif bulsak Veysel artık zayıf kalmıyormu? Bu arada iyi 3 puan![]()
Hehehe görmemişim. 5 yabancıya düşüyor sanırım öyle falan duydum. İlk 11 için 5 yabancı koyabiliyormuşuz. doğrumu? süper ligte o kadar ilerlemediğim için bilmiyorum.
Galatasaray 3 - 2 İbb
Shaktar maçı öncesi yedek ağırlıklı çıktığımız karşılaşmayı kazanmış olmamız sevindirici. Regenlerimiz ciddi performans sergilediler. Yavaş yavaş takıma Türk regenleri monte edip yabancıları satmayı planlıyorum ilerleyen zamanlarda
![]()
Zorlanmışız ama kazanmışız önemli olan 3 puandı.
18'lik kaleci vardı kalede, o biraz sıkıntı olduBüyüyecek abisi o daha
Shaktar 1 - 1 Galatasaray
Son 2 sezondur takımım için gözlemlediğim şey şu; oyunu çok güzel kontrol altında tutup, gol atma konusunda sıkıntı yaşamak. Bunu sistem değiştirerek çözemeyiz. Mental bir sıkıntı var ve henüz ne olduğunu çözemedim. Fikri olan arkadaşlar var ise, zevkle önerilerinizi dinlerim, uygun olanı da uygularım
Barcelona hem Neymar'ı almış hem Lukaku'yu. Zaten Messi de var. İlk maçı 6-0 şimdiki maçı da 5-0 kazandılar. Korkuyorum![]()
BARCA MAÇI ÖNCESİ SON TANGO
Galatasaray 5 - 1 Adanaspor
![]()
OLMADI !
Barcelona 2 - 1 Galatasaray
![]()
OLDU !
Galatasaray 2-0 Barcelona
Ezmemiş miyiz ama?
![]()
Hayırdır![]()
Şampiyonlar Ligi 5.Hafta
Standart Liege 2-3 Galatasaray
İstediğimizi aldık ve 2 sene aradan sonra gruplardan çıkmayı garantiledik.
SAKATLARA GEEEEEEL
Resmen forvet kalmadı elimizde...
![]()
Birkaç sene önce 7.500.000 €'ya Bayern'e sattığımız regenin potansiyeli beni üzdü açıkçası
![]()
HAYIR !
Daha burda yapacak çok işimiz var
![]()
Şampiyonlar Ligi 6.Hafta
Galatasaray 5-0 Shaktar Donetsk
Bu sonuçla grubu Barcelona'nın ardından 2.sırada bitiriyoruz ve bir üst tura yükseliyoruz.
WILLIAN GALATASARAY'DA !
Ukraynanın Shaktar takımından 3 sene önce Anji'ye transfer olan Willian, aradığı huzur ortamını Rusya'da da bulamadığı için ( neden acaba) satılık listesine konulmak istedi. Rus kulübünün 24.500.000 € bonservis bedeli biçtiği Willian satılık listesine konuldu. Peşinde Real Madrid ile Galatasaray vardı ve her iki kulüpte tekliflerini sundular. Fakat Willian sanılanın aksine Galatasaray'ın teklifini kabul etti ve 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu transfer Ocak ayında gerçekleşecektir.
Willian Kimdir?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NgArAVDAiBc"]Welcome to Galata![/YOUTUBE]
Şampiyonlar Liginde Kuralar Çekildi ve Yine Real Madrid ile Eşleştik.
![]()
HAYIR !
![]()
Hala Cl gelmemiş :F
R.madridden gelen teklif ne öyle yaaBana gelse düşünmeden giderdim ama benim işte. Shaktarıda dağıtmışız. Babacar ile
![]()
Güncelle artık la![]()
19'luk Genç Stoper : '' Galatasaray'a imza atarken bir kez olsun düşünmedim.''
![]()
HASRET BİTİYOR, SÜPER LİGİN 2.YARISI BAŞLIYOR!
18.Hafta
Galatasaray - Fenerbahçe
Ligin ilk yarısının ardından Lider Kasımpaşa'nın 1 puan gerisinde 2.liği paylaşan iki takım, bugün TT Arena'da kozlarını paylaşacak. Kaybeden takım büyük yara alacak. Kazanan ise 3 puan değil tam 6 puan kazanmış olacak. Maçtan önce favori olarak gösterilen Galatasaray.. Fakat bu tür maçların favorisi olmaz. Top oynayan da kazanmaz. Golü atan kazanır. Öyle ya da böyle o topu kaleye sokabilen... Derbi maçların havası çok başkadır. Bir saniyelik hata çok pahalıya mal olur. Baskı fazladır üzerinizdeki... Kazanmak uğruna agresifleşebilir, takımınıza zarar da verebilirsiniz. Akıl oyunları da önemlidir bu noktada... Kazanmamız dileklerimle ...
![]()
Ve Gooooollll - Atabey Çiçek attı
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=lU6Wej5p3YU"]Atabey Çiçek 1-0[/YOUTUBE]
Semih Kaya'nın İnanılmaz Hatası... Sow attı, durum şimdi 1-1
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=VF6l0iZGHnk"]Moussa Sow 1-1[/YOUTUBE]