Sayfa 45 / 66 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1,321 ile 1,350 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Uzun süredir ortalıkta yoktum dostum.Gelince ilk bakaçağım şey senin kariyerin oldu.Müthiş bir kariyer yapmışşın.
    Kariyere devam ediyorum umarım bundan sonrada okursun

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    yıl kaç oldu 2028 mi
    2028 olmuş baya olmuş hee kaç yılına gelsekki bilemedim ben

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kulübe ayak bastık kulübün çepeçevresi değişti arkadaş bu para gelirse izlanda değil avrupada lgine kalırık

Fram klubündeki maçları bekliyooruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alo Anıl, Ben Alessandra. Sen beni bırakıp nerelere gidenn uyuz. Çok özledim seni gittin izlandaya soğuktan rengin solmuş 6 aydır burnun kızarık geziyomuşsun ? Hee bide izlanda kızlarına asılmıyosun dimi oyarım la gözlerini oyarım..
    - İzlanda hatunlarına bakmakmı ? Beni tanımamışsın benim aklımda kalbimde bitek sen varsın olurmu öyle şey. Mantovayı çok özledim senide özledim ayrı kalmak ne kadar zor bilemezsin fakat bu ayrılığa ihtiyacım vardı. Birgün gelicem yine o muhteşem şehri şimdiden özledim..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

La ne ara Trabzona gittin bıraktın italyayı bıraktın yuh

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gazı bi verdim yönetim mönetim değişti para akışı sağlandı fakat transfere nede maaş bütçesine yansıyan birşey var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    La ne ara Trabzona gittin bıraktın italyayı bıraktın yuh
    Trabzonda 1 sezon kalacaktım zaten. Milli takımlara önem vermediğim için adeta "hüsran" oldu milli takım heyecanları. Bundan sonraki milli takıma daha fazla önem vermem gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kulüplere falan bakıyordum menajerleri falan kim diye. Sampdorianın menajeri Cristiano Ronaldo idi bakın ne yapmışlar ronaldoya EE ronaldo topçuluğa benzemiyomuş dimi kümeyi görünce sampdoria..

Bu arada mantova emin ellerde CARLES PUYOL

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Trabzonda 1 sezon kalacaktım zaten. Milli takımlara önem vermediğim için adeta "hüsran" oldu milli takım heyecanları. Bundan sonraki milli takıma daha fazla önem vermem gerekiyor.
    Bundan sonra ne la kariyer 2100e kadar devam edecek ellam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aga işte oyunu bu yüzden fazla uzatmıcan tadında bırakıcan mesela ben regenlerle oynamayı sevmiyorumgerçeklik dışı gibi eldekileri geliştirme taraftarıyım her bölgeye regen doldurmak tad vermiyor e uzatıncada oyun dağılıp gidiyor..Sen bilirsin ama bence kariyeri fazla uzatıp sulandırma tadında nirvanada bırak Mantova ile aldın ligi hedeflerin nelerdi bilmiyorum gerçi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Aga işte oyunu bu yüzden fazla uzatmıcan tadında bırakıcan mesela ben regenlerle oynamayı sevmiyorumgerçeklik dışı gibi eldekileri geliştirme taraftarıyım her bölgeye regen doldurmak tad vermiyor e uzatıncada oyun dağılıp gidiyor..Sen bilirsin ama bence kariyeri fazla uzatıp sulandırma tadında nirvanada bırak Mantova ile aldın ligi hedeflerin nelerdi bilmiyorum gerçi

Şimdi benim amacım ilk başta mantovayı serie a şampiyonu yapmaktı yaptık şuanda adımıza stad bile yapıldı. Regenlerle oynama işine gelince haklısın bi boktadan sonra bütün oyuncular gidiyor şuan benim kariyerde bi kaç adam kalmış onlarda kıllar ağırmış trabzonda bitek emre can ve soner aydoğdu vardı onlarda bırakmıştır şimdi. Fakat ben yinede kariyeri bırakmadım şöyle bi mantıktan gittim forumlarda fazla uzun kariyerler yok o yüzden devam edim diyorum. Bide 1-2 kulübün daha efsanesi olmayıi dünya kupası, avrupa kupası, cl, avrupa ligi falan almayla ugraşırsak 2050 yi buluruz. Menajerler sıralaması oluyor ya orada 1.sıraya yükselince öyle bırakmak istiyorum aslında ne bilim öyle bir hedef belirledim bıraksam yeni kariyer açıcaktım ugraşmak istemedim devam edeyim dedim bide bazı hedeflerim daha var.

Oyunun başından beri liglerine ambargo koyan hegomanya sürdüren ligleri belirledim.
    Hırvatistanda dinamo zagreb, belarusta bate, almanyada bayern, belçikada anderlecht şöyle;

İleride buraların hegomanyası elinden almayıda düşünüyorum. Aslında bunların hepsi fasa fiso benim bi tepkim var şöyleki çoğuları diyoki "artık oyundan zevk alamıyorum" falan filan diyorlar kendine bi hedef belirlediğin zaman oyundan nasıl zevk alabildiğini göstermeye çalışıyorum. Bide yeni yeni kariyerler açmak istemedim bi kariyer yapayım adam gibi olsun diye düşünüyorum.

Hee bide fm13 heralde 10 yıllık fm maceramdaki en sorunlu ve en oynanmaz seridir ve bu görüşte çok kişi bulabiliriz yinede futbolu seven adam hertürlü soruna eyvallah çekebiliyo )

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetimden maaş bütçesinin yükseltilmesini istedim şuandaki maaş bütçesi 250 bin euro ne kadar yükselttiler ? ölürmüsün öldürürmüsün arkadaş

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    aaa sen buralara uğrar mıydın Bizi unuttuğunu düşünüyorduk
    sizi unutulur musunuz Oyuna pek vakit ayıramasam da forumu takip ediyorum.

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Bi kupayı alalım düşünürüz
    hadi al bakalım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

dinamo zagrep benim takımım gerçekte şl ye elenmişler son saniyede yıkıldım resmen zagrep ve bate gerçek hayatta da 15 20 puan farkla liglerini alıyo zaten ama dortmundun bayerni yıkamaması entresan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dinamo zagrep benim takımım gerçekte şl ye elenmişler son saniyede yıkıldım resmen zagrep ve bate gerçek hayatta da 15 20 puan farkla liglerini alıyo zaten ama dortmundun bayerni yıkamaması entresan

Bate bu sezon şampiyonluğu shakter soligorsk'a verdi gerçekte tabi.

Hocam sanırım turksportaldaki en iyi ilgi gören senin kariyer bu sene bence daha devam edelim

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

BATE ve Dinamo'nunki normalde Belçika ve Almanya enterasan olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Hocam sanırım turksportaldaki en iyi ilgi gören senin kariyer bu sene bence daha devam edelim
    Benim için 2-3 kişi keyif alması bile yeterli

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    BATE ve Dinamo'nunki normalde Belçika ve Almanya enterasan olmuş...
    Bayern çok güçlü bütün adamları toplamışlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beleş transferin bekçiliğini yaptık 3-5 adam aldık en sağlamı solbekti.

Hazırlık maçına girmedik zaten kupa maçları vardı final maçı oynadık vestmannejar stada girdiğimizde "biz yigidin harman olduğu yerden gelmişek" dediler harbiden öylelermiş hee bastılar gönderdiler acımadılar

Sorun şuki kulüpte fizyo sayısı "0" yazıyla sıfır. Bitürlü getiremedik en şöhretsizinide kulübün yönetimi değişmiş 600 bin euro para girmiş personel maaşlarını yükseltmediler ya la

Neyse artık sakatlanan adamı 19 yaş altına atıyorum 5 ay geri gelmiyo oda en iyi haliyle.

Lige 3 puanla girdik önemliydi.

Ayrıca serie a yı yakın takibe aldık mantovam kötü durumlarda ternana arkadaş ne pislik takım çıktın düşürdük bunları adamlar daha güçlü geldiler utanmazlar.

Mantovanın menajeri puyol'du adama kapıyı göstermişler donunu falan topliyamadan bizim taraftarlar döverek mantova şehrinden yaka paça dışarı atmışlar öyle şehiriz biz!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Montova seni çağırıyor Bi ŞL alman lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Forza Manvotva

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Montova seni çağırıyor Bi ŞL alman lazım
    Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Forza Manvotva
    Öncelikle vefalı mantova taraftarlarına seslenmek istiyorum

En zor günde tekrar geleceğim ve kulübün kapısına kilidi vurduğumda 3 çocuk alessandradan durmak yok ağa yola devam

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

İzlanda'nın doğası da hatunları da güzeldir.Dikkat edin çarpılmayın ikisine de..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    İzlanda'nın doğası da hatunları da güzeldir.Dikkat edin çarpılmayın ikisine de..
    Çarpıldık çoktan. Oksijen cigerlerimizi yakar oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Úrvalsdeild 2.HAFTA

FRAM REYKJAVIK 2 - 1 FH HAFNARFÖRDÜR

Ligin ilk maç deplasmanda valur'u 1-0 yenerken pek iç açıcı performansımız yoktu kaleyi bulan tek şutumuzla kazanmıştık. Bu maçtada hafnarf. 1-0 öne geçti bazı müdahalelerle 2 gol atıp kazanmasını bildik fakat taktik üzerinde bazı değişikliklere gitmemiz gerekiyor önümüzdeki Stjarnan maçında dizilişimiz aynı olacak fakat bazı değişikliklere gidip topla oynama yüzdemizi yükseltmemiz gerekecek yoksa bu taktikle ykında teklemeye başlayacağımız andır 4-1-4-1 şeklinde oynuyoruz fakat ön liberomuz ya da defansif orta sahamız yok gelecek maç yenilirsek dizilişi değiştirmeyi düşünüyorum.

Mantovayı büyültüp gitmiştik önce stat yapıldı şimdide alt yapı tesislerimiz için 15 milyon euro'yu basmışık.

İtalyayı takip ediyoruz biliyorsunuz. Mantovam çok kötü durumlarda bu sezon avrupaya bile gidemiyoruz puyol'u kovduk yeni hoca daha beter etmiş takımı. Ternana lanet olasıca takım şampiyonlar ligine direk katılıyor ligde 2. olmuşlar haliyle tv gelirleride artacak ilerideki sezonlarda ternana şampiyon olursa şaşırmam..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Úrvalsdeild 3.Hafta

Stjarnan 1 - 4 Fram

Yine 1-0 geride bitirdiğimiz ilk yarı sonrasında 4 gol bulduk taktiği değiştirmesek iki maçta belki puan alamayacaktık. 4-1-4-1 den 4-4-2 2 mc 2 amr aml ye dönerek iki maçı kazandık önümüzdeki maç böyle bir taktikle çıkacağız. Fazla bir taktiğe gerek görmüyorum nede olsa izlanda ligi kaleden kısa pasla çıkmak kendi kafamıza sıkmak gibi oluyor rakibe atıyoruz pasları. Aslında türk zihniyetini izlandaya taşıdık. Hadi oğlum sen yaparsın edersinle 2 maçtır kazanıyoruz galiba bizim futbol anlayışımızın işe yaradığı yegane liglerden birisi oldu urvasdeild

Fram maçları iyi geçmiş baya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Fram maçları iyi geçmiş baya.
    Sakatlık vermezsek şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum ne fizyo var ne bişey sakatlık olmamalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Úrvalsdeild 4.HAFTA

Fram 1 - 3 İBV Vestmanneajr

Tamamen türk takımı olduk 3 galibiyetten sonra traşa bağladık. Tahminen 2-3 maç gelen giden vurur artık. Top oynayan biz olunca zaten kazanamayız isabetli pas oranımızı %79 lardan %60 lara kaleyi bulan şutumuzuda 4 lerden 1 lere çektiğimiz takdirde galibiyet tekrar gelecektir

Save atma şansın varmı hocam?

Sayfa 45 / 66 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon

Mesaj Yetkileri