İyice herkesle papaz olmaya başladık şimdiden. Zaten ya sevilen adam oluruz yada nefret edilen adam tam mourinhoyum.
Úrvalsdeild 5.Hafta
ligde iyi gidiyoruz. bu performans dahi bizi şampiyonluğa taşıyacaktır diye düşünüyorum sadece sakatlık olmasın tek temennimiz bu
Fram Reykjavik 2 - 0 KR Reykjavik
Kupada yedek çıktık tur atladık kupayıda alırsak çifte kupayla bitirebiliriz.
Úrvalsdeild 6.Hafta
Sonuncuyu yendik bidahaki maç Keflavik ile şuanda en dişli rakip gözüküyor içerde yenersek şampiyonluk için büyük bir adım atmış olacağız.
LEİKNİR 1 - 3 FRAM
2027 Yılındaki save dosyasını paylaşmak istiyorum :
http://speedy.sh/jFJbE/2027.rar
Avrupa Liginde kura çektik rakip yunan Kerkyra
Mantovada akıl almaz işler oluyor avrupa sıralamasında Juvenin bile önündeyken bu sezon avrupaya dahi gidemiyoruz. Ayrıca birbir oyuncular gidiyor öyle aham şahım bi oyuncu aldıklarıda yok. Oyuncuların bazıları beleşe gidiyor. Özkan Çelik benim zamanımda rotasyon oyuncusuydu fena işler yapmazdı satılması yanlış değil fakat beleşe gitmesi kötü olmuş.. Yakında Çağrıyıda beleşe gönderecekler
Ligde iyi gidiyoruz Keflavik dedik onları yendik şimdide Valur dolu dizgin gidiyor. Sıradaki 4 lig maçının 3 ü içerde onlardan biriside valur 4 maçta 9-12 puan arası alırsak bu iş çok kolaylaşacaktır. Tek dezavantaj aradaki uefa maçları takımın kondisyonları dibe vurabilir.
Valurda kazandı bunları yenmek şart oldu
Yıl olmuş 2027 sıkmadımı la![]()
FRAM 2 - 0 KERKYRA
Bunlar bizden 10 gömlek kaliteli takımdıayar çektik
Ben bu Valurdan iyice tırsmaya başladım adamlar canavar çıktı avrupada deplasmanda norveç temsilcisine 4 atmış takım iyice kıllanmaya başladım içerde yenemezsek bunları işimiz zor puan kaybetmiyorlar
Deplasman golüyle turladık rakip isviçrenin vaduz takımı oldu..
Maçlar harikulade iyi gidiyorsun.
1-0 ÖNDEYKEN KAÇAN PENALTI PAHALIYA MALOLDU SAKATLIKTA VERDİK HADİ BAKALIM.
Kazansaymışız iyi olurmuş.
Vaduz deplasmanında gol bulursak turu geçerik heralde. Bi sonraki rakip CLUB BRUGGE.
Bu arada mantova yönetimini derhal istifaya davet ediyorum ternanadan topçumu alınır ???
Biz kupa maçı oynarken valur lig maçı oynadı içerde stjarnan'a yenildiler artık ipler bizim elimizde bi seri yakalarsak onlarda bi puan kaybı serisi rahatlarız.
VADUZ BİZİ MAYMUNA ÇEVİRDİ
Her 2 maçından bir tanesi vaduzla la![]()
Úrvalsdeild 12.Hafta
Hafnarfjördür 1 - 3 Fram
Geriden geldik yine puan farkını 3'e çıkardık hadi bakalım
Kupada finaldeyiz kupayı ve ligi alıp 2 kupayla izlanda maceramıza son vermek istiyoruz
İZLANDA KUPASI FRAM'IN !
LİG MAÇINDAKİ BERABERLİK KÖTÜ OLDU MİLLİ TAKIMA GİDEN OYUNCULARIN HIŞMINA UGRADIK
Fikstürlere bakacak olursak valurun FH ve KR deplasmanlarından çıkması zor diğer maçlarını kazanır.
Bizim fikstürde öyle zorlu maç yok önümüzdeki 3 maçtan 9 puan çıkarabiliriz son 5 hafta hadi bakalım
Bizim fikstürümüz
Valur Fikstürü
şampiyon olunca bırak hocam daha iyi bi lige git bence
Çok lig açmışık oyun yavaş ilerlemeye başladı 2-3 lig kapiyalım bari kağnı gibi oldu![]()
Son 2 hafta kala valurun puan kayıpları bizimde galibiyetlerimizle şampiyonluk ipini göğüsledik haliyle son 2 haftayı oynamaya gerek kalmadan istifa dilekçemi başkana sundum teşekkür ettiler gönderdiler.
İstifadan sonra 1 gün başkentte kaldım şehri gezdim biraz.
Güzel ülke izlanda. Hoşçakal izlanda hoşçakal fram hoşçakal reykjavik..
Mantovalı günler bizi bekler başgan. Vermişken istifanı, yakalım çizmeyi![]()