Maalesef Aziz Yıldırım görevi bırakana kadar da bu bölünmüşlük hiç bitmeyecek, zamanında Gfb'yi besler, maaş bağlar, bedava kombine bilet verdirir "OoOoo Aziz Yıldırım" çektirirdi. Şimdi başka oluşumları destekliyor ve aynı şeyleri yaptırıyor, yarın bu adamları daha da güçlendirip bir de bunlarla ters düşerse tribünlerdeki eğlenceye gel.
Bu mantığı güden bir başkan tribün kültüründe her zaman problem yaratır. Hayır oraya kendi adamlarını sokuşturup kendi adına tezahürat çektirmesi nasıl bir sevdadır? Veya zamanında istifa edip, Gfb'ye benim için yürüyün diye talimat verdirmesi? Enteresan.
Maça gelecek olursak, Sow'un kadroya girmemesine sevindim, Sol Açık oynatılacağına hiç oynamasın daha iyi, futbola ihanet etmeye gerek yok. Aykut Kocaman bu takımı Anadolu takımı yapacak diye espriler yapardık, gider ayak İ.B.B'nin ortasaha ve forvetini getirtmesi ve onların şuan 11'de boy göstermesi de enteresan bir durum (: Hala takımın başında olsaydı. Doka Madureira, Atıf Chahechouhe, Zenke falan da transfer edilebilirdi
Salih'in bu sezon pek forma şansı bulacağını zannetmiyorum. Maç 4-0 Tercih edilmiyor, Koca 90 dakika 2 değişiklik yapıyoruz 1 tane daha hakkımız var ama 2 dakika bile sahaya sürülmüyorsa çocuğu kulübede çürütmenin anlamı yok, Hazır 32 yaşına gelen Selçuk Şahin gelişmeye başlamışken önünü kesmeye gerek yok. Keza Recep için de aynı şey geçerli, zaten Avrupa'da yokuz, öyle ahım şahım rotasyon için geniş bir kadroya da gerek yok, hoş Ersun Yanal'ın kazanan takımı da kolay kolay bozmadığını biliyoruz, bu adamların oynama şansı %1.