NK Zadar ile yeni gelişen herşeyi aktarıyoruz fakat bizim bide milli görevimiz canımız ciğerimiz Güney Koremiz var neler yapıyoruz hiç soran yok eden yok arkadaş. İtalyada düzenlenecek dünya kupasına katılmak için grubumuzda son derece sert ülkeler vardı.
Suudi Arabistan deplasmanı Allah bidaha göndermesin o yolu çektirmesin silahlar burnumuzda zamanında messide aynı dertten muzdaripti top oynatmamışlardı adama haliyle bizede oynatmadılar.
Irak deplasmanına gittik bağdad'da stadın üzerinden roketler geçerken bütün oyuncular korkudan kulübeye koştular yok olmadı. Neyseki içerdeki maçları kazanarak italyadaki dünya kupasına katılıyoruz fakat sorun bunlar değil elbette.
1 Ay sonra doğu asya şampiyonası var hiçbir taviz vermeden bu kupayı kesinlikle kazanmak istiyoruz. Ülke futbolunda bazı değişikliklere gittim bunlarıda sizinle paylaşalım. Öncelikle dünyak upası elemelerinde grup maçlarında bütün oyuncularım maçtan önce baktım biri arka adalesini tutuyo biri belini tutuyo ağrıyo oynatma beni falan filan kafamı yediler ayrıca benim topçum bu kadar kuvvetsiz olamazdı heleki benim topçumun arka adalesi atmicak arkadaş. Neyse öncelikle bütün masör tayfasının ipini çektim her oyuncuya 1 masör düşecek şekilde 23 masör aldım.
Bu arada doğu asya şampiyonası grubumuz.
Başarılı bir erkeğin arkadaşında mutlaka bir kadın vardır hesabı bide elleri narin oluyo biliyonuzmu hepsini hatundan oluşturdum. Böylece;
Ju Chonk Po, Lee Young Pou, Kim Young Min arka adalesi atmayacak, beli ağrımayacak diyemiyorum topçudur bu yorabilir kendisini heleki masörler neyse...
Masörlerimize güveniyoruz.
Ayrıca asistan menajer öyle itici bi tipi varki anlatamam fişini çektim hemen daha zeki birisini gerekiyordu bana, Leb demeden leblebiyi anlayan unuttuğum şeyleri anında hatırlatacak sağdan soldan sordum soruşturdum ve yeni asistanımıda sizinle tanıştırmak istiyorum
Seohyeon
seoh bütün sorunlarımla (mızla) birebir ilgilenecek ve bana her konuda ama her konuda yardımcı olması gerekmekte küçümsemeyin başarı ufak detaylardadır.