NK Zadar kulübüyle bana göre çok iyi 2 sezon geçirdiğimi düşünüyorum fakat ne kadar transfer yaparsak yapalım bir dinamo kadrosuna sahip olamıyoruz abartısız ligdeki en kaliteli 10 oyuncu dinamo zagrebde kıçı kırık nk zadar ile ilk sezon 3. 2.sezon ligi 2.sırada olmamız gelebileceğimiz en iyi noktaydı bana göre. Haliyle dinamoyu geçemedik hajduk split kötü durumdayken menajeri kovunca bizde hemen kapağı atalım dedik nede olsa hajduk dinamodan sonra ülkenin en prestijli takımı şartları daha müsayit daha elverişli.
2 Yıl zadardaki görevimde bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum fakat bilenler bilir benim sıkı bir "hajduk split" taraftarı olduğumu kıramadım, yapamadım zadar taraftarı her ne kadar kulüpten ayrılsamda sizi sevdim. Bu sezon işleyen bir taktik oturtup sezon sonu transferleri patlatıp geleccek sezon Dinam oZagrebin yerinde yeller esecek ben hajduk taraftarına bunun olabilmesi adına söz veriyorum.
Çağrı görmesin ayzıyı hemen artizlik yapar ben yaptım ettim kulübü yükselttim cart ettim curt ettim ona sevgi dolu bir kaç söz söylemek istiyorum çağrıcım seni arjantinden söküp aldım kulüpte para yokken sana 12 milyon bayıldım gelişimini kendi çocuğummuş gibi izledim bunu inkarmı edeceksin ? Bide şu varki benim zamanımda çok daha kaliteli oyuncuydun ben ne zaman mantova şehrinden ayrıldım özelliklerin düştü, antrenman tempon maç kondisyonun git gide azaldı fakat kaliteni tek farkeden bendim zamanında şimdi thiago alcantara menajeri hazıra kondu tabi çizmede at koşturuyor, koştursun bakalım hiçkimse mantova taraftarının kalbindeki benim yerimi silemeyecektir, silemezde. Çizme demişken ligin cıvkı çıkmış albinoleffe zamanında ilk lige beraber çıkmıştık uzak ara en traş 2 takım mantova ve leffe idi, şimdi utanmasalar şampiyon olacaklar inter küme düşmüş roma düşmekten zor kurtulmuş yani anlayacağınız 2006 daki şike operasyonundan daha vahim bir durumda italyan futbolu..