Eskişehirspordaki Tarık Çamdal müthiş oyuncu bence sol bekte çıgır açar.
Eskişehirspordaki Tarık Çamdal müthiş oyuncu bence sol bekte çıgır açar.
Aynen çok iyi oyuncu ancak çok zor ihtimal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Antalyaspor, Yekta'yı istiyor.
antalya yektayi istiyor gorusmeler olumluymus antalyadada sole iyi diyebilcegimiz cok iyi oyuncu yok takas olarak yollasaydik musa nizam yada emrah bassan ile takas olurdu...
aydini aldiniz ya tekrar ne diyim ben size...
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=690325
Last edited by Nedvedmania : 03.Eylül.2013 at 14:37 Reason: Kural 6
6 gün olmuş birde imzalayalı![]()
Kazım'ın Bursaspor transferi gelişmeye başladı. Onun yerğine o mevkide oynayan Türk oyuncu Aydın işte. İyi bir yedek değil mi ? Geçen sene şampiyonlar ligi gruplarından çıkmayı bu adam sağlamadı mı ?
Sentugo.
yinede aydindan birsey olmaz kerimi alsaydik iste 3m euroya aydindan hem genç hem yetenekli bana gore veya serdar gurler...
Bruma borsaya bildirildi. 10 milyon euro bonservis. 5 yıllık sözleşme. Oyuncuy toplam 5 milyon 600 bin garanti para verilecek.
Sentugo.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD profesyonel oyuncularından Armindo Tue na Bangna (Bruma) ile 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD) 10.000.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, imza ücreti olarak 1.000.000 EUR, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonlarının herbiri için sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR ve 1.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR, 15.000 EUR, 15.000 EUR, 20.000 EUR ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=308238
10 milyon euro; Galatasaray taraftarı 8,5 milyon euro verilen Amrabat'da kendini yerden yere attığına göre(az bile yapıyoruz orası ayrı ancak) Bruma Ribery etkisi yapsa bile ''çok para ühühühüh'' diyecek tiplerin çıkacağı bir meblağ.
Bana göre risk almaya değecek bir oyuncu olduğu için fiyatı çok fazla gelmiyor.
alacagi para gayet makul iyi para... ama bonservisi fazla...
Pes 2013 enerjileri ; BRUMA
Bir de adetten Fm profili alalım![]()
Para muhabbetleri başlasın hesap makinemi alıp geliyorum.Hayırlı olsun,potansiyelli bir adam aldık umarım kendini geliştirir ve iyi bir performans gösterir.
Aydın'a niye üzülüyorsunuz anlamadım. Dursun adam kime ne zararı var ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre UTKUCAN:
"Kendi yaş grubunda Dünya'nın en önemli isimlerinden birini transfer ettik.
Uzun süredir izlediğimiz bir Futbolcuydu."
10 milyon muO paraya öküz alınır
Tam FM usulü transfer oldu. Değeri 500k - 1m olan genç yıldız adayını 10'a aldık. Demek ki oyun aslında fazlasıyla gerçekçiymiş, problem bizdeymiş
Şaka bi yana bu para oyuncu yetiştirmeyi bilmeyen, yarım yamalak yetişen oyuncuyuda bir şekilde mındar eden bir ülke için aşırı fazla, inşallah ufak ufak yardırmalar yaparda en azından taraftar ve medya tepkisinden kurtulur. Yoksa yazık çocuğa büyük baskı altında kalır.
Screw you guys, I'm goin' home
Valla saçma sapan adamlar alıp ne paralar veriliyor ülkemizde.En azından böyle potansiyelli adam alalım da elimizde patlarsa patlasın ne yapalım artık.Ben şahsen oynadığı sürece iyi performans göstereceğini düşünüyorum.Ama daha yeni geldi alışana kadar çokta bir şey beklememek lazım.
tabiki hemen birsey beklememek lazim en son dunya kupasinda oynamis klubu ile sorunu oldugu icin b takimina yollamislar orda sadece antremana cikmis ve daha 18 yasinda ilk defa portekizden cikmis cok buyuk beklentiye girmiyelim ama potansiyelli oyuncu oldugu kesin insallah basarili olur...
Üzüntüm Aydın'ın takıma dönmesine değil Aydın kadar şans bulamayan yerli oyuncularımıza.Mesela Musa Çağıran diye bir genç vardı bizde,Sercan kazması uğruna verdik Bursa'ya,çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi.Okan Derici diye bir oyuncu aldık,1 maç oynadı gitti.Mesela Semih Kaya,Servet kırmızı kart görmese veya Gökhan sakatlanmasa hiç bir zaman şans bulamazdı belki de.Benim üzüntüm bunlara,Aydın kadar şans bulamayan oyunculara.
Ali Adnan'dan sonra bu elemanı kaptırmamamız iyi oldu.10 Milyon çok gibi gözükse de bu tip potansiyelli elemanlara bu paralar gayet normal paranın hakkını vereceğini düşünüyorum ben hayırlı olsun camiamıza.
18 yaşında çocuğa bu kadar para vererek ezber bozdu galatasaray ama ben olumlu bakıyorum,bugün 10a alıp yarın 40a satma ihtimali olan bir oyuncu çünkü.
Bakalım beklenen gelişimi gösterebilecek mi? ben göstereceğini düşünüyorum,iyi transfer yaptı galatasaray.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ünal Aysal'ın ''Önümüzde 3-4 gün var,sürpriz bir transfer olabilir'' dedikten sonra ki yüz şekli;
Sol bek al bize başgan![]()
erkani alacagiz gibi...
Yerli oyuncu transferi yapsak fena olmaz rotasyonumuz çokta iyi değil çünkü sakatlık yaşansa sıkıntı çekebiliriz.
Bruma takip ettiğim bir elemandı. Bu tip adamları çok tutuyorum. Böyle genç, geleceği olan, hızlı ve kendini izlettirebilen yetenekler, niye bizim takımlara alınmaz diyordum. İyi bir transfer. Ancak oyuncunun kişiliğini bilmiyorum. Çalışkan, disiplinli akıllı uslu ise iş yapar.
Taktik ne olacak acaba şimdi merak ediyorum..4-4-1-1 oynarız ve yedek kalır herhalde Burak
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
3-5-2 deneyebilir hoca.
Olmaz değil,takımın başında Fatih Terim var.Hatta solda Ermanı,sağ da Bruma'yı görebiliriz.Valla bizim takımın alternatifi az gibi duruyor ancak çok farklı dizilişlere uyan bir kadroya sahibiz bence.
İmparator'un sözleşmesi 2 yıl uzatılmış.
![]()