Arkadaşlar kariyerin gidişatı hakkında hem biraz bilgi vereyim hemde sizlere bazı şeyleri danışayım istedim. Bundan sonra oynamak istediğim ligler ve bazı hegomanyalara son vermek istediğimde o ligin kuvvetli takımlarınının menajerlerini kovmasını bekleyeceğim yani zadar gibi bir facia yaşamak istemiyorum dinamo'nun 30 yıldır şampiyon olduğu ligde en dandik takımı alıp şampiyon yapabilmek hemen ertesi sezon olacak iş değil zaten bu noktada bazı hatalar yaptım 2 sezon boşa gitti sanki işsiz bekleyip hajduk veya rijekanın menajer kovmasını bekleyip ya da beyaz rusyada shakter soligorsk dinamo minsk'in menajer kovmasını beklesek daha mantıklı bir hamle olurdu yıllar ilerliyor çünkü. Gelecek sezon Hajduk ile şampiyon olacağımı varsayarsam kendime bi rota belirlemeye çalışıyorum. FM2014 Çıkmasına 1-2 hafta kalana kadar bu kariyeri devam ettirsem 2100 ü görürüm heralde fm14'ün resmi çıkış tarihi belli değil diye biliyorum kasımdan önce çıkmaz genelde ekim sonu kasım başı falan çıkıyor. Hırvatistan liginden sonra bazı rotalar belirledim şimdi onları sizlerle paylaşalım hemde bilgi alışverişi yapalım nede olsa aile olduk burda

Öncelikle kendime belirlediğim liglerde şu kriterleri baz aldım.
- Tek bir takımın yıllardır uzun süre şampiyon olması.
- 3-4 takımdan başka şampiyon olamayan ülkeler.
- Kıtaların Büyük Kupaları

BELARUS

BELÇİKA LİGİ

FRANSA

İSKOÇYA

İSVİÇRE

PORTEKİZ

UKRAYNA

YUNANİSTAN

ÇİN

Kariyerin nasıl son bulacağını ve nasıl bir rota izleyeceğimizi ufaktan bahsedelim.
Yukarıda bazı liglerin ss'lerini attım bu liglerde ya tek takım yada 2-3 takımdan başka şampiyon çıkmıyor son 10 yılda falan.

Önceliğim belarus ligi olacak BATE Borisov 30 yıldır şampiyon aynı dinamo gibi. Beyaz rusyadan sonra iskoçya ligi düşünüyorum ordada celtic rangers'tan başka şampiyon çıkmıyor. Yunanistan, çin falanda öyle yukarıdaki ligler yani.

Kafamda netleşen rota şu şekil.

- Hırvatistan
- Beyaz Rusya
- İskoçya

bu liglerde bi takım alıcam fakat üst teki ülkelerden eklemeler yapıcam.
belirlediğim liglerin şampiyonluğunu elde ettikten sonra kıtaların şampiyonlar ligi olabilir aslında örneğin güney amerika copa libertadores falan tam netleştiremedim daha bi liste olarak atıcam ve o rota üzerinden devam edicem olmazsa olmaz belarus ve hırvatistan ligi dünya kupası ve mantova ile cl kupasını kaldırmak şimdilik bu kadar sizde görüşlerinizi fikirlerinizi paylaşın belki rotayı hafif kaydırırız