-
İmparatorun yarın doğum günü, sözleşmesinin uzatılması kararı bu açıdan da çok şık olmuş.
Sorulara cevap;
1-Bruma vizyon transferidir, her fırsatta Porto'ya dilenenlerin alkışlaması gereken bir transferdir. Bu adamdan beklentiler ikiye ayrılacak, 19 yaşındaki bir genç oyuncu olduğunun farkına varanlar olacağı gibi 10 milyon euro verdik diyenler de çıkacak. Bana göre Chedjou gerekli bir transferdi, Bruma da öyle. Bruma'nın bütün maçlarda 11 çıkmasını ve takımı sırtlamasını da beklemiyorum en azından bu sene.
2-Riera'nın gönderildiği kesin değil anladığım kadarıyla ŞL listesinde de deniyor. Sol beke evrildi kendisi, unutulmasın ki ilk sezon sol açık oynarken yemediği laf kalmıyordu. Hakan Balta'dan daha iyi performans gösteriyor, ŞL maçlarında forma bulacaktır. Hatta ŞL maçları öncesindeki lig maçlarında da şans bulabileceğini düşünüyorum.
3-Kerim Frei için hoca geçen sene takibimizde dedi, Aydın Yılmaz'la da yıllardır çalışan yine kendisi. Değerlendirmesine saygı duymak neden bu kadar zor ?
4-Riera kaldı dersek alternatif olayı taca çıkar. Hakan Balta 90 dakikayı zor çıkarıyor, Milli Takım seviyesinde değil şu anda.
5-Hasan Ali ile Hakan Balta arasında aman aman bir fark yok, o da Caner'i kesemiyor, geçen sene Ziegler'i kesemedi. Oğuzhan iyi ki transfer edilmemiş, uzak olsun bizden. Selçuk sakatlansa onun mevkisine geçebilecek isimler mevcut, onun işini yapmak zorunda değiller. Sistem değişebilir, ona uygun formasyon bulunabilir.
6-Sneijder çok koşuyorsa suç, Drogba koşmuyorsa suç. Sırf eleştirebilmek için yazılmış bir soru. Frikik olayı son dönemde Drogba abarttı, ancak bu saha içinde çözülecek bir problem. Her futbolsever gibi Selçuk ve Sneijder de Drogba'ya saygı duyuyor.
7-Kazım'ı milli takıma alan, oynatan Fatih Terim. İlk sezonun ilk devresinde oynatan yine Fatih Terim. Gönderiyorsa, vardır bir bildiği.
8-Ufuk gidecek söylentileri çıkmıştı, Ufuk iyi değil, yumurtlamadığı maç yok. Muslera sakat/cezalı olsa 3. kaleci Aykut olacak.
9-Milli takım konusunu ben de eleştiriyorum, mantıklı bulduğum tek soru bu.
Mesaj Yetkileri