1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yalnız harbiden Sivasspor maçındaki oyunumuz benim çok hoşuma gitti.

Emenike kanatta çürüyor ama yapacak bir şey yok, buna da şükür diyelim kendine has bir çalım yeteneği de var. Topu önüne alırken hızı ile geçiyor rakiplerini ve bu asist yaptırdı ona.

Bir kaç kez de tehlike yaşattı ceza sahasında, Holmen'e gelirsek çok beğendim ben kendisini böyle bir şey beklemiyordum. Pres yapıyor (Baroni gibi göstermelik pres değil), nerede olduğunu ve verilen şansı farkında..

Selçuk da benim hoşuma gitti kim ne derse desin, en azından bazen olmadık işler yapıyor. Bir çalım şov da yaptı maç içinde

Keşke Sow'da kendine yer bulabilse şu kadroda, azıcık toparlansa Webo direk silinir o kadrodan ancak toparlanması gerek kesinlikle..

Çekingen oynamadık, rakibin bizi ezmesine izin vermedik. Tek bir sorun var o da kalecimiz Volkan böyle geleni geçeni içeri tokatlayacaksa işimiz var..

İlk gol yenecek gol değil kusura bakmasın, hadi 2. golü geçtim. Mert biraz daha şans bulmalı diyeceğim ama zor, Volkan emekli olana kadar o formayı alamaz Mert ne yaparsa yapsın.

Baroni'yi neden satmadığımız anlamıyorum, böyle bir yetenek 2 sene Avrupaya gitmeyecek bir takıma fazla bence satalım da gitsin. Kariyerini zedeliyor garibim boşuna..

Krasic gitti, Stoch gitti arkalarından ağlamanın bir mantığı kalmadı, elimizdekinin değerini bilemiyor ve bilmeyeceğiz maalesef. Öyle ya da böyle biz Fenerbahçe'liyiz
    Last edited by Kaka Leite : 04.Eylül.2013 at 01:40

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri