-
Vallahi ben Terim'in de amacının bu turnuva olduğunu düşünmüyorum. Demirören bile bu turnuvada bir mucize yaratması için getirmemiştir Terim'i.
Ben geçtim artık bu turnuvayı, alıştık turnuvaları geçtik demeye bunu da sileriz sorun değil. Terim'den mucize beklemek zaten büyük hata olur ben eminim ki şuan bir çok muhalefet taraftar bekliyor.
Türkiye bir maç kaybetsin sen gelecek yorumları gör, ancak bu kafa yapısı ile de olmaz. Sen gel 6 maç yat sonra Terim gelsin kurtarsın seni, geçeceksiniz efenim bu işleri.
Olursa ne ala, olmaz ise de sorun yok.
Tek isteğim var ; Terim artık belirli bir düzen oluştursun, şuan bunu yapacak 2 adam var Türkiye de ve ikisi de Türkiye Milli Takımı idareci kadrosundalar..
Hamza Hamzaoğlu ve Fatih Terim, hedef zaten Terim belirli bir şey oluşturduktan sonra Hamza hocaya bırakmak işleri. Terim bugün kontrat yeniledi ve bu bana göre garantilendi..
Açıkcası benim hiç bir itirazım olmaz, Hamza hoca da çok beğendiğim bir hoca kıymeti bilinmeli sadece. Terim ile ortaklaşa bir turnuvadan daha büyük şeyler başaracaklarına inanıyorum..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri