1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Football Manager Saçmalıklarımız

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu konuda en takıntılı adam benimdir

1) Kadrom illaki 25 kişilik olacak. Ne fazla, ne eksik.

2) Forma numaralarını 1 ile 25 olarak ayarlarım. Diğer numaraları kullanmam. Kalecilere özel 1 , 12 , 25 numarayı veririm.

3) İki tane Standart Stoper - Savunma ve forveti fırsatçı olarak ayarlarım.

4) Kondisyonu 85'in altında olan hiç bir oyuncumu ilk 11'e dahil etmem. İlk 18'e alırım ama ilk 11'e almam.

5) Oyun istediğim gibi gitmiyorsa kaçıncı dakika olursa olsun oyuncu değişikliği yaparım.

6) İlk 30 dakikada kondisyonu 70'in altına düşen oyuncuyu mutlaka oyundan çıkartırım. İsterse Ronaldo olsun.

7) Penaltı atışlarını kanat ve forvet oyuncularıma kolay kolay kullandırmam. Genellikle stoperlere kullandırırım.

8) Genellikle oynatmayacağım ama kulübün efsanevi isimlerinden biri olan, yaşı 33 , 34'ü geçsin emektar oyunculara mutlaka kadromda yer veririm. Genellikle bu tarz oyuncuları sezonda 5 maç ancak oynatırım oynatmam ama emekli olana kadar kadromda yer alır.

9) Transferde elim boldur. Bonservisten kaçınmam ama maaş konusunda diğer oyuncuların aldığı maaşla fark olmasın diye dikkat ederim. Bazen hırs yapar istediği maaşı veririm. Buda kötü sonuçlar doğurduğu oluyor.

10) Ekibimi sil baştan mutlaka değiştiririm.

11) Kanatlı diziliş olmazsa olmazım. Kanatsız dizilişleri asla kullanmam. İllaki kanat kullanacağım.

12) Maçta direk kırmızı kart yiyen oyuncuma 2 maaş kesintisi uygularım. 1 ile kalmaz bu.

13) Genç oyuncu takıntım yoktur. Tercih ettiğim yaş aralığı 24 - 26 genellikle. Oyuncu geliştirmek hiç işim değil. Ama iş yapacak genç bir oyuncu varsa alır oynatırım.

14) "İçeri Kat Eden Oyuncu" bu rolü bende kesinlikle sevmiyorum. İçeri kat etmesini istiyorsam bunu bizzat kendim oyuncu komutlarından ayarlarım. Ama benim kanat oyuncularımdan beklentim çizgiyi kullanmaları.

15) Kanatlı dizilişleri severim. Buna yatkın en uygun diziliş 4-4-2 , 4-2-2-2 dizilişidir. Ama nedense bir türlü çift forveti tutmadım. Çok denediğim oldu ve iyi sonuçlarda verdi. Ama tek forvet bende alışkanlık olmuş. Mutlaka tek forvet oynatırım. Genellikle 4-2-3-1 vazgeçilmezim. Ama bu seride 4-1-4-1 kullandım genellikle. Üçlü orta sahada oyunculara fazlaca destek rolü veriyorum bu işe yarıyor.

16) Oyuncuları kiralık yollamayı sevmem. Ve genelde kiralık tekliflerini reddederim. Tercihim direk oyuncuyu satmaktır. Hiç tutmadığım bir oyuncuyu değerinin altında satmaktan çekinmem. Kulübün finansını başarı elde ederek kontrol etmeye çalışırım kasmam yani kendimi
    Last edited by Mamadou : 04.Eylül.2013 at 02:25

bende takım takıntısı vardır. yönetiiğim takım illa kendi liginde 5 ve daha uzun süre şampiyon olmayan takım olmalı. avrupadada başarılı olmamalı. gercek hayatta sevmediğim bi adam oldugunda özellikleri 20 20 20 20 olsada oynatmam satarım. yeni aldıgım forveti en az ilk 5 mac gol atamıyosa 90 dakika oyunda tutarım gol atması icin. oyun kurucu takıntım vardır illaki oyun kurucu olucak takımda.iki mc oynuyorsa biri savaşcı diigeri oyun kurucu olucak. standart orta saha rolü kullanmam. destek kavramını yıllardır kavrıyamadıgım için defansif oyun kurucu rolü dışında kullanmam kondisyon konusunda bende takıntılıyımdır. kondisyonu düşen adamı ne kadar iyi oynarsa çıkartırım. ve %90ının altında kondisyonu olan adamı ilk 11e almam. oyunu hep clasic 2d oynarım tekrar izlemem. nedense taktiği hep akıcı yaparım sanırım onlarıda çözemedigim icin oyunu laptopta oynamam illlaa masaüstü olcak. ev kalabalıksa büyük mac oynamam. büyük mac oynucaksam yalnız olmalıyım ve gece olmalı. transfer sezonu bitmeden yatmam. sabaha kadar beklediğimi ugrastıgımı bilirim. her büyük mac öncesi oyunu kaydederim. cok nadir tekrar baştan oynadıgım olur ama nedense kendimi güvende ve rahat hissettiriyo aldıgım takımın ezili rakibi olmasına dikkat ederim alcagım oyuncu illlaki 3,5 yıldızın üstünde olmalı. 3 yıldız yada 2,5 yıldızlı oyuncudan ne kadar verim alırsam alayım hep keserim oynatmam.
    bide dipnot: belkide bu takıntılar yüzünden başarı gelmiyor bazen. hepimiz başarı yakalamışızdır ancak başarısızlıklarda bu yüzdendir belkide. gercek hayattada böyle tabular var işte bu tabuları yıkmak lazım örnegin bi tshirt alcaksın yok illa polo yaka olcak. bi kız begencen hep takıntın olan yere dikkat edersin ilk yok sacı su renk olcak yok gamzesi olcak. senin bildiğin yol illaki sana daha kolay gelir daha kısa gelir. yemek yemege gidersin siparişin bellidir fm dede aynı sekilde fm 2012de şampiyonlar ligini kazandıgın bi taktigin varsa hemen ilk takımda onu denersin onu monte etmeye calışırsın hic düşünmessin kadro ona uygunmu diye adam AMR oyuncusudur hic MR oynamamştr ama sen 4 4 2 ugruna onu vasıfsız bi MR yaparsın yani takıntılar aslında sadece fm de degil. hayatında her saniyesinde var ve bu takıntılar yüzünden insanlar mutsuz foklarda yalnız

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

gfblugano35

Destek rolü oyuncunun oyunu iki yönlü oynaması demek. Yani şahsen ben öyle diye biliyorum. Buda maç içerisinde oyuncunun daha erken yorulmasına sebep olur. Genellikle destek rolü orta saha, kanat ve geriye dönük forvet oyuncularında kullanılıyor. Kullanan öyle kullanıyor Şahsen ben kendim orta saha oyuncularında sık kullanırım.

acıklamışken bide katı ve akıcıyı acıkla cok makbüle gecer kardeşim

Mesaj Yetkileri