17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
23. Hafta
24. Hafta
25. Hafta
26. Hafta
Taktik olarak bir sıkıntımız yok fakat çok dengesiz bir takımız. 3-4 Maçta bir kırmızı kart görüyoruz yani olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi kırmızı kart olmuş durumda. Bu sene sonrası takımdan ayrılacak kişiler belirlendi. Sezon sonu bunların isimlerinide yazıp satış listesine koyucam ve onlardan gelen paralar doğruntusunda transfer yapacağız.
Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Birinci Ayak
Avrupa Ligi 1. Eleme Turu İkinci Ayak
Avrupa Ligi 2. Eleme Turu Birinci Ayak
Avrupa Ligi 2. Eleme Turu İkinci Ayak
Kolay rakiplerimiz karşısında iyi skorlar aldık demeyi isterdim fakat Frankurt maçı buna gölge düşürdü. İlk maçta 3 gibi ciddi bir gol yiyince haliyle kara kara düşündüm fakat elensek bile yenmemiz lazımdı sırf bu yüzden 2. maçta hucuma dönük bir oynadık ve farklı bi şekilde kazandık. Mutluyuz ve gururluyuz
İtalya Kupası Çeyrek Final
İtalya Kupası Yarı Final Birinci Ayak
İtalya Kupası Yarı Final İkinci Ayak
Juventus karşısında nedense şansım tutmuyor. Oynayan taraf bendim fakat 4 gol bulamadık fakat yinede yenerek elendik artık seneye telafi etmeye çalışacağız!
Transfer Geçmişi
Sattığım oyuncu nedense verim alamadığım oyuncular oldu sadece 1 kişi hariç oda Kaka! Kaka tam açıldı derken Manchester City'i istedi ve verdiği para iyiydi. Bizde külübün menfaati için hemde yaşı ilerlediği ve sakatlıkları arttığı için bu fiyati kabul ettik ve sattık. Robinho ve Pazzini ise tam bi fiyasko oldu. Oynattım fakat hiçbir şekilde verim alamadığım oyunculardı bende iyi fiyat karşılığı ikisinide takımdan bağını koparttım. İnşallah onların parasıyla yeni kişiler katılacak aramıza