Sayfa 425 / 578 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
12,721 ile 12,750 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Adamsin erman...

Erman :"Hayırlısı, vardır hocanın bi bildiği.Ben memnunum Taraftarı olduğum kulüpde oynamaktan

3 alt yapi oyuncusuda bahane zaten yani bahane derken eray,emre,semih 3 u yetiyordu zaten aydina vs gerek yoktu sen 2-3 ay calisma klupten fazla para iste diye klubu terk et ama hata sendede degil seni takima alan terimde kimse kusura bakmasin hoca geçen yildan beri kadro konusunda hic adaletli degil...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen Erman'ın dediği gibi ''vardı hocanın bildiği''.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece meraktan soruyorum,

Ligimizde en çok Galatasaray'ın vergi borcu olduğu halde Maliye bakanlığı "Vergi Yüzsüzleri Listesi"ne neden Galatasaray'ı yazmıyor? Nasıl oluyorda her defasında ödemedikleri halde affediliyorlar?

Galatasaray teknik iflası vermişti, ilk sermaye artırımı ile borsa manipule edip gizlenildi bu. Ünal Aysal bile itiraf etti bunu. "O bün 1 kişi bile bizi mahkemeye verseydi teknik iflas resmen gerçekleşmişti" dedi. Bunu Aziz Yıldırım dese 50 sene konuşulurdu. Ünal Aysal olunca basın nasıl oluyorda hiç yazmıyor?

Gs yine affedilmiş, KAP'a bildirilen uzlaşma anlaşması var. Ben tüm bunları merak ediyorum birisi bana mantıklı bir açıklama yapabilirmi?

Aklıma iyice kötü kötü şeyler geliyor benim. Hani Fatih Terim güya milli takımdan para almıyor ya, kim bilir ne pazarlıklar yapılmıştır. "Tamam milli takımıda çalıştırsın sizde bizim borçları görmeyin" gibisinden. Yok başbakan rica etmiş Ünal başkanı aramış hemde bedava çalıştıracakmış olacak iş değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi bakalım başlasın uzun tartışmalar...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hadi bakalım başlasın uzun tartışmalar...
    Yok yahu ben cidden merak ettiğimden sordum amacım tartışmak değil. Lütfen birisi bana mantıklı bir açıklama yapsın ki anlayayım.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sadece meraktan soruyorum,

Ligimizde en çok Galatasaray'ın vergi borcu olduğu halde Maliye bakanlığı "Vergi Yüzsüzleri Listesi"ne neden Galatasaray'ı yazmıyor? Nasıl oluyorda her defasında ödemedikleri halde affediliyorlar?

Galatasaray teknik iflası vermişti, ilk sermaye artırımı ile borsa manipule edip gizlenildi bu. Ünal Aysal bile itiraf etti bunu. "O bün 1 kişi bile bizi mahkemeye verseydi teknik iflas resmen gerçekleşmişti" dedi. Bunu Aziz Yıldırım dese 50 sene konuşulurdu. Ünal Aysal olunca basın nasıl oluyorda hiç yazmıyor?

Gs yine affedilmiş, KAP'a bildirilen uzlaşma anlaşması var. Ben tüm bunları merak ediyorum birisi bana mantıklı bir açıklama yapabilirmi?

Aklıma iyice kötü kötü şeyler geliyor benim. Hani Fatih Terim güya milli takımdan para almıyor ya, kim bilir ne pazarlıklar yapılmıştır. "Tamam milli takımıda çalıştırsın sizde bizim borçları görmeyin" gibisinden. Yok başbakan rica etmiş Ünal başkanı aramış hemde bedava çalıştıracakmış olacak iş değil.
    Cevaplıyorum açıkcası bilmiyorum ilgilenmiyorum da. Futbol ile ilgileniyorum genelde.
    Ben de meraktan soruyorum, bu GS olmasaydı herhangi bir firma olsaydı yine işin peşinde böyle koşar mıydınız?
    Ayrıca diger klüplerin de vergi affına uğramadıgından (geçmişte ve şu an) emin misiniz?
    Ayrıca ben de ticaret yapan biri olarak söyleyeyim o vergi borçları GS AS gibi bir şirkete inan hiç bir zarar vermez. Yani sanma ki GS vergi ödemediği için böyle büyük butcelere sahip. Bu ulkede tüm klüplerin böyle durumları oldu oluyor da. Önemli olan UEFA kriterleri.
    Sana sorum da şu eger burada vergide usulsuzluk varsa UEFA bizi neden men etmiyor.
    Bildigin üzere vergisini kurusu kurusuna ödediğini sandıgımız diger guzide klüplerimiz UEFA finansal fair play kapsamında turnuvalarda men edilmişlerdi geçmişte.
    Ayrıca vergi borcu affı öyle hadi affedelim o zaman Terim milli takıma geçsin şeklinde olmuyor.
    Resmi olarak belgeliyorsun bağış yapıyorsun ihracat yapıyorsun ya da herhangi başka bir şey.
    Devlet sence parasını yedirir mi? Hele bu dönem hükümeti. Devlet milli takım başarısı için vergiden feragat eder mi sanıyorsun?

Bu ulkede tüm klüplere zamanında yapılmış fedakarlık GS'a yapılınca nedense herkeste bir rahatsızlık oluyor. Ki bu fedakarlık hep resmi belgeli öyle olmasa zaten BJK FB hiç durur mu İsvicre'ye bile taşırlar durumu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok yahu ben cidden merak ettiğimden sordum amacım tartışmak değil. Lütfen birisi bana mantıklı bir açıklama yapsın ki anlayayım.
    Abi önce şunu söyliyim ülkede 4 büyüklerden vergisi affedilmeyen yok. Zaten bu kulüpler yıllardır devlete borcu taktıkça takıyor. Sırf kulüplerde değil bu işi yapanlar Türkiye'deki büyük holdinglerin çoğu doğru düzgün vergi vermiyor. Verecekleri verginin %1'ine okul yapıp sağlık ocağı yapıp hem göz boyuyorlar hemde vergiden muaf oluyorlar. Bizde devletin borusu garibana ötüyor bir tek. Şu sorduklarının tek açıklaması "BURASI TÜRKİYE"dir. Bu işin Galatasaray'la falan alakası yok, devlet politikası bu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@davidvilla

Sakin

Ben sadece merak ettim ve sordum o kadar. Mesela TS'nin vergi borcu çok var 708. vergi yüzsüzü olmuşlar listede. BJK'nin Vergi borcu yok diye biliyorum ancak bankalara bir hayli var. Ki bankalara neredeyse bütün takımların var. Fenerbahçe'nin de ne kadar vergi borcu ödediği söylenmişti. Onlarında yok. Ama sizinki aleni bir şekilde var. Bende bunu anlamıyorum işte.

GS Fatih Terim'i asgari ücretle, futbolcuları ise düşük bonservisler ile gösteriyor ve buna rağmen zarar gösteriyor kulübü vergi ödemesin diye. Bunları biliyorsunuz değilmi?
    FM Gazetesi

@davidvilla

Sakin

Ben sadece merak ettim ve sordum o kadar. Mesela TS'nin vergi borcu çok var 708. vergi yüzsüzü olmuşlar listede. BJK'nin Vergi borcu yok diye biliyorum ancak bankalara bir hayli var. Ki bankalara neredeyse bütün takımların var. Fenerbahçe'nin de ne kadar vergi borcu ödediği söylenmişti. Onlarında yok. Ama sizinki aleni bir şekilde var. Bende bunu anlamıyorum işte.

GS Fatih Terim'i asgari ücretle, futbolcuları ise düşük bonservisler ile gösteriyor ve buna rağmen zarar gösteriyor kulübü vergi ödemesin diye. Bunları biliyorsunuz değilmi?
    Hepimizin çalıştığı firmalar maaşlarımızı asgariden gösteriyor hangimiz firmamızı mahkemeye verebiliyoruz?
    Aynısını FB BJK yapsa itiraz eden çıkacak mı? Yapmadıklarından emin misin?
    Yukarıda arkadaş söylemiş bu ülkenin gerçekleri bunlar sadece GS'a özel değil.
    TS'nin yanaşma başkanı olmasına ragmen o listede olması, Melih gokcek'in firmasının o listede olması gibi durumlar da var tersi olarak.
    Ayrıca Avrupa'da başarı getiren bu ülkenin doğal olarak reklamını yapan büyük bir klüpten bahsediyoruz. O vergiler ödenmiyorsa bile kat kat fazlasını kazanıyor bü ülke GS sayesinde.
    10 yıldır Gs kötü durumda herhangi bir yardım gördün mü bu süreç içinde? Kendi kendini kurtardı Avrupada başarı yakaladı şimdi de biraz meyvelerini topluyor olması neden bu kadar dokunuyor size.
    Senin klübün biraz başarılı oldugu zaman Gs'dan cok daha büyük ayrıcalıklar isteyecektir eminim.
    Devletin gözünde bu klüplerin bir farkı yok. Her Gs başarılı oldugu dönemde pislik atmayı bırakın artık. Sen sanıyor musun ki sizin başkanınız yanaşmalık yapmıyor? Herkes yapıyor. Aziz Yıldırım da zamanında çok yaptı. Bizim stadın yapımında her türlü lafı söyleyenler kendi stadlarının projelerindeki usulsuzlukleri hemen ort bas ediyorlar.Adnan Polat, zamanında güzel yanaşmalık yapsaydı şimdi Mecidikoyde olurduk. Dünyadaki stad yapımında seçilen arazi kriterlerinin hiçbirine uymayan bir arazide devletin stad yaptıgı Beşiktaş'a fedakarca davranılmadıgını mı sanıyorsun. Çarşı'nın devlet katında adının kötü çıkması Beşiktaş'ın devlet tarafından karalanacagını da göstermez. Asy arazisinin ne sucu vardı da ta seyrantepeye tasındık? Siz nasıl İstanbul'un en güzel yerine stad yaptırma iznini alabiliyorsunuz?
    Demem o ki kısacası her dönem bu klüplere zaten ayrıcalıklar yapılıyor. Gs'a özel değil.
    Ayrıca sende özel olarak bir GS alerjisi var. Bu konuda biraz ön yargılı davranmayı bırakırsan gerçekleri daha rahat görebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@davidvilla

Yok yahu ne alerjisi Bence sen bana karşı biraz ön yargılı yorumlar yapıyorsun. Ben en başta da dedim, sadece meraktan soruyorum diye. Birisi mantıklı bir açıklama yapsın ki anlayayım dedim. Ama sen tartışır gibi konuşuyorsun. Her neyse... Ben istediğim cevapları yine alamadım. Yine soru işaretleri devam ediyor kafamda. Varsın sen beni alerjili olarak gör sıkıntı değil.
    FM Gazetesi

@Ralf
    Kardeşim açıkcası sana karşı yargılı olma hakkım var cunku hangi başlıkta konu ne olursa olsun GS'a bir iki giydiriyorsun.

Valla cevaplar bu ülkenin gerçeklerini görebilmekten geçiyor. Kısacası bu ülkede fedakarlık yapılan tek futbol klübü GS değil. GS en azından bu fedakarlıkların karşılığını bu ülkeye de geri kazandırıyor.
    Senin kafanda soru işaretleri var ise benim de kafamda yukarıda sorduklarım var. Hepimizin kafasında bu soru işaretleri var o zaman. İş hak hukuk adaletse herkese karşı adaletsizlik var, kaos ortamında insanlar da iyi kötü kendi adaletlerini saglıyorlar. Fb'ye bir konuda fedakarlık yapılıyorsa Gs'a baska bir konuda yapılıyor BJk'a başka bir konuda..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Büyük paralarla futbolcular oynar ama en az vergiyi onlar verir. Bir de üstüne vergi affı çıkarıyorlar. 73 milyonluk borç 3 milyona iniyor, pes doğrusu. Al sana Drogba ve sneijderin masrafları işte. Haksız rekabet.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

butun kluplerin vergi borçu 0 da galatasarayin ki kaldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Büyük paralarla futbolcular oynar ama en az vergiyi onlar verir. Bir de üstüne vergi affı çıkarıyorlar. 73 milyonluk borç 3 milyona iniyor, pes doğrusu. Al sana Drogba ve sneijderin masrafları işte. Haksız rekabet.
    Ahh ahh birde haksız rekabet demezler mi ? Neden Avrupa'ya gidemediğinizi söylesene bana ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En azından diğer kulüplerin borç olarak kalıyor, silinmiyor. Hükümetle içli dışlı olmanın meyvelerini yiyor Aysal.
    Last edited by Kaka Leite : 04.Eylül.2013 at 19:25 Reason: Fikir belirtin ama kanıt yoksa suçlama yapmayın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysalin bu hukumeti sevmedigini daha dogrusu tayip ile aralarinin kotu oldugunu tum dunya biliyor =)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu şike sürecinden sonra ne olduysa Bjk ve FB'li arkadaşlar sürekli her konuda Galatasaray'ın üstüne gelmeye başladı.Sürekli her konuda ağız birliği yapıyolar hadi bakalım hayırlısı olsun.

Nesil
    2007

20 Milyon Galatasaraylı oy veriyor demişse ne olmuş onu çözemiyorum ben? Ünal Aysal öyle dedi diye tüm Galatasaraylılar AKP'ye mi oy veriyor veya verecek? Sizinkiler demiyor; hiçbir Fenerabahçe taraftarı oy vermiyor mu? Adamın siyasi görüşünden bize ne? İşini yapıyor mu yapıyor; benim için gerisi önemli değil.

Aziz Yıldırım gibi yok konuşursam böyle olur, yok onlar böyle yapmış, yok şunlar şeytan falan demek yerine delillendirip dava açıp kazanın biz de inanalım. Sizin gibi kulübümüzün koşulsuz şartsız sütten çıkmış ak kaşık olduğuna inanacak değiliz; suçlu bulunursak suçluyuzdur. Yoksa şu 6546444 milyon vergi kaçırmış demekle olsaydı ooo. Kanunlar çerçevesinde işimizi yoluna koyuyorsak benim için problem yok. Ha değil diyorsanız dediğim gibi dava açın biz de inanalım. Zamanında SPK gelir arttırımına da vıdı vıdı edilmişti sonuç olarak haklı bulunduk sanırım(çok da takip edemedim ama bir şey çıkmadı). Bu da böyle bir şey sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bütün Fenerbahçeliler adına konuşmayın arkadaşlar Fenerbahçeliyim; şu anda iktidar ile zıt görüşlere sahip bir büyük kulüp başkanı göremiyorum. Hepsi yancı, hiçbiri masum değil. Galatasaray'ı suçlu göstererek hâlâ Aziz Yıldırım'ı aklamaya çalışanların olduğunu görmek ise gerçekten içler acısı.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bu şike sürecinden sonra ne olduysa Bjk ve FB'li arkadaşlar sürekli her konuda Galatasaray'ın üstüne gelmeye başladı.Sürekli her konuda ağız birliği yapıyolar hadi bakalım hayırlısı olsun.
    FBJK.

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen'in Başbakanla can ciğer olduğu yerde Ünal Aysal'ın bire bir görüşmesi var mı acaba ? Kendisinin başbakandan stadın devri için randevu talep ettiği ve alamadığı haberleri çıkmıştı. Aynı başbakan Sow'u falan ağırlayacak vakit bulabiliyor ama.

Evrakta sahtecilik var, şike var, önce pisliğinizi temizleseniz veya buna niyetiniz olduğunu göstersiniz keşke.. Bu muhabbet kesin twitter üzerinden başlamıştır, bir ara da vergi affı muhabbeti yapılıyordu maliye bakanı öyle bir şey yok demişti.. Neyse siz La Fontaine'den masallara devam edin, ne desek boş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

konuyu dagitalim ayrilda gel hakan çalhanoglu

http://amkspor.com/2013/09/04/galatasarayliyim.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AB mevzusunda sanırım Aysal ve ekibi muradına erecek.Fatih hoca içinde net konuşmuş.

Milli takımın önümüzdeki 4 maçı için Terim'e anlayış gösterdiklerini vurgulayan başkan Aysal Ntvspor'a yaptığı açıklamada, "Kendisiyle yola devam etmek istiyoruz. Ancak sezon sonunda hem Galatasaray'ı hem de milli takımı çalıştırma durumu bizim için söz konusu olamaz" diye konuştu.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, savunmaya yerli oyuncu takviyesi yapabileceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan yabancı kontenjanı hakkında daha önce mahkemeye başvurduklarını hatırlatan başkan Ünal Aysal, "Adli tatil sona erdi. Aldığımız bilgiler mahkeminin AB Bakanlığı’ndan bir belge beklediği yönünde. Bu belge ellerine ulaşırsa yabancı sınırlaması konusunda olumlu bir karar çıkabileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    FBJK.

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen'in Başbakanla can ciğer olduğu yerde Ünal Aysal'ın bire bir görüşmesi var mı acaba ? Kendisinin başbakandan stadın devri için randevu talep ettiği ve alamadığı haberleri çıkmıştı. Aynı başbakan Sow'u falan ağırlayacak vakit bulabiliyor ama.

Evrakta sahtecilik var, şike var, önce pisliğinizi temizleseniz veya buna niyetiniz olduğunu göstersiniz keşke.. Bu muhabbet kesin twitter üzerinden başlamıştır, bir ara da vergi affı muhabbeti yapılıyordu maliye bakanı öyle bir şey yok demişti.. Neyse siz La Fontaine'den masallara devam edin, ne desek boş.
    FBJK yazarak ayar verdiğini mi sanıyorsun ? Zamanında senin takımının taraftarı da Beşiktaş'ı kardeş takım olarak gösteriyordu Oyunculara parasını ödeyemediğiniz Özhan Canaydın dönemi falan biliyorsundur yaşın gereği sen muhakkak. Geçeceksin bunları üç büyükler içerisinde her takımın taraftarı rakibinden haz etmez. Son iki sezon Fenerbahçe ille olan ilişkiler şike olaylarından ötürü değil, Seba döneminden kalma. Seba döneminde de bu iki takım birbirine karşı gayet saygılı rakiplerdi. O zamanki nesil böyle diyor. Biz Yıldırım Demirören döneminde her takıma karşı antipatik olarak gözüktük. Hiç alakasız bir şekilde Bursa bizi o adamın sayesinde düşman kulüp olarak ilan etti. Demirören'in söylemleri yüzünden Fenerbahçe taraftarının Bursa taraftarından farkı yoktu. Ama Fikret Orman göreve başlayalı 1.5 yıl olmadı rakip takım taraftarlarının Beşiktaş'a karşı bakışı değişti. Bursa ile olan durumu düzeltmek için bile o kadar çabaladı.

Ayrıca şahsen ben takımımın şike yapmadığına eminim. UEFA, CAS, TFF, Yargıtay, Mahkeme ne karar verirse versin ben o final maçında şike olmadığına eminim. Eğer olay transfer ise aynısını Galatasaray Necati transferinde tekrarladı. Ama bir şey olmadı. Bu ülkede sahada hakkıyla kazanamayıp, medya gücünü kullanarak, lobi yapıp karanlık yollara başvurup başarı elde takımları da biliyoruz. Bu yorumum tek bir kişiye yada sadece bu forumda yazılanlara cevap olsun diye değil ama çocukça şikeci diye bastıra bastıra yazanlara nerede yazılmış olursa olsun içimden en ağır küfürleri kendilerine basıyorum. Önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin. Herkes biraz saygılı olmasını öğrensin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mamadou ; Transfer konulari hakkinda bilgin yok diye dusunuyorum Necati Transfer Doneminin içinde alindi her hangi bir etik disi kural yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ertesi gün Bakırköy ile maçınız mı vardı ? Söyletmeyin işte.

Şike konusunda saçma sapan yorum yazanlar var forumda. O kadar kolay değil, bu tarz mesajlara karşı yaptırım uygulanmazsa şahsen yazacağım cevaplar tartışma çıkartır. Alacağım ceza hiç umurumda bile olmaz. Görevli arkadaşlar bu işin icabına baksın bu böyle olmaz.

Burası taraftar forumu değil.. Birazcık edebinizle yazın be.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz edebimizle yaziyoruz zaten , ortaligi karistiran modlar var sonrada cevap vermeyip kaciyorlar , transfere gelirsek kiminle mac yaptigimizin onemli yok transfer donemi icinde aldik oldu ve bitti bu kadar basit.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz edebimizle yaziyoruz zaten , ortaligi karistiran modlar var sonrada cevap vermeyip kaciyorlar , transfere gelirsek kiminle mac yaptigimizin onemli yok transfer donemi icinde aldik oldu ve bitti bu kadar basit.
    Sana basit gelen bir şeyi eğer rakibin yapsaydı senin için hiç basit olmazdı. hatta direk rakibini karalamak için sebebin olurdu. Ayrıca mesajları okudum ama önceki konularda şike ile ilgili yazılan mesajlara da göz at. Asıl tartışma çıkartan kimlermiş bilirsin. Gerçi hep aynı kişiler. Tahrik etmekten başka hiç bir şey yapmayan, kendi görüşlerini bile doğru düzgün yazamayan adamlar. Bura herkese açık bir forum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Ertesi gün Bakırköy ile maçınız mı vardı ? Söyletmeyin işte.

Şike konusunda saçma sapan yorum yazanlar var forumda. O kadar kolay değil, bu tarz mesajlara karşı yaptırım uygulanmazsa şahsen yazacağım cevaplar tartışma çıkartır. Alacağım ceza hiç umurumda bile olmaz. Görevli arkadaşlar bu işin icabına baksın bu böyle olmaz.

Burası taraftar forumu değil.. Birazcık edebinizle yazın be.
    E güzel kardeşim, o Necati geldikten sonra takımda banko oynadı. Yazıyorsan bunu da yaz. O zaman transfer dönemi içinde maç yapılmasın. İhtiyacımız olan bölgeye banko oynayacak oyuncunun takımıyla transfer dönemi içinde maçımız varsa bu bizim hatamız mı? Alıp da oynatmamış olsak haklısın diyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arifim o mod benmiyim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@Mamadou

Ayar yok, tespit var. Genellemeler beni bağlamaz, ben kendi fikrimi yazıyorum. Son dönemdeki durumun benim için özetini yazdım 4 harf ile.

Şike yapana şikeci deniliyor, tescillendiği zaman da bunu yazma hakkı doğuyor haliyle.

Mesaj Yetkileri