Bak bu daha güzel
Sağolasın dostum, ligi fazlasıyla domine ettik. Birşeyler yapıp rekabeti arttırmayı düşünüyorum da nasıl bişey olacağına karar veremedim henüz
ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL İLK KARŞILAŞMASI
Arsenal 3 - 3 Galatasaray
İlk yarı öyle bir oyun oldu ki, ne topu tutabildik ayağımızda ne şut atabildik Arsenal kalesine. Resmen tek kale maç oynadı Arsenal.. Geldikçe geldi, bol bol şut attı.. Serdar Aziz'in yaptığı 2 büyük hata 2 gole sebep oldu, 2.golden sonra 3.golü bulmaları daha da kolaylaştı Arsenal'in..
Ancak devre arasında öyle bir konuşma gerçekleşti ki soyunma odasında.. Malzemecisinden futbolcusuna kadar herkesin gözleri ışıl ışıl parlıyordu. Bu maç bu şekilde kaybedilemezdi. Biz Galatasaraydık, kaybedemezdik asla böyle ağır bir skorla... İkinci yarıya üç oyuncu değişikliği ile başladı Galatasaray. Yüklendikçe yüklendi. Beklerini daha da ileri taşıdı,stoperlerini çekti öne. Savunmada Munoz ve Semih, hücum gücünde Halilovic'ten mahrumdu Galatasaray bu maçta sakatlıklarından dolayı. Ancak; o formayı taşıyan herkes öyle bir mücadele örneği gösterdiler ki, ikinci yarı 45 dakika değil 50 dakika olsa, Galatasaray bu maçı 4-3'e getiren golü mutlaka bulurdu.
Deplasmanda alınan 3-3'lük beraberlik çok büyük bir avantaj oldu bizim için. Finale doğru gidiyoruz emin adımlarla.. Haydi Aslanlar, yine alalım şu kupayı !
![]()