-
-
Forvet transferi listemde olan oyuncu ; Gomez - Benteke - Berbatov - Jelavic
Öncelikle süreç hakkında biraz bilgi vermek istiyorum, Gomez için Fiorentina ile sıkı bir pazarlığa oturduk. Çok istedim Gomez'e formayı giydirmeyi hatta bir ara 35 Milyon nakit'e kadar çıktım ancak Fiorentina 67 Milyon da diretince süreç çıkmaza girdi..
Benteke ise 39 Milyon ile kapı açıldı ancak ve ancak 37'e düşürebildik. Benteke hakkında çok fazla bilgim olmadığı için 37 Milyonluk bir kumar oynamadım..
Jelavic çok istediğim bir oyuncuydu, kulübü ile her konuda anlaştık ancak kendisinin temsilcisi durmadan sorun çıkardı.
Çok para göz bir temsilcisi olduğundan şartlarda sorunlar çıktı ve anlaşmayı bozdu.
Berbatov ile de Gomez sürecinde sürekli temas halinde idik. Berbatov'un kulübü Fulham süreçte bize zorluk çıkarmadı ve 15 Milyon'a tatlı tatlı oyuncuyu bize vermeyi kabul etti.
10 Milyonu 48 ay ve 5 Milyon peşin olmak üzere renklerimize bağladık Berbatov'u.
Belki beğenmeyenler olabilir ancak şunu söylemeliyim ki Avrupada yararlanacağımız bir forvet bulmak -devre arası için- çok zor.
Eldekileri iyi değerlendirdik, Gomez de aklım kalmadı da değil ancak yapacak bir şey yok.
Berbatov da sevdiğim bir oyuncudur, özellikleri de bana çok uygun geldiğinden oyuncuyu Milan kulübüne kazandırdık..

Blanco takip ettiğim bir oyuncu idi, Avrupada özellikle Barcelona maçlarında çok büyük işler yaptığından dolayı dikkatimi çekti.
Kendisi yedek için çok ideal, sonradan girip skora etki edecek türden bir oyuncu. Zaman zaman kanatta ve ofansif orta saha olarak kullanacağım kendisini.

Honda transferinden haberim yoktu, sonradan geldiğini hatırladım.
Honda'nın gelmesi iyi oldu, orta sahada çok sık sakatlık olduğundan Honda gibi üst düzey oyunculara ihtiyacımız var..

Sezon başı istediğimiz ancak Udinese klübünün satmaya yanaşmadığı Natale'yi 900 bin'e renklerimize bağladık.
Natale çok özel bir oyuncu ve benim kadromda zaman zaman düşünebileceğim bir yıldız.
Natale'nin gelmesi beni çok mutlu etti çünkü tıpkı Gomez gibi o da almak istediğim bir oyuncu idi.
Transferlerimiz henüz bitmedi.. 
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
-
Mesaj Yetkileri