fatih terime laf sokulcak ya ondan beyler.
fatih terime laf sokulcak ya ondan beyler.
Ahahaahben bir an devre arasında transfer dönemindeyiz diye düşündüm
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şu kadroyu Romanya'ya, Macaristan'a çıkartacak kadar yürekli olabilseydi keşke Avcı. 4-4-2'dir umarım, Umut'u sağa atıp 4-5-1 oynatmaz herhalde Terim.
Böyle bir diziliş bekliyorum:
Volkan
GG - Ömer - Semih - Caner
M.Topal
G.Töre - Nuri - Arda
Burak - Umut
Bence kimse itiraz etmesin kadroya formda olan bütün oyuncular kadroda neredeyse bir milli takımda olması gereken gibi.Ama Volkan yerine Mert ya da Tolga bekliyordum.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fatih Terim varken fazla takılmıyorum kimi aldığına. Nuri kalitesiyle her zaman seçildiğinde fazla laf edilebilecek bir oyuncu değil. Ancak yinede bir türlü yıllardır beklediğimiz O Nuri'nin milli takım patlamasını göremedik. Bu oyuncunun formuylada alakalı değil. Almanya'da yılın oyuncusu seçilip Madrid'e gittiğinde de aynı kötü oynuyordu Milli takımda. Bence yanındaki oyuncuların kalitesizliğinden de olabilir.
Terim'e laf falan sokulmuyor, en azından kendi adıma söyleyeyim bunu geldiğinde de çok sevindiğimi söylemiştim.
Nuri'yi bir tek Terim değil herkes alıyor milli takıma, Terim takım seçimiyle zaten büyük iş yaptı. Çok iyi isimleri seçerek bir tek Mert de olamaz mıydı diyorum o kadar..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milli takım ne kadar formsuz olursa olsun Andorra'ya takılacak kadar rezil bir takıma sahip değiliz.4 gün sonra Romanya ile oynayacağız birazı da oraya kalsın diye düşünülmüş galiba.Hatta ilk yarıda 2-0 3-0 gelirse Arda Burak falan da çıkar.İyi kadro.Hoş bu maç 23 kişiden en kötü 11 bile seçilecek olsa Andorra yenilmeli ya neyse.
Benim içimde sıkıntı var hani Terim'in GS'li olmasıyla alakalı bir durum değil adamı sevmiyorum nedense ama alırız yinede ona inancım var.
umutu forvete koydugu icin sasırdım aslında ancak baska alternatif yok ki:S
nuri yerine selcuk inan oynasa keske..
Selçuk hastamıymış sakatmıymış neymiş ondan yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maç başladı.
Romanya golü atmış.
umut konusunda hala şüpheliyim bence umut yerinede alper oynayabilirdi nuri bu sene iyi bence gayet güzel oynuyor
saçma olcak ama 4-4-2 oynuyorsak forvetlerinden biri top tutucak ne umut ne burak bu gorevi yapamaz necati ates sartti bence..
15' Gökhan Töre az farkla dışarı.
21' Burak Yılmaz karşı karşıya kaçırdı.
Ah be o nasıl kaçar Burak![]()
o kacarmi be kral
Napıoz la biz
nuri ve umut un yerine oguzhan ve alperi alsa takım şaha kalkar bence.
nuri nie böyle anlamıs degilim ya..
24' Arda içeri girdi ama pasını savunma kornere çıkardı.
26' Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu kalecide kaldı.
Diğer rakipler Andorra'ya ilk 25 dakika 2-3 tane sallıyor biz neden böyleyiz bu arada Burak kaçırdı
arda gibi bir adam daha sart..
Yiyorduk la![]()
30' Az kalsın yiyorduk golü aut.
Nuri'den iyi yarlanan tek kişi var oda Kloop.![]()
33' Türkiye 0-0 Andorra
umut atti 1-0
35' Gol Umut Bulut 1-0 Asist;Gökhan Töre