-
Bende bu hükümet ile bırak olimpiyat oyunlarını mahalle maçlarının bile alınmasını istemiyorum. Milyarlarca euro para harcanacak. Yine bir sürü ihalelerde karışıklıklar çıkacak. Birilerinin cepleri dolacak. Nede olsa olimpiyatlara para harcanıyor kim ne diyebilir. Kaç sene önce olimpiyat oyunlarını düzenleyen ülkeler altından kalkamadı. Yunistandaki krizin sebeplerinden birisi 2004 Atinaydı.
Buda Yılmaz Özdil'in konuyla ilgili yazısı:
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24662496.asp
Olimpiyat oyunlarını Madrid kazanır gibi geliyor bana. Çünkü %80 hazır bir şehirleri var. Sen İstanbul'u 5-6 senede nasıl adam edeceksin? 15 milyona yaklaşıyor nüfusu, birde olimpiyatlar için bir çok sporcu ekip görevli ve seyirci gelecek. Bu sayı katlanacak. Trafiği bir dert ulaşımı bir dert. Alt yapı yok. Stad, tesis yapmak önemli değil. İlk önce şehir önemli. Maalesef İstanbul Tokyo'dan da Madrid'den de bu konuda çook geride.
Suriye ile Mısır politikası, Gezi olaylarındaki tutum, U-20'deki ilgisiz halk ve Akdeniz oyunlarındaki kırdığımız rekor dopingli sporcu sayısı ile Olimpiyatların en büyük adayı biziz... Kimse kusura bakmasın yani durum budur.
Zaten kazanamazsak bahane hazır. Gezi Parkı'ndaki çapulcular olimpiyatları almamızı engellediler.
Mesaj Yetkileri