Sayfa 1055 / 1204 İlkİlk ... 555559551005104510531054105510561057106511051155 ... SonSon
31,621 ile 31,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırım Yekta ve Erman kalıyor takımda.Rıza Çalımbay,Yekta'nın gelmesi zor demiş.Antalya'da bizden Emrah karşılığı Erman ve Yekta+2 milyon euro istemiş.Reddedilmiş.Millet uçmuş iyice.
    Şu AB mevzusunda ısrarımızı fazla iyi niyetli bulmuştum.Ancak şimdi keşke gelse diyorum.Böyle kıl tüy adamlarla uğraşmayız.Aysal son açıklamasında AB kuralından umutluydu.Bakalım neler olacak.

Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, savunmaya yerli oyuncu takviyesi yapabileceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan yabancı kontenjanı hakkında daha önce mahkemeye başvurduklarını hatırlatan başkan Ünal Aysal, "Adli tatil sona erdi. Aldığımız bilgiler mahkeminin AB Bakanlığı’ndan bir belge beklediği yönünde. Bu belge ellerine ulaşırsa yabancı sınırlaması konusunda olumlu bir karar çıkabileceğine inanıyorum" ifadelerini kul
    landı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne zaman belli olcak acaba ab kurali 4 eylulde belli olcak diyorlardi ses cikmadi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün de sol bek haberi çıkmadı hiç.Transfer yaparsak,Serdar Aziz olur diye tahmin ediyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera'da kaldı muhtemelen.İyi oldu.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor.İstesede kalmaz.Avrupa maçlarında oynayacaktır.Umarım kendisini fizik olarak hazır tutuyordur.Riera gidip sol bekte Hakan tek başına kalsaydı intihar olurdu.Her ne kadar Avrupa maçlarında Riera defansif zaaf versede Hakan Balta'dan 3 gömlek üstedir.Hiç yoktan adam orta açıyor,hücuma destek veriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

'SİZİN PARANIZ DEĞERLİ'
    Galatasaray'ın Bruma transferinde izlediği politika da Portekiz'de ses getirdi. Cim-Bom'un oyuncuya talip olan Manchester City, Porto, Manchester United, Monaco, Real Madrid ve Chelsea gibi takımlardan farklı olarak, direkt kulüple temasa geçmesinin Sporting Lizbon'u etkilediği belirtildi.

Sporting Lizbon Başkanı Jose Eduardo Bettencourt'ın, sarı-kırmızılılara, "Galatasaray örnek bir duruş sergiledi. Oyuncunun aklını çelmeye çalışmadı. Bu nedenle sizin 10 milyon euronuz onların 20 milyon eurosundan değerlidir" dediği ifade edildi. Monaco'nun 16, Manchester United'ın ise 18 milyon euroluk tekliflerine karşın Sporting Lizbon Bruma'yı Galatasaray'a verdi.

Adamlar işi biliyor tabi
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erman ciddi ciddi gitti ya la

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tek kelime yaziklar olsun ermani yolluyan fatih hocaya... bu adam sirf senin icin takima geldi sende bu adami takimda gormek istedin e bu gondermek niye gerçekten simdi daha iyi anladim aydinin ve emrenin fatih hocadan torpilli oldugunu...

adam hakli sen 2 aydir essek gibi çalis kampda 2 aydir aydini yatsin ve direk cl kadrosuna alinsin oh ne guzel...

Erman Kılıç: "Fatih Terim ile görüşmem olmadı. Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmadığımı görünce gitmek istediğimi yardımcısına söyledim."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erman kendisi gitmek istemiş,şans bulamayacağını düşünerek.

Valla erman niye geldi niye gitti bisey anlamadim komik bi rakama gitmeside cabasi. Anadolu kluplerinden boyle adama talip olsak 3-4 den kapiyi acarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şu Aydın'la uğraşana kadar ver biraz para al Kerim Frei.Yedek kulübende yetenekli ve gelecek vaadeden bir Türk oyuncu otursun bari.Daha Aydın'dan ne bekliyorlar hiç anlamıyorum.İşin kötü yanı birde Kerim'i en yakın rakiplerinden birine kaptırıyorsun.Yarın öbür gün iyi oynadığı zaman ah vah çekeriz hep beraber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erman kendisi için doğru olanı yapmış.Belki bu sezon sonuna kadar kadroda kalması yararlı olabilirdi.Ancak çok fazla forma giymesi pek mümkün gözükmüyordu.
    Şimdi Yekta ve Riera mutlaka kalmalı.Fazlada daraltmamak lazım kadroyu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sen git al adamı sene başı,antremanlarında olmayan gönderdiğin Aydın Yılmaz'ı getir tekrardan ŞL Kadrosuna bildir;Erman bunu hakedecek ne yaptı,umarım başarılı olur Eskişehirsporda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Erman'ın olayı Necati gibi sanıyorum o da çok oynayamayacağı için gitmişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ogulcani almissik bursadan hayirli olsun

https://twitter.com/CglynOgulcan/sta...522752/photo/1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mevkisi nedir bu oyuncunun?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

forvet 9 numaraymis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A2'de oynar.Duruma göre geleceği şekillenir.
    Yaser Yıldız,Mehmet Batdal,Cem Sultan,Okan Derici.Aklıma geldiler.
    Sonu benzemez inşallah.
    Önceki sayfada "Burak Yılmaz" adlı Kartal'da oynayan genç stoperide aldığımız yazıyordu.
    Bakalım akibetleri ne olacak.
    Last edited by C h A o S : 06.Eylül.2013 at 19:43 Reason: ekleme

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erman : cl listesinde ismimi gormeyince moralim bozuldu ve hocanin beni dusunmedigini anladim

amk roportaj yapmis ermanla

http://amkspor.com/video/yarim-saatt...-kazandim.html

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma'nin serbest kalma maddesi Avrupa'ya pesin 35 milyon euro + % 20 sonraki satistan kar payi

dogruysa iyi valla..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oğulcan iyi oldu 44 maçta 23 gol atmış geçen yıl.Bence bu yıl Türkiye Kupası'nda Umut ile beraber şans bulur veya oyuna sonradan girer ama mutlaka hocanın deneyeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen Oğulcan transferi bize Kazım'ın bonusu oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Erman Kılıç - 200b €
    Kazım Kazım - 250b €
    Sercan Yıldırım - 150b € (üstelik kiraladık)
    Johan Elmander - 1,7m € (kiraladık ama son senesi olduğu için satıldı diyebiliriz)
    Furkan Özçal - 1000b € (kiraladık)

Çok dehşet bir transfer sezonu geçirmişiz para su gibi akıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amatör sözleşmeli futbolcularını aldık diye Bursaspor etikten bahsediyor Profesyonel sözleşme yapsaydın baboş biz mi engelledik ?

Şimdi çıkıp kimse etikten bilmem neden bahsetmesin FM'de bir çok regen'i profesyonel olmadan kendi takımına alan da sizlersiniz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Togutay Yarar (Ogulcan'in menajeri): "GS, Ogulcan icin tum resmi girisimlerde bulunmustur. Bursaspor'dan hicbir yapici cevap alamamistir."

Togutay Yarar: "Ogulcan Caglayan amator futbolcudur ve su anda hareketini engelleyecek herhangi bir durum soz konusu degildir."

Togutay Yarar: "Ogulcan Caglayan Galatasaray'in futbolcusudur."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor cephesinden çok ilginç bir açıklama geldi...

Kamuoyunun Dikkatine!

Bursaspor Kulübü yaptığı tüm transfer çalışmalarında oyuncuların ve kulüplerin değerlerine önem vermiş ve etik kurallar çerçevesinde hareket etmeye özen göstermiştir.

Altyapısındaki başarılarıyla futbol camiasının dikkatini çeken oyuncularımıza zaman zaman yapılan ve etik olmayan teklifler kulübümüzü derinden üzmektedir.

Bugün bazı basın organları ve sosyal medyada yer alan haberlerde, Galatasaray Spor Kulübü’nün amatör lisanslı oyuncumuz Oğulcan Çağlayan ile ilgili davranışının gerçekle ilgisi olmadığını düşünüyor ve bu konuda resmi bir açıklama beklediğimizi bildiriyoruz. Türk futbolunun geleceği açısından olumsuz örnek teşkil edecek bu tür yolları açmamalarını Galatasaray Spor Kulübü dahil olmak üzere tüm kulüplerimize öneriyoruz.

Saygılarımızla

Bursaspor Yönetim Kurulu
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu transferle birlikte son 5-6 yılın etik olmayan birkaç transferini etikleştirdiniz, hadi bakalım.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hay senin etik gibi. Orada millet eğlencesine oynamıyor arkadaşlar en nihayetinde futbolcuların mesleği bu iş hobisi değil. Geleceği için hangisi iyiyse oraya gider, yasal olarakta bir sıkıntı yoksa etik metik hikaye. Kaptırınca potansiyeli başlandı yine aynı olaylar yok etik falan. Ne yapmışız Oğulcan'ı kaçırıp kafasına silah dayayıp sözleşmemi imzalatmışız. Adamlara teklif yapmışız cevap bile vermemişler adamla profesyonel sözleşmede imzalamamışlar, kurallar ortada bu çocuk istediği yere gider ve gitti de daha da konuşmanın alemi yok. Nedense Galatasaray'ın her transferinde bir etik arayışına giriliyor, yeter yahu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray açıklama yaparsa, Bursaspor buna kanıt gösterip belli ki UEFA'ya başvuracak.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kanıt gösterse dahi bisey cıkmaz is galatasaray olunca herkes bakıyorum bir anda üsüsüyor ama kendi klupleri yapsa etik metik dinlemezler

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Kanıt gösterse dahi bisey cıkmaz is galatasaray olunca herkes bakıyorum bir anda üsüsüyor ama kendi klupleri yapsa etik metik dinlemezler
    Amacım polemik olsa başka bir şeyler yazardım ama amacım hiç bir zaman bu olmadı, olmaz. 18 yaş üstüne amatör lisansla transfer yapılıyor (profeyonele geçişte de bonservis yok). Amatör kalırsan 26'ya kadar katkı payı ödeniyor kulüpler tarafında sadece. Süper Lig profesyonel lisans ile oynanan profesyonel bir lig. O yüzden oynatamazsın, o ayrı mesele. Profesyonel sözleşme imzalayınca da yetiştirme bedeli ödemen gerekli.

18 yaş altında amatör lisanslı oyuncuda transfer için kulüp ve veli muvafakatı zorunlu. Talimatnamede bu yazıyor. Galatasaray açıklama yaparsa bu delil olur. Sözleşmeli futbolcunun ayartılması ile ilgili FIFA talimatnamesini hatırlatmaya gerek yok. Etik meselesi değil mesele. Konu yasal merciiye taşındı mı işin şekli değişir. Bursaspor fırsat kolluyor şu anda. Galatasaray açıklama yaparsa ne demek istediğim anlaşılır. 6 ay daha sabredememişler mi? Ne bu acele? Zaten sözleşme de imzalayamayacak şu anda.

Talimatname bu. 3. sayfanın başında.
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...03.10.2012.pdf
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri