Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Roberto Hilbert ile ciddi şekilde görüşüyor Çaykur Rizespor. Kaleci olarak Loria yerine Pawelek transfer edildi. Valenciennes'li Carlos Sanchez ile anlaşıldı sanırım.
Çaykur Rizespor, İngiltere ekiplerinden Blackpool ile sözleşmesi sona eren Fransız orta saha oyuncusu Ludovic Sylvestre ile anlaşma sağladı. Ayrıca Rıza Çalımbay, kaleci Mariusz Pawelek ile kesin olarak anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Almanya'dan Koray Altınay ile de görüşüyorlar..
Kweuke RIZEDE galibahadi bakalim FM'deki gibiyse bisiler olur
Transferlerden pek umudum yoktu ancak Kweuke her FM sever gibi benide heyecanlandırdı diyebilirim. Rıza Çalımbay eski FM efsanelerinden Eneramo'yu da Sivas'a getirmişti. Kesin çaktırmadan oynuyor bu herif bu oyunu.
kweuke fm13te yaptigim ilk transfer olmustu![]()
ÇAYKUR RİZESPOR ALDIKLARI OYUNCULAR
Mariusz Pawelek
Necati Yilmaz
Ousmane Viera
Kivanc Karakas
Ludovic Sylvestre
Kagan Söylemezgiller
Koray Altinay
Tevfik Köse
Kweuke
Transferler fena değil. özellikle Necati süper lig seviyesinde bir kaleci.
Hurşut Meriç ile anlaşılmış.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bursaspor'un elinden kaptılar sanırım, çok iyi transfer. Hayırlı olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Kwekue'de çok iyi transfer açıkcası.![]()
Kweuke'yi nasıl aldık merak ediyorum![]()
L.Sylvestre ve Kağan Söylemezgiller çok iyi transferler. Kweukeyi hiç izlemedim geçen sezon da kulüpte sıkıntıları varmış, pek oynamamış sanırım.
Çalımbay göreve geldiğinde bu takımın iyi işler yapacağına inanmaya başladım. Transferde iyi işler yapılıyor.
ali adnan ı almış çaykur rize
Rize'nin aldığı oyuncu bize nasıl pahalı geliyor anlaşılır gibi değil,yazıklar olsun yönetime.Rize için çok iyi transfer,hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rize çok önemli bir transfer yaptı.Ali Adnan için bence en hayırlısı oldu her maç oynayabilir burada bizde belki sıkıntı yaşayabilirdi bakalım neler yapacak.
Ali Adnan'da geldi gelecek, eli kulağındadır.Transferlerimiz iyi ama Koray, Pawelek ve Kıvanç'ın yerine çok daha iyileri olabilirdi bence.
Yönetim çok zengin. Kasımpaşa kadar olmasa da ciddi bir finansal kaynak var. 15 MN € bütçe ayırdı takım bu sezon, lige yeni çıkan bir takım için oldukça iyi.
Tabi bir de şöyle düşünmek lazım. Emrah'ın da dediği gibi Galatasaray'a gelse mümkün değil fırsat bulamazdı. Zaten yabancı kısıtlaması var. Bence doğru bir tercih yaptı ancak gidebileceği daha ön planda kulüpler bulamaması ilginç.
FM Gazetesi
Kweuke'de büyük yetenek iyi para vermişlerdir maaş olarak.
Rize çok iyi transfer yaptı, çok yetenekli bir sol bek aldılar. Ali Adnan'da burada devamlı oynayıp, kendini geliştirecektir. Hayırlı olsun, 2 sene sonra 7 Milyon ederi var.
Canım FEDA olsun sana !
Ali Adnan'ın bir açıklaması vardı. Gs. ve Rize'den teklif var ve ben Bağdat'a dönünce ailemle bir karar alacağım. Şuan için kararsızım diye. Daha banko oynayabileceği ve kendini gösterebileceği bir yere gitmek istemiş olabilir. Kariyerine bu şekilde başlamak bana göre her zaman daha iyidir. G.Saray'a gelse o yaştaki bir oyuncu için şanssızlıklar olabilir ama Rize gibi bir takımda ihtiyaç duyulan bir futbolcu olacaktır. Çok iyi bir oyuncu. Bence 2 seneye başka takıma transfer olur.
Çaykur Rize, harika bir transfer yaptı. Ali Adnan'ın sakatlık sorunu yaşamazsa çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Arkadaş Rize, Kweuke'yi de almış ilk defa bugün gördüm. Fm'de gözüme çarptı Kweuke 13 milyon değeri var rize nasıl almış diye bir baktım halbuki gerçek hayatta almışlar. Rize ayarındaki bir takım için çok iyi transferler Kweuke, Ali Adnan, Oboboano... veya neyse artık![]()
Kweuke, oynatılmadı ama ilk 3 maçta. Sakat falan mı, yoksa başka bir şey mi var?
Fifa ya da uefa nezdinde ceza aldiysa gecerli olur abi.