Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Milli takım zoru sever.Fatih hoca önderliğinde bu maçı kazanıp 2014 yolunu açacağız inşallah.Allah utandırmasın![]()
Bu maçı 2-1 kazanacağız diye düşünüyorum ama zor olacak.
...
Türkiye bu maçı kazanırsa, gruptan 2. olarak çıkacaktır bu galibiyetin gazıyla. Puan kaybı halinde ise, ilk 2 şansını tamamen kaybedeceğini düşünüyorum.
Kazansak bile 2. olamayız. Daha Hollanda'yla maçımız var. Romanya Hollanda ile 2 maçını da yaptı. Andorra , Estonya ile oynayacak
Takımlara isim isim bakılırsa ezer geçeriz. Oyun olarak bakılırsa ezer geçerler.
Fatih Hoca farkıyla 2-1 kazanırız gibi geliyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Kazanalım,gözüm 2.likte değil,en azından uğraştık diyebilelim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Romenler bırakmazlar gibi geliyor. 13 puandalar ve yenerlerse büyük ölçüde garantiliyorlar. Zaten son iki maç averaj maçı. Biz ise hadi yendik diyelim, önümüzde Hollanda maçı var. Hepsini kazansak bile şuanda en kötü ikinci sanırsam Norveç ve bizden bir puan fazla 11 puanda. Ancak yinede en kötü ikinci konumunda. Play-offa kalabileceğimizi bile sanmıyorum.
Ya tamam ya devam maçı kesinlikle.Fatih hoca böyle zor maçları sever takımda hayli moralli inşAllah kazanacağız.Hoca geçen maçın kadrosundan sadece Nuri-Selçuk değişikliği yapsa yeterli adam Andorra maçında bile sahadan kayboldu yahu sakatlanmamak için mi yapıyor bunu artık bilemicem ama Milli takımda adam yokları oynuyor valla bu maçta hoca Nuri'yi keser inşAllah.
Arda ve Gönül maçta oynamayabilirlermiş. Arda oynamazsa kazanma şansımız oldukça düşer gibi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
A Milli Takıma şok! Arda ve Gökhan'dan sonra, Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek'ten de kötü haber AMK<-kaynak
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bu maçı öyle ya da böyle alırız kimse dert etmesin.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bencede zor olsa bile bu maçı mutlaka kazanırız diye düşünüyorum. Bu maçı kazanırsak içerideki Hollanda maçının dert olacağını bile sanmıyorum. En kötü 1-0 falan yeneriz Hollanda'yı içerde.
Önemli olan şimdi Romanya'yı deplasmanda yenmek ve olan şansımızı devam ettirmek. İnşl başarırız.
Romanya bize bundan sonra prosedür için oynayacaksınız beyler der maç sonucu itibariyle.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2-2 Beraberlik bekliyorum
burakti umuttu fark etmez takimin en onemli oyuncusu arda pozisyon hazirliyor adam eksilitiyor oyun zekasi cok iyi arda onemli insallah macda olur.. ve kazancagimizi dusunuyorum 1-2 veya 1-3
Sanırım şu an klüpsüz bonservisi elinde gezen Marica'dan santraforluk dersi almazsak kazanabileceğimiz maç. Atmosfer bomba olacaktır, umarım iyi bir hakem verirler. Portekizli falan verirlerse biteriz![]()
Son dakikalarda yiyeceğimiz golle 2-2 beraberlik diyorum.
Götürülen Kadro:
Olcay Şahan, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Burak Yılmaz, Umut Bulut, Selçuk İnan, Semih Kaya (Galatasaray), Salih Dursun (Kayserispor), Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir (Trabzonspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Hakan Çalhanoğlu (Hamburg), Mevlüt Erdinç (Rennes).
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arda ile Gökhan götürüldüğüne göre taktiksel bir şey mi bu sakatlık acaba?
The emperor effect olacak![]()
Kazaniriz.
rahat bir galibiyet bekliyorum.