Kulüpten ayrıldıktan sonra uzaktan izlemek bambaşka bir duyguydu. Bir yanda gerçekleştirmek istediğim yeni kariyerimin adımlarını atmak biryandan çizmede mantovamın değeri 5 kuruş etmeyen insanların maşa olarak kullanmaya çalışması. Nasıl dayandığımı kimse bilemez.

Kulübe ilk geldiğimdeki kaos ortamını anlatamam parasızlık diz boyu ne tesis var nede bişey elektrik faturalarını taraftarımız ödemişti o günleri hiç unutamıyorum nerelerden nereye geldiğimizi, ne zorluklar atlattığımızı ancak yaşayan bilir. Kulübün sevilen personelleri efsaneleri hepsinin bu noktalara gelmesinde emeğimin olduğunu biliyorum fakat bunu hiç dile getirmedim mantova tevazüsü bambaşka bişeydir, ancak kırmızı formayı terleten bilir.

7 Bin kişilik danilo martellide başladık gelecek mazinin temellerini burada atmıştık şuanda stadımız 49 bin kişilik. 25 kişilikti ilk başta fakat öyle bi taraftarımız varki kombineler satışa sunulduğu gün biten, antrenmanları bile derbi maç gibi oynatabilen taraftarımız.. Virgilliani'yiz. Mantovayız.

Thiago Alcantara mantovayı şampiyon yaptı juveye gitti mantova yönetimi saygıdan sevilen kişi olarak görüyor faakt şunu kimse unutmasın eğer birgün thiago gunduz stadyumu çimlerine ayak bastığında 49 bin kişi aynı ağızdan "bizim tek bir efsanemiz var" diye bağıracaklar.