Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aletleri dağıtacaksın kankaGit şu hastaneye
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Beşiktaş - Galatasaray maçın biletimi aldım eşimle birlikte Allah izin verirse ilk defa Beşiktaş'ımı canlı seyredeceğim Olimpiyat Stadında...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ttabzonsporu ilkkez bende Olimpiyatta izlemistim, rekor kirdigimiz macta.
Valla bu macta stad tamamen dolacak sanirim.
Dun aldim biletleri Vip,Kuzey,Guney ve Dogu tribunleri tamamen bitmisti ve Bati tribunu (kamera karsisi) alt katta sadece koseler ve ust balkonun kenarlari kalmisti.
75000 kisilik maca gidicez Olimpiyata bakalim
Istanbulu hic bilmiyorum 1-2 gunlugune is icin gitmistim daha once bakalim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2007'de gittim Olimpiyat stadına tam bir zulümdü şimdi düzelttiler mi yolları filan bilmiyorum.
Devamsızlık 10 gün olmuş,devlet büyükleri içinde 1 gün devamsızlık hakkı tanınsın,resmi törenlere katılmadıkları zamanda bütün yetkileri düşsün ve mevkilerinden alınsınlar.
Olma mı ?
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Okula gidip n'apıyım ben ? Bana hiç bir yararı yok,dershaneler olmasa üniversite kazanamayız.Kime ne yararı oldu okulun ? Biri çıkıp ayrıntılı bir şekilde okulun üniversite kazanmasına neden olduğu bir şey söylesin.
Aaah ah. Rapor deyince aklıma direk 10 Aralık'taki Juventus maçımız geliyor. Sınava denk gelirse rapor alıp sınava girmeyeceğim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İyi zaman bitirdik liseyi.Bu sene 10 güne düşmüş.Ama şu var tahminim izin olayı olur sınava hazırlananlar için.
4 yıl boyunca çok zor zamanlar geçireceğim.![]()
Bu kötü sistemin belki çok ufak bir sıkıntısını düzeltecek ama yine de güzel bir uygulama olmuş.
MEB' in şuan yapması gereken, iyi üniversitelerde okuyan ve bu kötü sistem ile yetişmiş öğrenciler ile iş birliği yapıp müfredatları, öğretim şekillerini vs. yenilemektir.
Football is simple,but Football Manager is not
Yahu şimdi özürsüz 10 özürlü 35 gün,toplam 45 günmüş devamsızlık hakkı.Ben bu yıl üniversiteye hazırlanacağım,ikinci dönemde büyük ihtimal 1,5-2 ay okula gitmeyeceğim.Nasıl halledeceğim ? İnşallah okul bize kıyak geçer,geçen yıl ki 12'lere geçmişlerdi.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...cilige-soyundu
Yarıldım ya mükemmel. Topu çıkardıktan sonraki kaçışı ve oyuncuların kovalaması süper adamda yetenek var![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Beyler Avcılar'da oturuyorum İTÜ Maçka kampüsüne en güzel nasıl gidilir anlatın bi zahmet2'dir gittiğimde Mecidiyeköy'den otobüse niyetleniyorum ama 1 kez otobüsü bulamadım diğerinde trafik vardı tenezzül bile etmedim
Taksim'e gidip oradan teleferikle gidip geldim ancak daha kolay bi ulaşımı var mı bu yerin benim bilmediğim.
Screw you guys, I'm goin' home
Vallaha Teleferiklerin yanında rüzgarda çalışmaz diye uyarı bulunuyorEn azından Samsunda ki öyleydi. :P
Ne kadar doğru bilmiyorum ancak Nevşehir'de 2 tane Japon bıçaklı saldırıya uğramış,biri hayatını kaybetmiş.