bende ilk yamayla oynayacağını sanmıştım şaşırdım vallaBaşarılar
22. Hafta
23. Hafta
24. Hafta
Le Havre'yi bozguna uğratmak boynumuzun borcuydu, yerine getirdik...
Puan Durumu
15 puan gerisine düştüğümüz Le Havre'nin sadece 6 puan uzağındayız. Le Havre'ye karşı aldığımız galibiyetle şampiyonluk yarışında biz de varız dedik !
Fransa Kupası 10. Tur
Lig kupasından sonra Fransa Kupası'na da veda ettik...
TariboWest
Lique 2 Puan Durumu
Şampiyonluk hayallerimiz sona erdi...
TariboWest
Zar zor da olsa Lique 1'e çıkmayı başardık.
Terfi Sonrası Görüşler
TariboWest
Bende yama ile oynuyosun sanıyodum o yüzden takip edesim yoktudaha önce 2.lig'de oynamıştım Monaco ile inanılmaz keyif almıştım hatta 1.lig'e çıktığımda Ballotelli'yi almıştım hatırlarsın ilk 2013 çıktığında City'de paso yedek takımdaydı Balotelli
bakalım 1.Lig'de sen kimleri alacaksın
![]()
Tebrikler adamım inşallah kısa sürede ŞL'de görürüz Monaco'yu
1.Lige çıkınca takımda büyük bir rotasyon yapmayı düşünüyor musun yoksa mevcut kadroya 2-3 oyuncu ekleyip devam mı edeceksin?
Avrupa'da Transfer Sezonunun Açılmasıyla Beraber Ne Yapacağı Merakla Beklenen Monaco Bombaları Patlatmaya Başladı !
Erik Lamela - Roma - 18.750.000 €
Guillermo Burdisso - Boca - 10.500.000 €
Zdravko Kuzmanovic - İnter - 3.600.000 €
David Ospina - Nice - Bedelsiz
TariboWest
owwww transferler fena Lamela özelikle
Transfer sezonuna 4 oyuncuyu transfer ederek başlamıştık. 9 oyuncuyu daha kadromuza kattık ve transferi noktaladık.
Sebastian Corchia - 11.000.000 €
Marco Capuano - 5.500.000 €
Didac Vila - 2.900.000 €
Jose Angel - 2.200.000 €
Dudu - 3.100.000 €
Denilson - Kira
Blaise Matuidi - Kira
Thiago Motta - Kira
Lenny Nangis - Kira
Transfer Özeti
TariboWest
Fransa Lig Kupası 1. Tur
Fransa Lig Kupası 2. Tur
3. turda Toulouse deplasmanına gideceğiz...
1. Hafta
Ligin ilk maçında 3 puanla başladık.
2. Hafta
Rennes deplasmanından çıkmayı başaramadık. Maçın hakkı en kötü beraberlikti ama yapacak birşey yok.
3. Hafta
Şok gollerle geriye düştük, geri döndük ama Riviere'nin golleri galibiyete yetmedi.
4. Hafta
Önemli bir galibiyete imza attık.
5. Hafta
Bu maçı kazansak liderle aramızdaki puan farkı 3 olmuş olacaktı ki iyi de bir başlangıç yapmış olacaktık ama başaramadık !
Puan Durumu
TariboWest
Kariyeri takip eden herkese teşekkürler. Kariyer bölümünde durgunluk olması sebebiyle kariyeri durdurma kararı aldım. İleride belki başka bir kariyer yapabiliriz...
TariboWest