itibarı 4 yıldız yap bence 3.5 yaparsan gelmez kimse dediklerini yaparsan daha eğlenceli olur hocambide ülke sıralamasında kaçıncıyız kaç takım şampiyonlar ligine gidiyo hocam
itibarı 4 yıldız yap bence 3.5 yaparsan gelmez kimse dediklerini yaparsan daha eğlenceli olur hocambide ülke sıralamasında kaçıncıyız kaç takım şampiyonlar ligine gidiyo hocam
Yada Her takıma hayvan gibi bütçe yükle![]()
İtibar 4 yıldız oldu, ülke sıralamasını hatırlamıyorum şuan editten önce bakmayı unuttumBildiğim kadarıyla ilk 2 direk gruplara gidiyor, 3.sıradaki ön eleme oynuyor. 4-5-6-7.sıradakilerde Uefa'ya gidiyor
Hepsini birer City yapasım geldi de sonradan vazgeçtimAlman ligini baz alarak güncelledim oyunu biraz. Tek fazlası var, o da Teknik Direktörleri ciddi anlamda kaliteleştirdik
![]()
OYUNUN YENİ HALİ BÖYLE OLDU ARKADAŞLAR
Ayrıca yabancı sınırlamasını 6+2+2 yapacağım, şimdi dışarı çıkacağım için şuan uğraşmak istemedim. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım daha keyifli bir lig geçiririz![]()
bitti mi bitmedi mi![]()
merak ediyorum nasıl bi sezon olacak
bu teknik direktörleri alırlar bursanın,trabzonun elinden![]()
Kariyeri çok sık takip edemedim ama anladığım kadarıyla çok başarılı bir kariyer olmuş..
Bi yerden sonra sıkıldığın için diğer takımların gücüne güç katmak iyi fikir şimdi daha zevkli bir kariyer olacağına eminim![]()
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar
Eee artık devam edelim şu kariyere![]()
TRANSFERLERİMİZ
![]()
Forza Trabzonspor !
Hüseyin Taş'a rakip çıkınca Ben Davies'i satma kararı aldık. Liver'in 30 milyonluk teklifini reddedemezdik
![]()
Trabzonspor geliyor !! Aman efendim sonra yan yattı çamura battı demek yok !! geliyoruz![]()
Walter Yacob...
Adam gelişimine hala devam ediyor. Hayvan herif gibi olcak. Şuan hayvancık herif![]()
Geçen sezonki istatistiği : 23 maç 17 gol 4 asist
Bizim Yapamadığımızı Yapan Gençlerbirliği...
Herifler benim 7 yıldır uğraşıp da çıkaramadığım türde oyuncu çıkartmış piyasaya.. Bakalım alabilecek miyiz..
![]()
Transferleer çok iyi.
o serol neymiş öle ya stoper koy oynar orta saha koy oynar forvet koy oynartüm özellikler 20
bu adamı sadece fiziksel olarak gelistir teknik ve mental olarak zaten çok yüksek
edit:bu adama birde kanatlarda oynama özelliği kat
Serol bildiğin reis yahuAldıktan 2-3 yıl sonra kaptan yapacaksın ve kulüpte efsane olur...
TariboWest
Serol nası bir oyuncudur yawHemde Gençlerbirliği'nden çıkma..
SEROL BİTMİŞ
İspanya'dan bir arkadaşım aradı. Çok güvendiğim bir arkadaşım. Serol bitmiş arkadaşlar. Serol önümüzdeki yıldan itibaren 3 yıllığına Galatasaray ile sözleşme imzalamış. Serol bitmiş. Bitmiş bitmiş. Serol bitmiş. Galatasarayla anlaşmış 22.500.000 €'ya. Bitmiş abi.
![]()
Oktay bi haber veriyosa bilki %99 yanlıştır![]()
Canavar koy Forvete orada da oynar![]()
Bu kez yanılmamış![]()
![]()
Hurşit Mandıralı'yı geriye dönük ortasaha yapıp bunu da ileriye dönük oyun kurucu yapıcam. Ortalarında da savaşçı orta saha olarak Lucas Romero'yu bırakıcamOrta üçlü tamamdır. Önlerinde Halilovic forvet arkası, ilerde ise Atabey Çiçek ile Yacob'u hazırlıyorum. Biri pivot diğeri fırsatçı. Artık Agüero 30 yaşında, yavaş yavaş sahneden çekilme zamanı geliyor onun
![]()
Aldığı maaş olmamış moruk![]()
17 yaşında yıllık 5.5 m € kazanıyor
Şımarır la bu çocuk2 sene sonra paraya doyar , oynamaz
Bitmiş , bitmiş , Serol'un futbol hayatı bitmiş..